Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 99 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

ЩИПКИ ЗА ПАРИ

Има хора, които не обичат да се товарят с обемист портфейл или да го слагат в задния си джоб и да се налага да седят върху него цял ден. Ако сте сред тях, разгледайте нашата селекция от щипки за пари.Този аксесоар е най-лесният начин да носите банкноти и карти. Не искате да издувате джобовете си с портфейл? Решението е щипка за пари.

лв.
лв.
8 артикула

Носете само най-необходимото

Решението да използвате щипка за пари е идеалната възможност да се отървете от стари бележки, изтекли ваучери и от натрупалия се прах на местата, където ни се иска да има пари. Щом отделите важните си вещи, ще разберете, че всичко, от което се нуждаете, са малко банкноти и важните Ви карти.

Притеснявате се да не изглеждате като гангстер, когато извадите щипка за пари в супермаркета? Тогава не носете твърде много банкноти и проблемът е решен.

Видове щипки за пари

Има много различни варианти на мъжки щипки за пари, но най-общо те могат да бъдат разделени на две основни категории: класически щипки и портфейли/картодържатели с щипка.

Класически щипки за пари

Щипките за пари са най-уникалната версия на портфейл с базови характеристики. Обикновено са направени от метал и са изключително подходящи за носене на банкноти и няколко банкови карти. Те са не само практични, но и атрактивни на външен вид. Това е перфектният аксесоар за Вас, ако предпочитате да слагате портфейла в предния си джоб.

Портфейли с щипка за пари

Това са портфейли или картодържатели, които имат щипка за пари, вместо класическото широко отделение за банкноти. При някои модели щипката е отвън, а при други - вътре в портфейла.

Щипки от неръждаема стомана

Неръждаемата стомана е идеалният материал за изработката на щипки заради своята издръжливост и изискан външен вид. Щипките за пари често са на по-достъпна цена от портфейлите и служат за уникални и стилни аксесоари. Модел от неръждаема стомана може да се ползва с години. Просто не го разтваряйте прекалено с твърде много банкноти и карти.

Готови ли сте за щипка за пари?

Щипката е малка и компактна, но въпреки това осигурява удобно и сигурно място за Вашите карти и банкноти. Някои модели могат да се гравират и да се превърнат в наистина уникален аксесоар.

Макар че не показвате щипката си за пари много често, освен ако не обичате да размятвате банкноти наоколо, помнете, че тя отразява Вашия вкус, стил и моден усет.

Гравирани щипки за пари

Гравираното лично послание върху щипката я прави наистина Ваша. Така тя е не само модна тенденция, но и израз на характера и индивидуалността Ви.

Гравираната щипка е отлична идея за подарък за специален мъж в живота Ви. Чудите се с какво да зарадвате баща си или най-добрия си приятел, който се жени? Щипките са идеален подарък и за шаферите, като можем да изпишем с лазер всичко - инициали, специална дата или послание като „Ти си върхът“. Добре де, последното не е особено гениално, но разбрахте идеята.

Какъвто и да е вкусът Ви, открийте своята любима щипка за пари сред нашата все по-богата колекция.

Разгледайте всички портфейли тук