Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 5 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

ОЧИЛА С ПРОЗРАЧНИ СТЪКЛА

Някои хора се харесват с очила, въпреки че имат отлично зрение. В тази секция всички очила са с прозрачни неутрални стъкла.

21 артикула
21 артикула
Тройносгъваем калъф за очила
Trendhim
10 лв.
Тройносгъваем калъф за очила
Твърд калъф за очила
Trendhim
10 лв.
Твърд калъф за очила
Очила с прозрачни стъкла Westley
Waykins
62 лв.
Очила с прозрачни стъкла Westley
Матовочерни очила Classroom
Paul Riley
31 лв.
Матовочерни очила Classroom
Очила с прозрачни стъкла и черни геометрични дебели рамки
Collin Rowe
92 лв.
Очила с прозрачни стъкла и черни геометрични дебели рамки
Очила с прозрачни стъкла и черни кръгли дебели рамки
Collin Rowe
92 лв.
Очила с прозрачни стъкла и черни кръгли дебели рамки
Черен твърд калъф за очила
Trendhim
13 лв.
Черен твърд калъф за очила
Черни компютърни ретро очила
Waykins
74 лв.
Черни компютърни ретро очила
Компютърни browline очила
Fawler
109 лв.
Компютърни browline очила
Класически компютърни очила с черни рамки
Sidegren
109 лв.
Класически компютърни очила с черни рамки
Черен калъф от изкуствена кожа за 3 чифта очила
Warren Asher
62 лв.
Черен калъф от изкуствена кожа за 3 чифта очила
Поляризирани компютърни очила с костенуркови рамки Walford Thea
Waykins
83 лв.
Поляризирани компютърни очила с костенуркови рамки Walford Thea
Поляризирани компютърни очила с костенуркови рамки Warrick Thea
Waykins
109 лв.
Поляризирани компютърни очила с костенуркови рамки Warrick Thea
Авиаторски очила с прозрачни стъкла Wile
Waykins
62 лв.
Авиаторски очила с прозрачни стъкла Wile
Златисти очила Executive
Paul Riley
31 лв.
Златисти очила Executive
Златисти очила Atrium
Paul Riley
31 лв.
Златисти очила Atrium
Очила с костенуркови рамки Classroom
Paul Riley
31 лв.
Очила с костенуркови рамки Classroom
Очила с костенуркови рамки Faculty
Paul Riley
31 лв.
Очила с костенуркови рамки Faculty
Очила със златисти рамки The Brainiac
Paul Riley
31 лв.
Очила със златисти рамки The Brainiac
Гравирайте
Очила с прозрачни стъкла и абаносова рамка
Paul Riley
83 лв.
Очила с прозрачни стъкла и абаносова рамка
Paul Riley
83 лв.
Очила с прозрачни стъкла и дървени дръжки с костенуркови шарки

ФАЛШИВИТЕ ОЧИЛА

Въпреки че думата „фалшиви“ най-често извиква негативни асоциации, фалшивите очила са всичко друго, но не и негативни. Като се замислите колко често времето не е достатъчно слънчево, за да оправдае носенето на слънчеви очила, да не говорим, че на закрито това е напълно недопустимо. В същото време предписаните очила просто не са нужни на хората с перфектно зрение.

Всеизвестен факт е, че очилата са един от най-ефективните начини да промените пропорциите на лицето си, като прикриете или подсилите определени черти, в зависимост от конкретната му форма. И точно тук на помощ идват фалшивите очила, които по отличен начин ще рамкират Вашето лице в случаите, в които е еднакво неудачно да носите и предписани, и слънчеви очила. Терминът „фалшивите очила“ обединява всички онези видове очила, които не са Ви необходими, за да виждате по-добре, а просто за да изглеждате по-добре.

ОЧИЛАТА С ПРОЗРАЧНИ НЕУТРАЛНИ СТЪКЛА СА УНИВЕРСАЛЕН АКСЕСОАР ЗА РАМКИРАНЕ НА ЛИЦЕТО

Като член на голямото семейство на фалшивите очила, очилата с прозрачни стъкла без диоптър постигат същия рамкиращ ефект на лицето, но са уникални с това, че винаги имат прозрачни стъкла, а не решетка, например. Този тип очила са не само стилни, но и отличен инструмент за постигане на търсена корекция във формата на лицето Ви. Освен това те могат да бъдат и много функционални - например да защитават очите Ви от вредни явления като силен вятър, сняг и други. Някои очила с прозрачни стъкла може да имат добавена UV защита, тъй като ултравиолетовите лъчи проникват през очите дори и когато времето не е слънчево.

