ОК
Затвори
Добавете в количката
Вход

Опаа! Моля проверете дали сте въвели правилни имейл и парола.

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.
Опаа! Пропуснахте това поле
Смяна на паролата

Ура! Изпратихме Ви имейл. Скоро ще можете да влезете!

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.
Връщане до 365 дни по всякаква причина
БЕЗПЛАТНА доставка над 69 лв.
i
0886 22 44 30 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Всички аксесоари
Аксесоари за костюм
Бижута
Чанти и портфейли
Резултати от търсенето на ""
Затвори
Преглед на всички резултати
БЕЗПЛАТНА доставка над 69 лв.
i
Trendhim
×
Език:
Всички категории
Вратовръзки
Гривни
Грижа за брадата
Игли за ревер
Колани
Колиета
Копчета за ръкавели
Кърпички за сако
Обици
Папийонки
Портфейли
Продукти за бръснене
Пръстени
Ръкавици
Слънчеви очила/ Очила
Тиранти
Чанти
Часовници
Шалове
Шапки
Щипки за вратовръзка
0886 22 44 30
В работни дни от 9:00 до 17:00 ч.
Резултати от търсенето на ""
Преглед на всички резултати

Отстъпки и вдъхновение

Получавайте най-вдъхновяващите предложения за цяла Европа.

Отстъпки до 50% само в нашия бюлетин.

Получавайте нашия бюлетин веднъж-два пъти седмично.

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.

О, йеее!

Добре дошли в нашето семейство!

Очаквайте първия имейл от нас съвсем скоро.

Предложение
Седмица 4
Седмица 4
Всяка седмица подбираме за Вас чисто ново предложение от най-стилните избрани артикули и марки.

История и основни ценности на Trendhim


Философията за страхотност на Trendhim


Основният ръководен фактор при всичко, което ние от Trendhim правим, е всичко да бъде страхотно. Ние продаваме артикули, за които смятаме, че са страхотни. Ние осигуряваме обслужване, което смятаме, че е страхотно. Ние наемаме единствено хора, които смятаме, че са страхотни. Даваме на нашите клиенти възможност да върнат до 365 дни закупените от тях артикули, защото смятаме, че това е страхотно. Нашето желание е клиентите ни да изживеят възможно най-доброто онлайн пазаруване и да се влюбят в новите си покупки. Толкова е простичко.


Прочетете кратката история за зараждането на Trendhim – от люлката до съзряването (почти), така, както си я спомняме най-добре.
2007Всички добри истории започват с началото... но не и в 4:00 ч. сутринтаTrendhim е основан в края на 2007 г. от Себастиан и мен (Микел). Тогава бяхме само на 18 и тъкмо завършвахме последната си година в гимназията. Млади, изпълнени с енергия за щастие, малко наивни, както и с огромно желание да започнем свой собствен бизнес.

Дойдоха ни наум 2 идеи за това, което мислехме, че ще бъде добър бизнес – доставка на хляб по домовете в събота и неделя и онлайн магазин за аксесоари и бижута за мъже.

Чували ли сте да казват, че предприемачите трябва да направят всичко необходимо, за да превърнат бизнеса си в успешно начинание? Е, добре. Колкото и да ни се иска да се съгласим с това, ние бързо решихме, че цялата галимация със ставането в 4:00 ч. сутринта, за да доставяме хляб, просто не е за нас.
И така и стана! Сутрешният разнос на хляб бързо загина и от пепелта на ранното ставане се роди Trendhim.

Микел и Себастиан като младежи
Микел и Себастиан – младите ентусиасти на Trendhim
2008Благодаря ти, мамоС начален капитал от 4000 евро, изкарани с пот на челото пари от разнасяне на вестници и работа с цветя това е друга история), започнахме това голямо приключение.

С наивността си, надмината единствено от скоростта ни на каране, в началото се втурнахме с главата напред към всичко, свързано с електронната търговия. Разработване на кодове за уебсайтове, купуване на продукти, осигуряване на добра грижа за клиентите, застраховки, счетоводство, снимки на продуктите и още много други неща.

Бяхме много надъхани и искахме да изградим нещо страхотно!

Ето как изглеждаше уебсайтът на Trendhim през 2009 г.
Снимка на облика на уебсайта на Trendhim през 2008-2009 г. Няма проблем, смейте се на воля :-)

Най-близките ни хора – семейството и приятелите ни – не винаги разбираха какво правим. Някои от тях се възползваха от всяка възможност да споделят с нас колко важно е висшето образование и с колко рисково начинание сме се захванали.
Но най-накрая дори майката на Себастиан, въпреки чувството си за по-добро бъдеще на сина ѝ, прие, че сме двама млади мъже с жар в сърцата и че няма да се спрем.

