Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 5 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

ВЕРИЖКИ ЗА ПОРТФЕЙЛ

Верижките за портфейл не са за всеки. Но и кой иска би искал да се слива с останалите? Без значение дали търсите рокерски верижки, вдъхновени от свободата на широкия път, или по-деликатни модели, с които просто да пазите портфейла си, потърсете в нашия асортимент тази, която най-добре отразява характера и историята Ви.

10 артикула
10 артикула

ВЕРИЖКАТА ЗА ПОРТФЕЙЛ - ОТ ФУНКЦИОНАЛНОСТ КЪМ СТИЛ

Това е верижка със закопчалка в двата края, която прикрепва портфейла към колана Ви. Основната ѝ цел е да предпазва портмонето и то не само от потенциални крадци. Ако носите верижка на панталона си, тя няма да позволи на портфейла да се измъкне от джоба Ви дори при каране на мотор. А и честно казано, ще изглеждате страхотно.


Верижките добиха популярност и с основание заеха своето място в историята през 50-те години на 20-ти век, когато мотоциклетистите започнаха да подсигуряват с тях портфейлите си. Не е тайна, че готините моторджии, рокери и пънкари носят аксесоари, за да се отличават. Верижките за панталон се срещат навсякъде - от модните подиуми до хипстър културата, но през цялото това време верижката за портфейл е била неизменна част от облеклото на любителите на мотори. Какъвто и модел да търсите - с белезници или с плътни, едри звена, открийте в нашата все по-богата колекция аксесоара, който ще предпазва портфейла Ви със стил.

КАК СЕ НОСИ ВЕРИЖКА ЗА ПОРТФЕЙЛ

1. Първо, закрепете единия край на верижката за специалния за целта метален ринг на портфейла. Повечето портмонета, предвидени да се носят с верижка, имат такъв. Ако при Вашето липсва или искате да носите верижката просто като аксесоар, закачете единия ѝ край за някоя от задните гайки на дънките.

2. След като закрепите верижката за портфейла, приберете го в задния си джоб. 3. Последната стъпка е да закопчаете другия край на верижката за предната гайка на дънките си. Стремете се да е от страната на портфейла, за да не се увива около цялото Ви тяло

ИМА ЛИ ПРАВИЛНА СТРАНА, ОТ КОЯТО ДА СЕ НОСИ ВЕРИЖКАТА ЗА ПОРТФЕЙЛ?

Няма правилна или грешна страна. Прикрепете верижката от страната на портфейла - обикновено това е тази на доминиращата Ви ръка. Ако сте десничар, сложете верижката отдясно. Боравите повече с лявата ръка? Носете аксесоара отляво.

Вижте всички налични портфейли тук