Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
02 491 7708 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

Обици за език

Разгледайте селекцията ни от мъжки бижута за пиърсинг на езика - прави и извити барбели, изработени от медицинска стомана или чист титан, налични в разнообразни цветове и стилове. Украсете езика си с безопасна и дълготрайна обица, която отразява характера Ви. Открийте при нас перфектното мъжко бижу за пиърсинг на езика.

8 артикула
8 артикула

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ TRENDHIM TRIBE

Присъединете се към Trendhim Tribe, за да получавате новини за нови продукти, модни съвети, специални отстъпки и още!

Запознат съм с политиката за поверителност на Trendhim. Можете да се отпишете по всяко време.

Мъжки обици за език

Пиърсингът на езика неслучайно е популярен сред мъжете. Не само се харесва на жените, но и добавя изненадващ елемент във визията Ви, който не се вижда, докато сами не решите да го разкриете. В зависимост от вида на пиърсинга, може да търсите стандартен или извит барбел, а ако пиърсингът Ви е по-близо до върха на езика, идеално ще му подхожда затворена халка с топче или кръгъл барбел (обица тип подкова). Нашите модели от медицинска неръждаема стомана и чист титан се предлагат в разнообразни цветове и шарки, като всички те са тествани и безопасни за носене. Изберете размер и дизайн, който Ви стои удобно и отговаря на вкуса и предпочитанията Ви. Без значение дали търсите деликатен или по-впечатляващ аксесоар, при нас ще откриете точното бижу за пиърсинг на езика.