Връщане до 365 дни по всякаква причина
Доставка 4 лв. - Безплатна доставка над 69 лв.
i
0886 22 44 30 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Всички аксесоари
Аксесоари за костюм
Бижута
Чанти и портфейли
Доставка 4 лв. - Безплатна доставка над 69 лв.
i
Trendhim
×
Trendhim
Език:
Вратовръзки
Гривни
Грижа за брадата
Игли за ревер
Колани
Колиета
Копчета за ръкавели
Кърпички за сако
Обици
Очила с прозрачни стъкла
Папийонки
Портфейли
Продукти за бръснене
Пръстени
Ръкавици
Слънчеви очила/ Очила
Тиранти
Чанти
Часовници
Шалове
Шапки
Щипки за вратовръзка
0886 22 44 30
В работни дни от 9:00 до 17:00 ч.
Вижте всичко

Всеки си има история.

Искаме да помогнем на всеки мъж да разкаже своята.

Визия

Мъжките аксесоари не са украшение за специален повод, нито са запазени за определена група хора. Не е задължително с тях да изглеждате красиви или да привличате внимание. Важното е да изразявате същността си, своята индивидуалност и увереност. Един от начините да го правите е чрез малките детайли в облеклото - аксесоарите.

Trendhim създава качествени, модерни и достъпни мъжки аксесоари. В момента имаме 13 марки в своето портфолио, подготвящи няколко нови колекции всяка година, както и все повече статии , с които Ви помагаме да получите максимума от своята поръчка.

Нашите ценности

Искате ли да работите в Trendhim?

Explore our open positions and get to know us better by reading our Atlas and Brand Manual.

Историята на Trendhim

Случвало ли Ви се е някога да се надлъгвате с алармата и с шанса да дремнете още малко? Да, и на нас.

Изборите ни са тези, които определят нашата история.

Не можем да Ви кажем колко да се успивате, но можем да Ви помогнем да разкажете своята история, като Ви предлагаме богат избор от продукти, които не бихте открили никъде другаде. С дизайн, създаден в Дания, и като част от колекциите на 13 уникални наши собствени марки, артикулите ни имат най-различно излъчване и стил.

Кой от тях ще изберете?

Каква история ще разкажете?

Прочетете как се роди Trendhim – от люлката до днес така, както си го спомняме най-добре.

2007

Всички добри истории започват с началото...но не и в 4:00 ч. сутринта

Trendhim е основан в края на 2007 г. от Себастиан и мен (Микел). Тогава бяхме само на 18 и тъкмо завършвахме последната си година в гимназията. Бяхме млади, енергични, горящи от желание да започнем свой собствен бизнес...и достатъчно наивни, за да се заемем с това.

Дойдоха ни наум 2 идеи – доставка на хляб по домовете в събота и неделя и онлайн магазин за аксесоари и бижута за мъже.

Чували ли сте да казват, че предприемачите трябва да направят всичко необходимо, за да превърнат бизнеса си в успешно начинание? Е, добре. Колкото и да ни се иска да се съгласим с това, ние бързо решихме, че цялата галимация със ставането в 4:00 ч. сутринта, за да доставяме хляб, просто не е за нас.

И така и стана! Сутрешният разнос на хляб бързо загина и от пепелта на ранното ставане...се роди Trendhim.

2008

Благодаря ти, мамо

С начален капитал от около 4000 евро, изкарани с пот на челото от разнасяне на вестници и работа с цветя (това е друга история), започнахме това голямо приключение.

С наивността си, надмината единствено от амбицията, се втурнахме с главата напред към всичко, свързано с електронната търговия - разработване на кодове за уебсайтове, купуване на продукти, обслужване на клиенти, застраховки, счетоводство, снимки на артикулите и още много други неща.

Най-близките ни хора - семейство и приятели - не винаги разбираха какво правим. Някои от тях при всяка възможност ни говореха с колко рисково начинание сме се захванали.