Очилата с прозрачни стъкла стоят отлично в съчетание с всеки тип облекло.

ВИДОВЕ РАМКИ ПРИ ОЧИЛАТА С ПРОЗРАЧНИ СТЪКЛА

При рамките на фалшивите очила съществува огромно разнообразие от форми, размери и цветове. Те варират от улегнали и професионални до младежки и вълнуващи. Без значение какъв е поводът, Вие можете да съчетаете фалшивите си очила с любимо облекло и да получите отлична комбинация.

Рамките се различават основно по дизайна и вида на материала, от който са направени. Черното се смята за най-универсалния цвят за рамка на очилата с традиционна форма, като например кръгли, авиаторски, в ретро стил с половин рамка и други.

ОЧИЛА С ПРОЗРАЧНА РАМКА

Както подсказва наименованието, това са очила с безцветна, прозрачна рамка. Те внасят модерна нотка в класическите стилове и форми. С новата вълна от прогресивна музика, като cloud rap и vaporwave, те стават все по-популярно, свежо допълнение към партита в този стил.

В наши дни става все по-важно да притежавате добре подбран и разнообразен гардероб, подготвен за всякакви стилове. В него стейтмънт аксесоари като тези заемат все по-челно място. Те осигуряват контрастния акцент във Вашето иначе класическо облекло, изпъкват и правят впечатление. Способни са да превърнат един изискано сдържан тоалет в дързък израз на характер, без да се налага невъзпитано да крещят „Вижте ме, имам нужда от внимание!“.

ОЧИЛА ЗА КОМПЮТЪРНИ МАНИАЦИ

Такива очила е носил Бил Гейтс, когато е бил тийнейджър. Този стил очила някога беше символ на пристрастения, неотлепящ поглед от екрана компютърен маниак. В момента те търпят огромна имиджова трансформация, превръщайки се в емблематични за новото поколение фенове на комиксите, видео игрите, книгите и други интровертни занимания. Този стил очила е за интровертите, които възприемат себе си позитивно и се харесват такива, каквито са. Те представляват отлична демонстрация на самовъзприемане.

ЗУБРАШКИ ОЧИЛА

Това са очилата със стъклени рамки, които някога се носеха от, хмм... зубрачите. Но като се има предвид, че „зубрач“ от доста време вече не обидна дума, тези очила олицетворяват възприемането и отвореността на модерното общество. Чрез носенето на рамки, които някога са били отъждествявани с негативни мнения и отхвърляне, Вие демонстрирате пред света, че не сте съгласни с догмите, че Ви пука за останалите и ги възприемате като равни, независимо какви са те. Изключително стилни и с множество приложения.

МОДЕРНИ ПРОЗРАЧНИ ОЧИЛА - ПО СЛЕДИТЕ НА МОДАТА

Модерните очила с прозрачни стъкла винаги следват модните тенденции. Няма значение какъв е тренди стилът в момента, те ще се съобразят с него. В момента модата се променя концепуално - тя вече не е съгласна да жертва функционалността за сметка на формата. И въпреки че фалшивите очила не допринасят много за функционалната страна, те все пак не я изключват напълно. Те Ви предлагат евтин и лесен начин да оформите и подчертаете чертите на лицето си. Очилата с прозрачни стъкла без диоптър са нов начин да гледате на нещата.

ОЧИЛА С НЕУТРАЛНИ СТЪКЛА

Очилата със стъкла без диоптър не трябва да се бъркат със стандартните очила. Те могат да се носят от всеки, без да имат вреден ефект за очите, но и без да подпомагат по някакъв начин зрението.

При тях стъклата са не просто прозрачни, но и напълно неутрални - можете да гледате на тях като на висококачествени прозорци за Вашите очи.

