Връщане до 365 дни
Доставка 4 лв. - Безплатна доставка над 69 лв.
0886 22 44 30 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Всички аксесоари
Аксесоари за костюм
Бижута
Чанти и портфейли
Доставка 4 лв. - Безплатна доставка над 69 лв.
Trendhim
×
Trendhim
Език:
Вратовръзки
Гривни
Грижа за брадата
Игли за ревер
Колани
Колиета
Копчета за ръкавели
Кърпички за сако
Обици
Очила с прозрачни стъкла
Папийонки
Портфейли
Продукти за бръснене
Пръстени
Ръкавици
Слънчеви очила/ Очила
Тиранти
Чанти
Часовници
Шалове
Шапки
Щипки за вратовръзка
0886 22 44 30
В работни дни от 9:00 до 17:00 ч.
Вижте всичко

Всеки си има история.

Искаме да помогнем на всеки мъж да разкаже своята.

Визия

Мъжките аксесоари не са украшение за специален повод, нито са запазени за определена група хора. Не е задължително с тях да изглеждате красиви или да привличате внимание. Важното е да изразявате същността си, своята индивидуалност и увереност. Един от начините да го правите е чрез малките детайли в облеклото - аксесоарите.

Trendhim създава качествени, модерни и достъпни мъжки аксесоари. В момента имаме 13 марки в своето портфолио, подготвящи няколко нови колекции всяка година, както и все повече статии , с които Ви помагаме да получите максимума от своята поръчка.

Нашите ценности

Искате ли да работите в Trendhim?

Вижте свободните позиции и ни опознайте по-добре, като прочетете нашия Атлас и Наръчник за брандовете.

Историята на Trendhim

Случвало ли Ви се е някога да се надлъгвате с алармата и с шанса да дремнете още малко? Да, и на нас.

Изборите ни са тези, които определят нашата история.

Не можем да Ви кажем колко да се успивате, но можем да Ви помогнем да разкажете своята история, като Ви предлагаме богат избор от продукти, които не бихте открили никъде другаде. С дизайн, създаден в Дания, и като част от колекциите на 13 уникални наши собствени марки, артикулите ни имат най-различно излъчване и стил.

Кой от тях ще изберете?

Каква история ще разкажете?

Прочетете как се роди Trendhim – от люлката до днес така, както си го спомняме най-добре.

2007

Всички добри истории започват с началото...но не и в 4:00 ч. сутринта

Trendhim е основан в края на 2007 г. от Себастиан и мен (Микел). Тогава бяхме само на 18 и тъкмо завършвахме последната си година в гимназията. Бяхме млади, енергични, горящи от желание да започнем свой собствен бизнес...и достатъчно наивни, за да се заемем с това.

Дойдоха ни наум 2 идеи – доставка на хляб по домовете в събота и неделя и онлайн магазин за аксесоари и бижута за мъже.

Чували ли сте да казват, че предприемачите трябва да направят всичко необходимо, за да превърнат бизнеса си в успешно начинание? Е, добре. Колкото и да ни се иска да се съгласим с това, ние бързо решихме, че цялата галимация със ставането в 4:00 ч. сутринта, за да доставяме хляб, просто не е за нас.

И така и стана! Сутрешният разнос на хляб бързо загина и от пепелта на ранното ставане...се роди Trendhim.

2008

Благодаря ти, мамо

С начален капитал от около 4000 евро, изкарани с пот на челото от разнасяне на вестници и работа с цветя (това е друга история), започнахме това голямо приключение.

С наивността си, надмината единствено от амбицията, се втурнахме с главата напред към всичко, свързано с електронната търговия - разработване на кодове за уебсайтове, купуване на продукти, обслужване на клиенти, застраховки, счетоводство, снимки на артикулите и още много други неща.

Най-близките ни хора - семейство и приятели - не винаги разбираха какво правим. Някои от тях при всяка възможност ни говореха с колко рисково начинание сме се захванали.