Но най-накрая дори майката на Себастиан, въпреки тревогата за бъдещето на сина ѝ, прие, че сме двама млади мъже с жар в сърцата и че няма да се спрем.

Днес тя навярно е нашият най-голям фен и съзира малки грешки в уебсайта още преди нас самите.

Уебсайта на Trendhim през 2008-2009 г. Няма проблем, смейте се на воля :-)

2009

Нашето късче от Рим

Ако някой ни бе казал предварително, че ще трябва да работим по 16 часа на ден 7 дни в седмицата, да инвестираме още 10 000 евро и да се откажем от социалния си живот за около 2 години, бихме го сметнали за луд. Но именно така стана! Точно тук обаче е нужна наивността на двама млади предприемачи с изгарящо желание за успех.

От 2007 до 2009 г. и двамата все още работехме почасово в пощата, за да имаме хляб (и понякога дори мляко) на масата.

Аз и Себастиан, леглата ни, банята, кухнята, запасите ни от стока и офиса ни се простираха на площ от 83 м² в нашия апартамент.

Апартаментът от 83 м², в който ние тримата (Себастиан, Микел и Trendhim) си съжителствахме две години.

Рим не е построен за един ден и ние знаехме това.

В края на 2009 г. най-сетне печелехме достатъчно пари, за да напуснем работа и да се отдадем изцяло на Trendhim. Ех, какво прекрасно усещане!

Все още си спомням ясно странното чувство, свило стомаха ми на топка, когато се връщах към вкъщи, след като напуснах работата си в пощата. Онази необяснима комбинация от невероятно щастие, вълнение, стрес, безпокойство и надвиснала нервна криза.

Дали това бе правилното решение? Trendhim вече трябваше да осигурява заплати на пълен работен ден за двама ни с пари, които можеше да свършат след 6 месеца.
Същевременно знаех, че вече щяхме да имаме много повече време, за да превърнем Trendhim в наистина невероятен сайт!

2010

Че на кого му е притрябвала спалня?

Нещата се разраснаха бързо. Добавихме нови продуктови категории, стъпихме в други страни и...се нуждаехме от повече пространство, при това незабавно. Имахме кашони с артикули буквално във всеки ъгъл на апартамента и двамата спяхме на малки матраци в хола.

Затова решихме да наемем огромна вила в спокоен квартал. Смятахме, че това е идеалното решение, защото нямаше да ни се налага да пътуваме до работа всеки ден и можехме да полагаме къртовски труд от изгрев до здрач у дома.

Вилата ни…с достатъчно място за Trendhim и нас двамата.

2011

Нова ера

Изтърколи се още една година и през 2011 г. се наложи отново да преместим бизнеса, тъй като собственикът на вилата реши да я продава и поради неведоми нам причини сметна, че ще е много смущаващо новият собственик да ни завари там, когато се нанася.

Малко по-съзрели, мъдри и все още с голям жар да изградим нещо страхотно, което ще помага на мъжете да разказват своята история, решихме да наемем подходяща търговска площ от 200 м².

Нашият първи склад

2012

Ракетата е направена, за да лети бързо, а не направо

Винаги сме знаели, че искаме да сме нещо повече от обикновени онлайн търговци. През 2012 г. започнахме друг проект – да изградим своя собствена марка мъжки аксесоари. Изпипахме и последния детайл. Така се роди Lucleon .

Да създадем своя марка и продукти с наш собствен дизайн отразяваше амбициите ни за бъдещето. Това бе история, която имахме нужда да разкажем...макар че по онова време все още беше голяма хапка за нашата уста.

2014

Redbull и предприемаческата жар са идеална комбинация

През 2013-2014 г. нещата потръгнаха с невероятна скорост.

Екипът на Trendhim се увеличи и Мартин се присъедини към нас като трети партньор в бизнеса. Той беше страстен привърженик на енергийните напитки и ние харесахме това!

