Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 99 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

ГРЕБЕНИ ЗА БРАДА

Като тийнейджъри вероятно сте виждали как някое момиче усилено си търси гребена и сте се чудили за какво е цялото това суетене. Не сте го разбирали до онзи момент, в който брадата, която си пускате, е пораснала дотолкова, че е заизпитвала остра нужда от гребен. След като веднъж се сдобиете със свой личен, специален гребен за брада, сресването се превръща във всекидневна рутина. Започвате да се чувствате странно, ако излезете от дома си, без да си срешете брадата, като че ли сте пропуснали нещо наистина важно.

лв.
лв.
12 артикула

ЗАЩО ВИ ТРЯБВА ГРЕБЕН ЗА БРАДА

Няма нищо сложно в брадата. Искате тя да изглежда мъжествена, подредена и забелязвана както от хората, благословени с бради, така и от по-онеправданите. С помощта на един отличен гребен за брада тя неминуемо ще получи от Вашите приятели признанието, което заслужава!

Брадите са се радвали на особена почит през вековете. Те са били част от идентичността на известни личности. Ако трябва да нарисувате портретите на Ейбрахам Линкълн, Мистър Ти, Гандалф, Леонардо да Винчи, Дядо Коледа или Хълк Хоган, то брадата определено би била най-отличителната им характеристика. Искате ли брадата да стане част и от Вашата идентичност?

РАЗДВОЕНИТЕ КРАИЩА НЕ СЕ СРЕЩАТ САМО ПРИ КОСАТА

Вероятно сте чували и за това, че момичетата си подрязват раздвоените краища, за да имат най-здравата коса в цялото училище. При брадите също често има "цъфтящи" косми, които се нуждаят от подстригване. Гребен с лошо качество ще увреди фоликулите на брадата Ви и ще доведе до повече раздвоени краища, повече подстригване и по-малка брада. Не можем да допуснем това, нали?

ГРЕБЕНЪТ ЩЕ ДЪРЖИ БРАДАТА ВИ В РЕД

Точно така, Вашата брада може да научи едно-две неща от Вас. Като я сресвате редовно, ще можете да изрязвате по-дългите косми и с времето тя ще се научи да расте надолу.

НЕ Е ЗАБАВНО, КОГАТО КОСМИТЕ РАСТАТ НАВЪТРЕ

Независимо в коя част на тялото се случва това, растящите навътре косми са много неприятно нещо, включително и при брадата. Докато тя се учи да расте надолу в следствие на редовното сресване, рискът от болезнени растящи навътре косъмчета намалява.

КАЧЕСТВОТО НА ГРЕБЕНА ИМА ЗНАЧЕНИЕ

Хората са си купували качествени гребени като тези на Kent векове наред. И днес тези продукти продължават да стават все по-добри. В същото време един гребен, купен от близкия магазин „Всичко за 1 лев“ може повече да Ви навреди, отколкото да Ви помогне. При отливането на евтините варианти върху зъбчетата остават стотици микроскопични ръбове, готови да увредят качеството на брадата Ви. Ако не искате да поемете този риск, купете си хубав дървен гребен за брада, който ще Ви служи дълго време.

СЪВЕТИ ЗА СРЕСВАНЕ НА БРАДАТА

Сресването на брадата като цяло е лесна работа, но за съжаление има и правилен, и неправилен начин. Следвайте тези съвети, които гарантират, че няма да си нанесете повече вреда, отколкото полза с гребена за брада:

Не сресвайте брадата си, докато е мокра. Ако сресвате брадата си веднага след душ, има опасност тя да загуби плътността си и да оредее. Това може да превърне редките бради в наистина проскубани.

Най-подходящото време за сресване е след хидратиране. Най-удачният момент е след като намажете брадата си с олио и/или балсам. Брадата Ви ще придобие повече плътност, позволявайки на гребена да се провре между появилите се възелчета.

Изберете подходящия гребен. Брадите имат различна гъстота. Колкото по-гъста е брадата, толкова по-голямо разстояние между зъбите на гребена Ви е нужно. Винаги започвайте да сресвате с най-широката част и след това продължавайте с по-тясната.

Бъдете внимателни. Агресивното ресане може да накъса космите там, където има възли. Ако сте внимателни, ще успеете да ги разплетете, без да се налага да ги късате.

КЪДЕ В БЪЛГАРИЯ МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ НАЙ-ХУБАВИЯ ГРЕБЕН ЗА БРАДА?

Точно тук, разбира се. Ние продаваме висококачествени гребени за брада, каквито с удоволствие ще добавите към Вашия арсенал с принадлежности. С гребените ни за брада и мустаци със сигурност ще получите много комплименти.

Ще откриете всички продукти за грижа за брадата тук