Но най-накрая дори майката на Себастиан, въпреки тревогата за бъдещето на сина ѝ, прие, че сме двама млади мъже с жар в сърцата и че няма да се спрем.

Днес тя навярно е нашият най-голям фен и съзира малки грешки в уебсайта още преди нас самите.

Уебсайта на Trendhim през 2008-2009 г. Няма проблем, смейте се на воля :-)

2009

Нашето късче от Рим

Ако някой ни бе казал предварително, че ще трябва да работим по 16 часа на ден 7 дни в седмицата, да инвестираме още 10 000 евро и да се откажем от социалния си живот за около 2 години, бихме го сметнали за луд. Но именно така стана! Точно тук обаче е нужна наивността на двама млади предприемачи с изгарящо желание за успех.

От 2007 до 2009 г. и двамата все още работехме почасово в пощата, за да имаме хляб (и понякога дори мляко) на масата.

Аз и Себастиан, леглата ни, банята, кухнята, запасите ни от стока и офиса ни се простираха на площ от 83 м² в нашия апартамент.

Апартаментът от 83 м², в който ние тримата (Себастиан, Микел и Trendhim) си съжителствахме две години.

Рим не е построен за един ден и ние знаехме това.

В края на 2009 г. най-сетне печелехме достатъчно пари, за да напуснем работа и да се отдадем изцяло на Trendhim. Ех, какво прекрасно усещане!

Все още си спомням ясно странното чувство, свило стомаха ми на топка, когато се връщах към вкъщи, след като напуснах работата си в пощата. Онази необяснима комбинация от невероятно щастие, вълнение, стрес, безпокойство и надвиснала нервна криза.

Дали това бе правилното решение? Trendhim вече трябваше да осигурява заплати на пълен работен ден за двама ни с пари, които можеше да свършат след 6 месеца.
Същевременно знаех, че вече щяхме да имаме много повече време, за да превърнем Trendhim в наистина невероятен сайт!

2010

Че на кого му е притрябвала спалня?

Нещата се разраснаха бързо. Добавихме нови продуктови категории, стъпихме в други страни и...се нуждаехме от повече пространство, при това незабавно. Имахме кашони с артикули буквално във всеки ъгъл на апартамента и двамата спяхме на малки матраци в хола.

Затова решихме да наемем огромна вила в спокоен квартал. Смятахме, че това е идеалното решение, защото нямаше да ни се налага да пътуваме до работа всеки ден и можехме да полагаме къртовски труд от изгрев до здрач у дома.

Вилата ни…с достатъчно място за Trendhim и нас двамата.

2011

Нова ера

Изтърколи се още една година и през 2011 г. се наложи отново да преместим бизнеса, тъй като собственикът на вилата реши да я продава и поради неведоми нам причини сметна, че ще е много смущаващо новият собственик да ни завари там, когато се нанася.

Малко по-съзрели, мъдри и все още с голям жар да изградим нещо страхотно, което ще помага на мъжете да разказват своята история, решихме да наемем подходяща търговска площ от 200 м².

Нашият първи склад

2012

Ракетата е направена, за да лети бързо, а не направо

Винаги сме знаели, че искаме да сме нещо повече от обикновени онлайн търговци. През 2012 г. започнахме друг проект – да изградим своя собствена марка мъжки аксесоари. Изпипахме и последния детайл. Така се роди Lucleon .

Да създадем своя марка и продукти с наш собствен дизайн отразяваше амбициите ни за бъдещето. Това бе история, която имахме нужда да разкажем...макар че по онова време все още беше голяма хапка за нашата уста.

2014

Redbull и предприемаческата жар са идеална комбинация

През 2013-2014 г. нещата потръгнаха с невероятна скорост.

Екипът на Trendhim се увеличи и Мартин се присъедини към нас като трети партньор в бизнеса. Той беше страстен привърженик на енергийните напитки и ние харесахме това!

Вписа се идеално в екипа и всички ние преживяхме някои велики среднощни работни сесии. Всъщност си спомням как една сутрин се събуждам от звука на отварянето на кенче Redbull от Мартин.