Вписа се идеално в екипа и всички ние преживяхме някои велики среднощни работни сесии. Всъщност си спомням как една сутрин се събуждам от звука на отварянето на кенче Redbull от Мартин.

Ние тримата - Мартин, Себастиан и Микел

До края на 2014 г. Trendhim се разрасна и навлезе в Норвегия, Швеция, Финландия и Холандия. През тази година удвоихме предлаганите артикули и започнахме да наемаме студенти, които да ни помагат при опаковането на поръчките. Вероятно всички погълнати енергийни напитки са си стрували.

2015

Невероятно преживяване

Карина и Кристоф се присъединиха към екипа ни, запасите от стоки се увеличиха и складът стана толкова тесен, че буквално трябваше да вървим на една страна, за да събираме и опаковаме поръчките.

Тъй като помещението се беше превърнало в лабиринт от еднопосочни улици, свикахме заседание на екипа. След часове обсъждане взехме съдбоносното решение да се сбогуваме с любимия си дом и...да се преместим от другата страна на улицата.

Снимка на нас петимата. От ляво надясно – Себастиан, Карън, Карина, Микел и Мартин. За жалост, Кристоф не е на снимката.

Нанесохме се в настоящата си централа, разполагаща с пространство за картинг състезания, тенис маси и велики идеи.

Дните на ергенската квартира и спането на матраци в хола бяха отминали.

Някой може да си каже: „Ето сега вече се превръщат в истински професионалисти!“ Ами...не съвсем, поне не в традиционния смисъл на думата.

Една от основните ни ценности е „Отпуснете се“ и това е нещо, което всеки един от нас в Trendhim цени от сърце. Много отдавна решихме, че не искаме да ставаме професионалисти просто в името на професионализма.

Решени сме винаги да говорим с клиентите си на обикновен език, като човек с човек. Искаме служителите ни да бъдат част от един екип, постоянно да израстваме като хора и като компания. Това е нещо повече от „професионализъм".

Всяка история е различна. Ние не сме от типа хора, които се стремят да се вместят в някакви шаблони. Защо да караме другите да го правят?

2016

Ами, всичко се разрасна бързо!

Ооо, 2016 - каква година само!

Нека започнем от края на февруари, когато се насочихме към 11 нови държави и наехме 43 преводача. Навлизането на толкова много нови пазари означаваше, че всички 3000 продукта и целият уебсайт трябва да се преведат на 8 различни езика! Но ако е лесно, не е забавно!

Освен това си поставихме за цел до края на годината да увеличим артикулите от 3000 на 5000. Все пак в склада имаше място, което трябваше да запълним.

2017-2018

Напред и нагоре

Дори срив в сървърите на Черния петък не успя да сложи прът в колелата ни през ноември 2018 г., макар че сериозно се опита. За щастие, успяхме да се справим в напрегнатата ситуация и да изпратим поръчките навреме. Отразиха ни и в националните новини. Себастиан беше звездата на деня!

През 2017/2018 започнахме да работим в 12 нови държави, в това число Австралия, Сингапур, Южна Африка, Канада, Нова Зеландия и САЩ. Вече разполагахме с 28 активни пазара. Това са много нови истории за разказване.

Голяма част от вниманието си през тези години насочихме към утвърждаване на своите собствени марки и идентичност. Станахме десетата най-бързо развиваща се компания в Дания за 2017 - фирма-газела.

Не знаем как се справят истинските газели, но ние препускаме благодарение на комбинацията от страхотен екип и качествени продукти. А и се радваме, че в Хорсенс няма гепарди.

2019

Още истории

Помните ли първия ни собствен бранд от 2012 г.? Днес имаме 13 уникални марки с портфолио от над 1600 артикула. Все още наблягаме върху продукти, които се създават от нашите дизайнери в Дания и се предлагат единствено в Trendhim.

Нещата не са се променили много, с изключение на това, че днес клиентите ни разполагат с по-богат избор и повече начини да разкажат своята история. Мартин все още се налива с енергийни напитки и никой от нас не съжалява, че не доставя хляб през почивните дни. Вероятно в крайна сметка желанието да дремнем още малко победи алармата.