Днес тя навярно е нашият най-голям фен и съзира малки грешки в уебсайта още преди нас самите.2009На площ от 83 м²Ако някой ни бе казал предварително, че ще трябва да работим по 16 часа на ден, 7 дни в седмицата, да инвестираме още 10 000 евро и да се откажем от социалния си живот за около 2 години, нашите очаквания за започването на бизнес можеше и да са малко по-различни. Но точно тук е нужна наивността на двама млади предприемачи с изгарящо желание.

От 2007 до 2010 г. и двамата все още работехме почасово в пощата, за да имаме хляб (и понякога дори мляко) на масата.

Аз и Себастиан, леглата ни, банята, кухнята, запасите ни от стока и офиса ни се простираха на площ от 83 м² в нашия апартамент.

billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2
Апартаментът от 83 м², в който ние тримата (Себастиан, Микел и Trendhim) си съжителствахме около две години

Рим не е построен за един ден и ние знаехме това.

В края на 2009 г. най-сетне печелехме достатъчно пари, за да напуснем работа и да се отдадем целодневно на Trendhim. Ех, какво прекрасно чувство!

„Все още си спомням ясно странното чувство, свило се в стомаха ми на топка, когато се връщах към къщи, след като напуснах работата си в пощата. Онази неловка комбинация от невероятно щастие, вълнение, стрес, безпокойство и надвиснала нервна криза.
Дали това бе правилното решение? Trendhim вече трябваше да осигурява заплати на пълен работен ден за двама ни с пари, които можеше да свършат след 6 месеца.
Същевременно знаех, че вече щяхме да имаме много повече време, за да превърнем Trendhim в наистина невероятен сайт.“2010Че на кого му е притрябвала спалняНещата се разраснаха бързо. Добавихме нови продуктови категории, стъпихме в нови страни и на този етап се нуждаехме от повече пространство, и то незабавно. Буквално имахме кашони с артикули във всеки ъгъл на апартамента и двамата спяхме на малки матраци в хола.

Тъй като бяхме двама млади ергени, наехме огромна вила в един квартал, обитаван от семейства. Очевидно смятахме, че това е идеалното решение, тъй като все пак нямаше да ни се налага да пътуваме до работа всеки ден и можехме да полагаме къртовски труд от изгрев до здрач у дома.

Вилата, в която се нанесохме в един квартал в предградията
Вилата, в която се нанесохме, се намираше в предградията. Там вече имаше достатъчно място за нас двамата и Trendhim.
2011Нова ераИзтърколи се още една годинка и през 2011 г. се наложи отново да преместим бизнеса, тъй като собственикът на вилата реши да я продава и поради неведоми нам причини сметна, че ще е много смущаващо новият собственик да ни завари там, когато се нанася.

Малко по-съзрели, по-мъдри и все още с голям жар да изградим нещо страхотно, решихме да наемем подходяща търговска площ от 200 м².

Вилата в предградията, в която се нанесохме
Новият склад, в който пренесохме Trendhim. Както може да видите, ние сме 2 щастливи момчета.

Аз и Себастиан все още живеехме заедно. Нищо не може да се сравни с работата от къщи, докато останалата част от света спи.2012Ракетата е направена, за да лети бързо, а не направоВинаги сме знаели, че искаме да сме нещо повече от обикновени онлайн търговци. През 2012 г. започнахме друг проект – да изградим най-страхотната марка мъжки аксесоари. Така се роди Lucleon. Работихме здраво през следващите няколко години, за да създадем нещо наистина уникално до последната подробност.

Като помислим за миналото, сега осъзнаваме, че трябваше да останем съсредоточени върху Trendhim като обикновен магазин още известно време. Но когато имаш толкова жар в сърцето, че можеш да литнеш като истинска ракета, е трудно да държиш курса на тази ракета в права посока.

Най-накрая намерихме перфектния баланс между Trendhim и Lucleon и сега Lucleon е неразделна част от онова, което сме, като е и ясен атестат за онова, което искаме да развием в бъдеще.
По онова време обаче просто надценихме възможностите си, като се опитахме да носим две дини под една мишница.2014Redbull и предприемаческата жар са идеалната комбинацияПрез 2013-2014 г. нещата потръгнаха с невероятна скорост.

