Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 99 лв.-
Свържете се с нас
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

Мъжки броеници

По традиция броениците се използват от католиците за отброяване на молитвите. Без значение дали търсите такова колие като символ на вярата или като моден аксесоар, нашата селекция от универсални по размер броеници ще Ви помогне. Имате избор между религиозни висулки, вдъхновени от Чудотворния медальон, Девата от Гваделупа или разпятието.

лв.
лв.
8 артикула

Какво символизират броениците?

Броениците се използват при медитация и молитва. Състоят се от мъниста от дърво, естествени камъни или дори пластмаса. Предлагат се във всякакви форми, цветове и размери.

Чрез мънистата на броеницата молещият се отброява произнасяните на глас или наум молитви. Така не се натоварва да следи броя им, а освобождава съзнанието си и се съсредоточава върху значението на всяка от тях.

Можете ли да носите броеница, ако не сте католик?

В случай че сте католик, може да носите броеница като символ на своята вяра.

Ако не изповядвате католицизма, помислете какъв смисъл имат за Вас мънистата и дали им придавате някакво специално значение. Добре е да имате предвид, че на някои места носенето на броеница извън църквата може да се сметне за груба проява на неуважение.

Мъжки броеници

Всички наши броеници са изработени с разстояние между мънистата, за да се държат удобно по време на молитва. Можете лесно да ги носите като колие, увити около китката или в джоба.

Когато търсите подарък, подходящ за Коледа, Великден или Миропомазание, броеницата е удачен избор.