Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 99 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

КАЛЪФИ ЗА ЛАПТОП

Ако обичате лаптопа си, осигурете му калъф. Ако сте като нас, значи прекарвате безброй часове пред компютъра, докосвате го, а вероятно дори и му говорите. Калъфът го предпазва от драскотини, прах и нараняване. От кожа до здрав брезент, открийте любимия си модел сред нашия нарастващ асортимент.

лв.
лв.
15 артикула

КАЛЪФЪТ ЗА ЛАПТОП - ЗАЩИТА И СТИЛ

Това е калъф, изработен предимно от кожа, брезент или неопрен, в който надеждно съхранявате лаптопа си. Този защитен аксесоар побира плътно компютъра и може да се носи в по-голяма чанта.

В наши дни използваме лаптопа за всичко - от гледане на любими телевизионни предавания на живо до поръчка на храна от близкото заведение. Калъфът добавя към него допълнителен защитен слой и не му позволява да събира прах и мъх от дъното на Вашата раница или куриерска чанта. Освен това, когато е плътно обгърнат от калъфа, компютърът е предпазен от малки сътресения и удари по време на път.

Съхраняван по този начин, той няма да изисква толкова често почистване. Когато не го използвате, прибирайте го в калъф, за да не се праши, и ще спестите време.

А ако се притеснявате, че един функционален калъф няма да подхожда на облеклото Ви, помислете отново. От модели от остаряваща красиво естествена кожа до такива от издръжлив брезент за пътуващия авантюрист, ние имаме калъфа, който Вашия стил (и компютър) заслужава.

КАК ДА ИЗМЕРИТЕ ЛАПТОПА СИ ПРИ ИЗБОРА НА КАЛЪФ?

Лесно е да се разсеете от външния вид и да забравите за големината. Изборът на подходящ размер е важен, за да не може компютърът да се движи свободно вътре. Другата крайност също не е препоръчителна - да се мъчите да напъхате 15-инчовия си лаптоп в калъф, предназначен за 11,6".

1. Ширина на лаптопа

За да установите ширината, затворете компютъра и с шивашки метър или ролетка го премерете от ляво надясно.

2. Височина на лаптопа

Разберете колко е висок, като го затворите и измерите вертикално от долния до горния край.

3. Дълбочина на лаптопа

При затворен компютър, премерете разстоянието от основата (частта, лежаща на масата) до капака, тоест колко високо се издига над повърхността, на която е поставен.

За да Ви улесним, в описанието на всеки калъф сме посочили за колко голям лаптоп е подходящ.

ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС: ЧАНТА ИЛИ КАЛЪФ ЗА ЛАПТОП?

Основната разлика между двата вида аксесоари е, че чантата обикновено има дръжки. Тя включва и допълнителни отделения и джобове, докато повечето калъфи са доста тънки и изчистени. Те се носят самостоятелно под мишница или в друга чанта за допълнителна сигурност.

Ако обичате лаптопа си, осигурете му калъф. Ако сте като нас, значи прекарвате безброй часове пред екрана му. Калъфът го предпазва от драскотини, прах и нараняване през целия път до работа и обратно. А ако истински държите на компютъра си, изберете калъф от естествена кожа. Той е като мека прегръдка, а кой не би харесал това?

Разгледайте всички мъжки чанти тук