Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 99 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

БЕЛИ ТИРАНТИ

Ние предлагаме най-добрите бели тиранти за мъже онлайн. Нашите тиранти са изработени от висококачествени материали и са идеални за всеки повод. Открийте различни стилове и дизайни, които ще допълнят перфектно Вашия тоалет. Осигурете си удобство и елегантност с чифт тиранти в бяло.

лв.
лв.
10 артикула

Придайте стил на своя тоалет с бели тиранти

Тирантите са едни от най-универсалните аксесоари за мъже, тъй като могат да се носят с различни видове облекло - от ежедневно до официално. Ако търсите изтънчен и елегантен детайл, заложете на тиранти в бяло.

Привличайте погледите с бели тиранти

Независимо дали сте на бизнес среща или на сватба, с бели тиранти ще се чувствате уверено и ще се радвате на внимание. Този аксесоар е най-добрият начин да покажете своята стилна и изискана страна. Не се колебайте - обновете гардероба си с тиранти в бял цвят и демонстрирайте безупречен моден вкус!