Екипът на Trendhim се разрасна и Мартин се присъедини към нас като трети партньор в бизнеса. Той беше страстен привърженик на енергийните напитки и ние харесахме това!

Както можете да си представите, Мартин се вписа идеално в екипа и всички ние преживяхме някои велики среднощни работни сесии. Всъщност си спомням как една сутрин се събуждам на матрака си от звука на отварянето на кенче Redbull от Мартин.

Снимка на нас тримата. От ляво надясно – Мартин, Себастиан и Микел
Снимка на нас тримата. От ляво надясно – Мартин, Себастиан и Микел

Също така, вместо сами да опаковаме всяка отделна поръчка, започнахме да наемаме млади студенти, които вършеха тази работа, така че да можем да се съсредоточим върху растежа.

До края на 2014 г. Trendhim се разрасна повече от наскоро полети бамбукови издънки. Разширихме се в Норвегия, Швеция, Финландия и Холандия. По същото време удвоихме и колекцията си от предлагани артикули. Не е чудно, че бяхме доста заети.2015Невероятно преживяванеКарина и Кристоф се присъединиха към екипа ни, запасите от стоки се увеличиха и нашият склад от 200 м² стана толкова тесен, че буквално трябваше да вървим на една страна, за да събираме и опаковаме поръчките. На практика бяхме превърнали по-голямата част от склада в еднопосочни улици.

Така че свикахме заседание на екипа, взехме важно решение, измъкнахме корените си от земята, казахме довиждане на любимия си дом...
… и се преместихме от другата страна на улицата.
Снимка на нас петимата. От ляво надясно – Себастиан, Карън, Карина, Микел и Мартин.
Снимка на нас петимата. От ляво надясно – Себастиан, Карън, Карина, Микел и Мартин. За жалост Кристоф не е на снимката.

Нанесохме се в настоящата си централа, разполагаща с място за картинг състезания, тенис маси и пространство за велики идеи.

Дните на ергенската квартира и спането на матраци в хола бяха отминали.

Някой може да си каже: „Ето сега вече се превръщат в истински професионалисти!“ Но, тъкмо обратното, в традиционния смисъл на думата.

Една от основните ни ценности е „Отпуснете се“ и това е нещо, което всеки един от нас в Trendhim цени от сърце. Много отдавна решихме, че не искаме да ставаме професионалисти просто в името на професионализма. Нито като компания, нито като отделни личности. Решени сме винаги да говорим с клиентите си на обикновен език, като човек с човек. Нашите служители са част от един екип. Винаги искаме да израстваме като хора и като компания.

Искаме да изградим най-страхотната компания, както за нашите клиенти, така и за нашите служители.2016Ами, всичко се разрасна бързо!Ах, само каква година беше 2016 г. за Trendhim! Толкова много страхотни и вълнуващи неща се случиха, че е трудно да избера за кои да Ви разкажа.

Но ще започна със страните. В началото на февруари, след като един месец се възстановявахме от коледните празници и бяхме заети с проучвания в чудесните ни европейски страни съседки, всички ние седнахме около масата за обяд. Трябваше да вземем решение на пазара на кои 2 страни от 11-те кандидатки, участвали в нашето проучване, е време да стъпим. Тогава някой каза: „Ами, защо да не отворим магазини във всички тях?".

Така и сторихме. Само след 2 седмици 43 преводачи работеха за превода на целия ни сайт, включително на 3 000 артикула, на 8 езика, покривайки 11 пазара.

Когато стъпихме на тези пазари, нашите клиенти ни казаха, че имат нужда от по-голям избор от артикули, така че си поставихме за цел да увеличим асортимента от 3 000 на 5 000 отделни артикула онлайн до края на годината. В края на краищата вече разполагахме с цялото това пространство в склада, което трябваше да запълним. Достигнахме целта си в средата на ноември. Не е нужно да Ви казвам, че понастоящем складът пак е пълен до дупка. Доста е смешно, че доскоро си мислехме, че 1000 м² ще са ни достатъчни за години напред. Боже, колко грешахме!

