Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

МЪЖКИ ЧЕРНИ ОТВОРЕНИ ГРИВНИ

Предлагаме Ви широка гама от мъжки аксесоари и бижута онлайн. Нашите черни отворени гривни са перфектното допълнение към Вашата стилна визия. Изработени от висококачествени материали, те ще придадат изтънченост и елегантност на всяко облекло. Поръчайте своята черна отворена гривна сега и бъдете в крак с модните тенденции!

9 артикула
9 артикула

Уникална черна отворена гривна за стилния мъж

Открийте най-привлекателната черна отворена гривна, която ще придаде завършеност на Вашия стил. Създадени с внимание към детайла и изработени от първокласни материали, нашите черни отворени гривни са идеалният избор за мъжете, които държат на елегантността и качеството.

Отворената гривна в черно е перфектното допълнение към колекцията Ви от аксесоари. Нейният универсален цвят подхожда на всяко облекло. Носете я с гордост навсякъде и се насладете на вниманието на околните.

Не пропускайте възможността да изразите своята индивидуалност с атрактивна черна отворена гривна. Изберете своя модел от нашата разнообразна колекция и изглеждайте впечатляващо.