Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 5 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
02 491 7708 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

ЖАРТИЕРИ ЗА РИЗА

Представяме Ви нашата колекция от жартиери за риза, които ще придадат стил и елегантност на Вашия тоалет. Държачите за риза са изработени от висококачествени материали и се отличават с практичен дизайн. Бъдете спретнати и елегантни с помощта на удобни жартиери за риза.

6 артикула
6 артикула

Държачи за риза - уникалните аксесоари за стилни мъже

Никое облекло не е пълно без подходящите аксесоари. Всеки мъж знае колко неудобно е ризата да се измъква постоянно от панталона. Ние Ви предлагаме перфектното решение - удобни и практични жартиери за риза. Изработени от висококачествени материали и с модерен дизайн, те придават стил и елегантност на Вашата визия.

Жартиери за риза - неизменна част от безупречния тоалет

В ежедневието или на официално събитие, за мъжете е важно да изглеждат спретнато с риза, прилежно прибрана в панталоните. За това ще се погрижат практичните държачи за риза. Те се поставят дискретно под панталона и не позволяват на ризата да се измъква, колкото и активно да се движите. Подарете си елегантност и комфорт с нашите жартиери за риза.