Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 5 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
02 491 7708 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

ЧЕТКИ ЗА БРАДА

Четката за брада определено е нещо, което няма да видите във всяка баня. Момчета, много грешите, ако смятате, че на Вашата приятелка ѝ е приятно да ползвате четката ѝ за коса, за да си решите брадата с нея. Косата, която расте на главата на една дама, няма нищо общо с твърдите косми, от които се състои Вашата брада. Отнасяйте се с тях както подобава, а това включва и сресването им с качествена четка всеки ден.

6 артикула
6 артикула

УЧАСТВАЙТЕ В ИГРАТА ЗА ГИФТ КАРТА С 800 ЛВ.

Абонирайте се за нашия бюлетин с модни съвети, специални оферти и информация за нови продукти. Автоматично ще се включите в ежемесечната томбола за гифт карта на стойност 800 лв.

Запознат съм с политиката за поверителност на Trendhim. Можете да се отпишете по всяко време.

ЗАЩО ВИ Е НУЖНА ЧЕТКА ЗА БРАДА

Ако наскоро сте започнали да си пускате брада, може би се чувствате претоварен от изобилието от информация за продукти, които (според останалите) трябва да си купите, за да постигнете брадата на мечтите си.

Истината е, че при всеки мъж брадата е различна и когато става въпрос за четки за брада, не всеки тип ще е подходящ точно за Вас. Обикновено практиката е да опитате и двата възможни варианта за ресане – четка и гребен, след което да решите кой от двата (или и двата) ще има най-добър ефект върху Вашата брада.

ЧЕТКИТЕ С КОСЪМ ОТ ГЛИГАН ЗАПАЗВАТ ЕСТЕСТВЕНИТЕ МАЗНИНИ

Четките с косъм от глиган са най-качествените, които можете да намерите на пазара. Този тип косъм помага за стимулирането на естественото производство на мазнини и ги разнася по цялата дължина на косъма.

ЧЕТКАТА ПРИДАВА НА БРАДАТА ВИ ПОВЕЧЕ ОБЕМ

Общото правило е, че гребенът се използва за стайлинг, а четката – за създаване на плътност и обем. Когато ползвате четка, Вие задавате на брадата си посока и в същото време помагате на мазнините да достигнат до всичките ѝ части.

КОСМИТЕ ОТ ГЛИГАН ИМАТ РАЗЛИЧНА ДЪЛЖИНА

Четките с пластмасови косми, които масово се предлагат на пазара, имат косми с една и съща дължина. При четките с естествен косъм от глиган, напротив, космите имат различни дължини. По този начин те разнасят естествените мазнини на кожата по цялата брада, без да пропуснат нито едно местенце.

ЧЕТКИ ЗА БРАДА ЗА ВЕГАНИ

В света на брадите косъмът от глиган обикновено се смята за единственото разумно решение за направа на четка. Тази концепция обаче очевидно не работи, ако сте веган. Четките със синтетичен косъм са сложна тема, но все пак можете да намерите няколко вида с доста високо качество. Просто трябва да потърсите малко по-упорито.

СЪВЕТИ ЗА РЕСАНЕ НА ВАШАТА БРАДА

Не бива да четкате брадата си безразборно. Нужно са малко грижа и внимание, за да стане брадата Ви мека, гъста и много добре оформена, след като я срешете. Единственото, което трябва да направите е, да спазвате следните няколко съвета:

Не решете брадата си, докато е мокра. Ако решите да срешете брадата си веднага слез къпане, бъдете готов да загубите част от нея. Изградете си навик след къпане да решете брадата си чак след като сте я намазали с олио и/или балсам. Така ще предотвратите загубата на косми, а и брадата Ви няма да се сплъсти.

Четкайте я след като сте нанесли олио. Най-голямата полза от това да решеш брадата си с четка с глигански косъм е, че тя разнася равномерно олиото или маслото по брадата. Когато я решете след нанасяне на олио, Вие постигате възможно най-добър ефект – брадата Ви ще стане както по-мека, така и по-здрава.

Поддържайте четката си за брада чиста. С помощта на естествените косми от глиган Вашата четка ще поддържа брадата Ви гладка и лъскава дълги години. За да постигнете максимален резултат обаче, трябва редовно да я почиствате. Бонусът – приятелката Ви ще се засрами, че нейната четка е пълна с косми.

Експериментирайте с четка от конски косъм. Конският косъм уверено се завръща върху четките за брада. Този тип четки също добре разнасят мазнините по брадата, но имат да извървят още много път, докато настигнат глиганските по популярност.

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ НАЙ-ДОБРАТА ЧЕТКА В БЪЛГАРИЯ?

Убедени ли сте вече, че четката ще покаже брадата Ви в най-добра ѝ светлина? Всички наши модели са направени от най-висококачествени материали и ще се грижат вярно за брадата Ви в продължение на дълги години.

Разгледайте всички продукти за грижа за брадата тук