Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 99 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

Дигитални часовници

В древността човекът разчита на слънцето, за да определи времето. След това изобретява часовника. После решава да го сложи на китката си. Но тогава се появява цифровият часовник - великолепно чудо на инженерството и изобретателността, което прави революция в отчитането на времето със своята превъзходна точност и дълготрайност. През 80-те години се появяват невероятни дизайни и сега те отново са на мода с неустоим ретро чар. Разгледайте нашата селекция от висококачествени мъжки дигитални часовници тук.

лв.
лв.
19 артикула

Дигиталните часовници: измерване на времето в ретро стил

Най-добрият ретро аксесоар

Тези прекрасни часовници показват времето от зората на дигиталната ера. Те далеч не са реликви от миналото, а се завръщат на мода и са готови да Ви покажат времето - буквално.

Комбинация от функционалност и мода

Дигиталните часовници са нещо повече от аксесоар в ретро стил. Те идеално съчетават външен вид с практичност и имат функции, на които би завидял и най-модерният смартфон.Трябва Ви хронометър? Имате го. Будилник? Готово. Калкулатор? Някои модели разполагат и с това. И да не забравяме най-важното - звуковия сигнал на всеки час.

Безспорно страхотни функции

Цифровите часовници безспорно привличат с ретро чар. Без значение дали носите класически часовник Casio или елегантен съвременен модел, хората ще Ви забележат и тогава ще им отговорите с разбиращо кимване и закачлива усмивка, защото сте част от специалния клуб на притежателите на цифрови часовници.

Винаги в крак с времето

С дигитален часовник на китката си никога няма да пропуснете среща, тренировка или друг ангажимент, за който обикновено закъснявате. Тези аксесоари са прочути със своята точност, така че няма да се притеснявате дали часовникът Ви избързва или изостава. Освен това можете да настроите няколко аларми, което гарантира, че никога повече няма да се успите (или да спите достатъчно).

Ненадмината издръжливост

Помните ли, когато случайно сте изпускали смартфона си или сте чупили екрана му? Това няма да се случи с цифров часовник. Тези аксесоари са със здрав, дълготраен, водоустойчив дизайн, който може да издържи теста на времето, включително и случайното падане.

Идеалният впечатляващ аксесоар

Да сложите цифров часовник е като да носите късче история на китката си. Той е повод за разговор, начин да привлечете съмишленици и фино намигване към дните, когато технологиите не бяха толкова сложни - времето преди социалните мрежи да ни изпълнят със съмнения. Освен това никога няма да се притеснявате, че някой ще грабне часовника Ви, за да провери Instagram-а си.

Подарете си дигитален часовник

Насладете се на ретро чара на дигиталния часовник и на удовлетворяващия звуков сигнал за добре свършена работа. Винаги ще бъдете навреме или поне ще знаете точно колко сте закъснели.