След всичко казано дотук, най-възнаграждаващият аспект днес са хората. Истински щастливци сме, че сме заобиколени от повече трудолюбиви, грижовни, отговорни и резултатни хора от когато и да било. Всъщност екипът на Trendhim вече наброява повече от 50 страхотни души. Някои почасово, някои на пълен работен ден, но всички те са еднакво фантастични.

Опитахме се да съберем всички тях в офиса за обща снимка, но тази задача се оказа трудна, така че засега ще се наложи да се задоволите само с 26 от нас.

Е, толкова дотук. Като всички хубави истории...предстои още и нямаме търпение да видим какво е.

Благодарим Ви, че сте част от Trendhim. Сега е време да се върнете към своята история. Направете я невероятна!

Нови колекции

Сгъваеми слънчеви очила + 31 нови модела Waykins

От сгъваеми рамки до устойчиви на надраскване стъкла, нашите най-нови слънчеви очила ще Ви помогнат да виждате по-ясно в...

Меки, приятни на допир шалове и шапки

Със своята дишаща, топла материя, шаловете и шапките от колекция Montagna са идеални и за най-студените дни.

Часовници с видим механизъм

Часовниците Dante се захранват от Вашето движение. Докато се движите Вие, ще го правят и те. Затова не спирайте.

Сгъваеми, удобни за пътуване чанти за градския изследовател

Всеки водоустойчив, лек модел с датски дизайн от колекцията сгъваеми чанти на Lazy Bear се прибира лесно в багажа и ще В...

Колекция италиански кожени колани

Всеки кожен колан съчетава италианска изработка с датски дизайн, издръжливост и практичност с модерен стил.

Колекция Kite

Колекцията Kite включва разнообразие от тънки шапки от 100% органичен, дишащ памук, който Ви осигурява удобство през про...

Колекция Lincoln

Изработени от мека кожа в разнообразие от цветове, портфейлите и чантите комбинират функционален дизайн с дълготрайно ка...

Колекция Moda

Колекцията Moda се гордее с италианската изработка и датския дизайн на шапки и каскети, създадени за настоящето и за мом...

Колекция слънчеви очила Vista

Колекцията Vista, със своите поляризирани стъкла и 100% UV защита, е създадена, за да се радвате на живота с широко отво...

Вижте всички колекции

Нови статии

Мъжките колиета - най-добрият наръчник

От подходящата по размер верижка до избора на кучешки медальон или кръст, открийте как да носите мъжко колие със стил.

Подкаст „Разкажете своята история“

Защото всеки мъж има история, която си струва да чуем

Как се създава смел дизайн?

Вижте как внасяме дързък викингски дух в нашата най-нова колекция бижута Moody Mason.

Поглед отвътре: детайли, които имат значение

От първите модели и дигитални скици до завършения продукт – ето как създаваме сложните детайли на всяко колие и гривна A...

Как създаваме часовник, готов за приключения

Вижте как клиентските отзиви се превръщат в часовник Seizmont, готов за приключения.

Персонализирани аксесоари за Вашия сватбен костюм

Научете как да добавите финалните акценти на своя костюм с професионални съвети за персонализираните аксесоари.

Как създаваме колекция часовници Mateo

От идеята до Вашата китка, вижте как създаваме нашата следваща колекция часовници.

Слънчевите очила - предпазвайте очите си от слънцето

Как да защитите очите си от вредните UV лъчи и заслепяващите отблясъци с подходящите за Вас очила.

Какво да носим на музикален фестивал - моден наръчник за летните фестивали

Когато говорим за фестивали, най-важни са аксесоарите (и забавлението, разбира се). Ето най-важните съвети, за да отидет...

Вижте всички статии
Назад
Смяна на паролата

Ура! Изпратихме Ви имейл. Скоро ще можете да влезете!

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.