Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 99 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

ИМИТИРАЩИ КОПЧЕТА ЗА РЪКАВЕЛИ

Искате да изглеждате безупречно на официално събитие, но без да купувате специална риза с френски маншети. Имитиращите бутонели превръщат обикновените пластмасови копчета в блестящи аксесоари. От полускъпоценни камъни до карбонови нишки, открийте най-подходящия за Вас чифт сред нашата все по-богата колекция.

лв.
лв.
15 артикула

ИМИТИРАЩИТЕ КОПЧЕТА ЗА РЪКАВЕЛИ ПРЕВРЪЩАТ ОБИКНОВЕНОТО В НЕОБИКНОВЕНО

Имитиращите бутонели са мъжки аксесоари, които се поставят върху стандартните, скучни копчета и ги преобразяват в ефектни детайли. С тях не е нужно да обличате специална риза с френски маншети, която Ви трябва, когато слагате копчета за ръкавели. Имитиращите модели могат да се поставят върху повечето традиционни копчета и на всяка риза в гардероба Ви. Те изглеждат прекрасно както със смокинг на официално събитие, така и когато искате да сте по-изискани в офиса.

ЛЕСНИ ЗА НОСЕНЕ ИМИТИРАЩИ БУТОНЕЛИ

Тези аксесоари се използват вместо копчета за ръкавели. С тях си спестявате покупката на скъпа риза с двоен маншет и ги слагате върху копчетата на ръкавите на всяка обикновена мъжка риза. Може да ги носите и върху горното копче на риза за смокинг при специални поводи, когато е важно да изглеждате перфектно.

Всички имитиращи бутонели в нашия асортимент са подходящи за повечето стандартни копчета на риза. Поставяте ги лесно, като разтваряте основата, плъзгате аксесоара под и около копчето и затваряте. Така за секунди ежедневната риза изглежда по-красиво и елегантно.

Единственият труден въпрос е кой чифт да изберете. От модели с твърд, цветен емайл до такива, инкрустирани със седеф или полускъпоценни камъни, при нас ще откриете най-подходящите за Вашия стил и историята, която той разказва.

КАК ДА СЪЧЕТАВАТЕ СВОИТЕ ИМИТИРАЩИ КОПЧЕТА ЗА РЪКАВЕЛИ

Както с всички метални аксесоари, имитиращите бутонели трябва да са в тон с другите бижута и метални елементи в облеклото Ви. Ако например носите сребрист часовник, с него най-добре ще стоят имитиращи копчета за ръкавели в сребрист цвят.

ПОДАРЪК ЗА МЪЖА, КОЙТО ИМА ВСИЧКО

Всички познаваме такъв човек - този, който си има всичко. За него е почти невъзможно да се пазарува. Ако сте в подобна ситуация, подарете му нещо, което наистина ще използва. Опитайте с чифт имитиращи копчета за ръкавели, инкрустирани с карбонови нишки - материалът, благодарение на който автомобилите на Ферари, Астън Мартин и Ламборгини са леки и супер бързи. А може би той е любител на класиката и би харесал модел в черно? Какъвто и да е вкусът му, вижте нашата селекция за най-подходящия подарък.

Вижте целия асортимент от бутонели тук