Ние тримата - Мартин, Себастиан и Микел

До края на 2014 г. Trendhim се разрасна и навлезе в Норвегия, Швеция, Финландия и Холандия. През тази година удвоихме предлаганите артикули и започнахме да наемаме студенти, които да ни помагат при опаковането на поръчките. Вероятно всички погълнати енергийни напитки са си стрували.

2015

Невероятно преживяване

Карина и Кристоф се присъединиха към екипа ни, запасите от стоки се увеличиха и складът стана толкова тесен, че буквално трябваше да вървим на една страна, за да събираме и опаковаме поръчките.

Тъй като помещението се беше превърнало в лабиринт от еднопосочни улици, свикахме заседание на екипа. След часове обсъждане взехме съдбоносното решение да се сбогуваме с любимия си дом и...да се преместим от другата страна на улицата.

Снимка на нас петимата. От ляво надясно – Себастиан, Карън, Карина, Микел и Мартин. За жалост, Кристоф не е на снимката.

Нанесохме се в настоящата си централа, разполагаща с пространство за картинг състезания, тенис маси и велики идеи.

Дните на ергенската квартира и спането на матраци в хола бяха отминали.

Някой може да си каже: „Ето сега вече се превръщат в истински професионалисти!“ Ами...не съвсем, поне не в традиционния смисъл на думата.

Една от основните ни ценности е „Отпуснете се“ и това е нещо, което всеки един от нас в Trendhim цени от сърце. Много отдавна решихме, че не искаме да ставаме професионалисти просто в името на професионализма.

Решени сме винаги да говорим с клиентите си на обикновен език, като човек с човек. Искаме служителите ни да бъдат част от един екип, постоянно да израстваме като хора и като компания. Това е нещо повече от „професионализъм".

Всяка история е различна. Ние не сме от типа хора, които се стремят да се вместят в някакви шаблони. Защо да караме другите да го правят?

2016

Ами, всичко се разрасна бързо!

Ооо, 2016 - каква година само!

Нека започнем от края на февруари, когато се насочихме към 11 нови държави и наехме 43 преводача. Навлизането на толкова много нови пазари означаваше, че всички 3000 продукта и целият уебсайт трябва да се преведат на 8 различни езика! Но ако е лесно, не е забавно!

Освен това си поставихме за цел до края на годината да увеличим артикулите от 3000 на 5000. Все пак в склада имаше място, което трябваше да запълним.

2017-2018

Напред и нагоре

Дори срив в сървърите на Черния петък не успя да сложи прът в колелата ни през ноември 2018 г., макар че сериозно се опита. За щастие, успяхме да се справим в напрегнатата ситуация и да изпратим поръчките навреме. Отразиха ни и в националните новини. Себастиан беше звездата на деня!

През 2017/2018 започнахме да работим в 12 нови държави, в това число Австралия, Сингапур, Южна Африка, Канада, Нова Зеландия и САЩ. Вече разполагахме с 28 активни пазара. Това са много нови истории за разказване.

Голяма част от вниманието си през тези години насочихме към утвърждаване на своите собствени марки и идентичност. Станахме десетата най-бързо развиваща се компания в Дания за 2017 - фирма-газела.

Не знаем как се справят истинските газели, но ние препускаме благодарение на комбинацията от страхотен екип и качествени продукти. А и се радваме, че в Хорсенс няма гепарди.

2019

Още истории

Помните ли първия ни собствен бранд от 2012 г.? Днес имаме 13 уникални марки с портфолио от над 1600 артикула. Все още наблягаме върху продукти, които се създават от нашите дизайнери в Дания и се предлагат единствено в Trendhim.

Нещата не са се променили много, с изключение на това, че днес клиентите ни разполагат с по-богат избор и повече начини да разкажат своята история. Мартин все още се налива с енергийни напитки и никой от нас не съжалява, че не доставя хляб през почивните дни. Вероятно в крайна сметка желанието да дремнем още малко победи алармата.

