Връщане до 365 дни
Доставка 4 лв. - Безплатна доставка над 69 лв.-Вижте възможностите
0886 22 44 30 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Меню
Търсене
Влезте
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.
/
/

Кога ще пристигне моята пратка?

На страницата за плащане ще откриете очакваната дата за доставка до всяка куриерска услуга. Средното време за всички начини на доставка, които предлагаме, можете да видите и като щракнете върху иконката за информация в началото на всяка страница или на страницата с описание на даден артикул. Ако направите поръчка преди 17:00 ч. в работен ден, ще я изпратим още на същия ден!

Моля вижте имейла „Вашата поръчка пътува“. В него ще откриете линк за проследяване, с който да виждате къде се намира пратката и каква може да е причината за забавянето. Научете повече за проследяването на поръчката тук Как да проследя пратката си?.

Ако няма нова информация по товарителницата няколко работни дни:


  1. Може да отнеме до 2, понякога 3 работни дни, докато номерът за проследяване стане активен.
  2. Моля проверете имейла за потвърждение на поръчката и се уверете, че адресът, на който сме я изпратили, е 100% верен.
  3. Ако няма движение по пратката, моля свържете се с нас и ни уведомете, в случай че има грешка в попълнените данни. Нашите сътрудници обслужване на клиенти веднага ще Ви помогнат. Ако куриерите не откриват пратката, ще Ви изпратим нова възможно най-скоро.
  4. Ще започнем разследване за липсващия пакет. Обикновено той ще бъде намерен в грешна кутия или куриерски склад и ще ни бъде върнат.

Благодарим Ви за търпението!

Не открихте ли онова, което търсихте?

Изпратете ни имейл
На Ваше разположение сме всеки работен ден от 9:00 до 17:00 ч.
0886 22 44 30