Но, момент, има още! В началото на септември решихме да отворим физически магазин преди Коледа. Това бе по-трудно, отколкото очаквахме... меко казано! Трябваше да проектираме мястото, да поръчаме изработването на витрините, рафтовете, етажерките, стъклените капаци и всичко останало. Трябваше да намерим правилна локация, да решим кои артикули да предлагаме в магазина, както и да ги наредим по представителен начин, да наемем персонал. Всичко изискваше толкова време, колкото човек не може да си представи. Изтощавам се, само като си помисля за това. Въпреки всичко успяхме и магазинът бе приет доста радушно в родния ни град Хорсенс.
Магазинът на Trendhim в Хорсенс
Първият магазин на Trendhim

След всичко казано дотук, най-възнаграждаващият аспект на 2016 г. бяха хората. Истински щастливци сме, че сме заобиколени от повече трудолюбиви, грижовни, отговорни и резултатни хора от когато и да било преди. Всъщност екипът на Trendhim вече наброява повече от 50 страхотни души. Някои почасово, някои на пълен работен ден, но всички те са еднакво фантастични. Опитахме се да съберем всички тях в офиса за обща снимка, но тази задача се оказа трудна, така че засега ще се наложи да се задоволите само с 26 от нас :-)
Екипът на Trendhim
Екипът на Trendhim – щастлив и щур
2017


Големи планове с щипка щуростИмаме големи планове за 2017 г. :-) Освен някои други неща, искаме да изградим най-доброто място за покупки в света.

Означава ли това, че ще се скъсаме от бачкане и тази година? Да! Но това не означава, че не можем и да се забавляваме. Комбинирането на работа и забавление е част от ежедневието в Trendhim, което наскоро даде в резултат новата ни страница 404, съдържаща този страхотен gif :-)
Скокът на Микел
Не се притеснявайте, нито един Микел не пострада при снимането на този видеоклип.

Това е всичко засега. Но останете с нас, тъй като има да видите още много неща!
Благодарим Ви, че прочетохте историята ни и че сте част от Trendhim по един или друг начин!


Основни ценности на Trendhim


Нашите 6 основни ценности са важни за нас. Ние се стараем да живеем в хармония с тях всеки ден като отделни личности и като компания. Искаме да се свържем с чудесните си клиенти, като им покажем кои сме наистина.№1: Доставката ни е уау


valueprop
Всеки, поръчал от нас, трябва да иска да се върне отново. Ние разрешаваме проблемите бързо, лесно и резултатно. При всичко, което правим, преживяването е УАУ в духа на Trendhim, тъй като винаги доставяме онова, което се очаква.


№2: Отпуснете се


valueprop
Не следваме предписаните инструкции или обществено приетите очаквания. Непринудени сме и прекрачваме някои граници. Винаги общуваме с клиентите си на обикновен език, като човек с човек. Не искаме да ставаме професионалисти просто в името на професионализма. Хуморът и характерите ни личат във всичко, което правим.


№3: Забавляваме се


valueprop
Забавната обстановка допринася за щастливи хора. В Trendhim имаме стая за забавления и игри, но знаем и кога трябва да работим усилено. Trendhim е наистина специално място.


№4: Резултатни сме


valueprop
Винаги сме готови да се променяме, тъй като промяната е израстване. Няма голямо разстояние между идея и действие и свършваме днес онова, което другите отлагат за утре. Инициативни сме.


№5: Борим се в екип


valueprop
Trendhim работи като един голям екип. Всеки се намесва, когато е необходимо, без значение от задачата, която трябва да се свърши. Слушаме всекиго и нито една идея не остава нечута.


№6: Хакуна матата


valueprop
Означава никакви грижи.
Запознайте се с екипаСебастиан
Реклама и мениджмънт
Мартин
Технически вълшебник
Микел
Покупки и марки
Карина
Ангел в обслужването на клиенти
Кристоф
Скритият коз от Белгия
Микел
Сърч енджин гуру
Лисбет
Царица на склада
Николай
Вещ в счетоводствотоПолезна информация


Trendhim ApS
ДДС: DK32261930
Fuglevangsvej 48
DK-8700 Horsens
Denmark

имейл: info@trendhim.bg
телефон: 020 3868 6652

Не открихте ли онова, което търсихте?

Изпратете ни имейл
На Ваше разположение сме всеки работен ден от 9:00 до 17:00 ч.
0886 22 44 30

Начин на плащане

Приемаме повечето дебитни и кредитни карти. При въпроси се свържете с нас.

Свържете се с нас

0886 22 44 30
На Ваше разположение сме всеки работен ден от 9:00 до 17:00 ч.

Вдъхновете се и получавайте оферти

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.
Винаги може да се отпишете

О, йеее!

Добре дошли в нашето семейство!

Очаквайте първия имейл от нас съвсем скоро.

© 2009-2019 | Trendhim.bg | Телефон: 0886 22 44 30 - info@trendhim.bg | Условия за ползване | CSR | Преса