След всичко казано дотук, най-възнаграждаващият аспект днес са хората. Истински щастливци сме, че сме заобиколени от повече трудолюбиви, грижовни, отговорни и резултатни хора от когато и да било. Всъщност екипът на Trendhim вече наброява повече от 50 страхотни души. Някои почасово, някои на пълен работен ден, но всички те са еднакво фантастични.

Опитахме се да съберем всички тях в офиса за обща снимка, но тази задача се оказа трудна, така че засега ще се наложи да се задоволите само с 26 от нас.

Е, толкова дотук. Като всички хубави истории...предстои още и нямаме търпение да видим какво е.

Благодарим Ви, че сте част от Trendhim. Сега е време да се върнете към своята история. Направете я невероятна!

Нови колекции

Колекция гривни Sanatio

С мистични сили или не, колекцията Sanatio е изработена от естествени камъни. Всяко мънисто е уникално и всяка гривна -...

Да повдигнем завесата

Часовниците тип скелетон разкриват механизма, задвижващ стрелките, и ни карат да се запитаме защо изобщо този красив тан...

Колекция Amager

Едно колие може да каже много за Вас, но обикновено разкрива само една черта от характера Ви. Тези гривни и колиета обач...

Пазете очите си и внесете цвят в ежедневието

Това лято предпазвайте очите си с качествени слънчеви очила. Представяме Ви колекцията Thea на Waykins - 39 нови модела...

Водоустойчиви часовници със сапфирено стъкло

Историята Ви никога не спира, защо тогава часовникът Ви да го прави? С водоустойчивост до 100 м, медицинска стомана и са...

Хронографи от медицинска стомана със сапфирено стъкло

Прецизни и от най-добрите материали в своя клас, с часовниците от колекцията Ray разполагате с времето си със стил.

Сгъваеми слънчеви очила + 31 нови модела Waykins

От сгъваеми рамки до устойчиви на надраскване стъкла, нашите най-нови слънчеви очила ще Ви помогнат да виждате по-ясно в...

Меки, приятни на допир шалове и шапки

Със своята дишаща, топла материя, шаловете и шапките от колекция Montagna са идеални и за най-студените дни.

Часовници с видим механизъм

Часовниците Dante се захранват от Вашето движение. Докато се движите Вие, ще го правят и те. Затова не спирайте.

Вижте всички колекции

Нови статии

Как създадохме колекция Traveller

Всички ние жадуваме да опознаваме света. Това болезнено желание вдъхнови серия аксесоари, създадени за приключения.

Мъжките венчални пръстени и халки - най-добрият наръчник

От правилния размер до подходящия за Вас модел, вижте как да изберете своята сватбена халка и да започнете семейния си ж...

Лечебни мъжки гривни - значение на скъпоценните камъни

Разберете защо мъжките гривни със скъпоценни камъни са специални и как да изберете подходящата за себе си.

Какво да му подарите за Свети Валентин

От часовници с датски дизайн до пръстени, колиета и гривни, за този Св. Валентин му изберете наистина стойностен подарък...

Какво е 24-часов часовник с една стрелка и защо трябва да го имате

Разберете как да разчитате времето и да настройвате 24-часов часовник с една стрелка. Вижте и защо да го носите, за да р...

Устройство и настройка на часовник с лунна фаза

Научете как да разчитате и настройвате най-старата в света часовникова компликация - лунната фаза.

Почистване и грижа за мъжките гривни

Отговаряме на всичките Ви въпроси за поддръжката и почистването на мъжки гривни - от плуване с мъниста до носене на стом...

4 въпроса, на които да си отговорим, преди да купим часовник с видим механизъм

Отговорите на тези 4 въпроса ще Ви помогнат да изберете правилния мъжки скелетон часовник и да се грижите добре за него.

Как да носим джобен часовник със стил

От подходящата верижка до правилния илик, научете как правилно се носи джобен часовник.

Вижте всички статии
Назад
Смяна на паролата

Ура! Изпратихме Ви имейл. Скоро ще можете да влезете!

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.