ПРОЗРАЧНИ РАМКИ БЕЗ СТЪКЛА

За разлика от очилата с прозрачни рамки, самостоятелните прозрачни рамки се предлагат без стъкла. Те са просто рамки и нищо в тях, която да стои пред очите Ви.

Те са особено подходящи за хора, които искат да оставят на очите си пространство да дишат, без прегради пред тях. В зависимост от контекста, с този термин може да се обозначат и рамки, които нямат стъкла и са направени от акрил или пластмаса.

АВИАТОРСКИ ОЧИЛА С ПРОЗРАЧНИ НЕУТРАЛНИ СТЪКЛА

Авиаторските очилата са непреходна класика. Този тип очила не са налични във вариант рамка без стъкла, тъй като дизайнът им е с много тънка рамка, а основният фокус пада именно върху стъклата.

По принцип този тип дизайн е най-подходящ за слънчеви очила, именно заради дискретния стил на рамките им (при очилата с неутрални стъкла, напротив, акцентът е върху изразената рамка). Ако искате да имате чифт авиаторски слънчеви очила, в Trendhim можем да Ви предложим и такива.

МОДЕРНИ ОЧИЛА БЕЗ ПРЕДПИСАНИЕ

Очилата с прозрачни неутрални стъкла са моден аксесоар. Те могат да бъдат закупени без лекарско предписание. Не забравяйте обаче, че те нямат ефект върху очите и няма да подобрят зрението Ви.

Ако имате нужда от очила, които да подобрят зрението Ви, препоръчително е да се консултирате с професионалист. За да сте сигурни, че очите Ви няма да се изморяват, докато ги носите, винаги проверявайте дали стъклата са почистени (естествено, ако имате стъкла) и нямат драскотини - подобни замърсявания могат да доведат до проблеми с фокусирането дори и за здрави очи. Най-лесният начин да избегнете усложнения е да ги забърсвате с мека кърпичка винаги когато забележите петна.

СТАРОМОДНИ ОЧИЛА С НЕУТРАЛНИ СТЪКЛА

Те имат визията на очилата, които ползват по-възрастните хора. Предназначението им е същото като на конвенционалните очила с прозрачни стъкла, само стилът е доста по-винтидж. Очилата от този тип са се използвали по предназначение в продължение на десетки години, но напоследък те се превръщат все повече в моден аксесоар и все по-малко в необходимост, също като шапките, пръстените и гривните. Този тип очила имат отличната способност да подчертават отделни черти на лицето и така видимо да моделират формата му.

МЪЖКИ ОЧИЛА С ПРОЗРАЧНИ НЕУТРАЛНИ СТЪКЛА

Ако случайно се притеснявате, че неутралните очила са подходящи само за жени, няма причина да го правите - те не са предопределени за конкретен пол. Мъжете са не по-малко подходящи за тях, а често са дори и по-склонни да ги носят. Истината е, че те са изключително популярни както сред дамите, така и сред господата, които през последните няколко години все по-усърдно навлизат в дълбоките води на модната стилистика при очилата.

РЕТРО ОЧИЛА С ПРОЗРАЧНИ НЕУТРАЛНИ СТЪКЛА

Кръглите ретро очила или тези с половин рамка имат непреходен стил, който не можете да сбъркате, също като авиаторските очила. Това безспорно е най-популярният дизайн при фалшивите очила, а също и при стандартните и слънчевите очила. Ретро очилата се предлагат в множество размери, като класическият вариант е най-големият и най-изразителен, а модерните версии са по-малки и издължени в унисон с актуалните тенденции. Ретро очилата със сигурност са най-универсалният стил очила и тези с прозрачни стъкла не правят изключение.

Носете ги с каквото решите, в комбинация с някои от класическите цветове.

ЕВТИНИ ОЧИЛА С ПРОЗРАЧНИ СТЪКЛА

Очилата с прозрачни стъкла имат по-достъпни цени от тези на предписаните и слънчевите си събратя. Причината за това е, че при тях процесът на производство не е толкова сложен, колкото при другите два типа - те няма нужда да се поляризират, нямат извити или кристални лещи и пр.

Казват, че простотата е ключът към всичко. Това важи с пълна сила и когато става въпрос за стил, а очилата с прозрачни стъкла са основно това - стил. Не се залъгвайте обаче, че само защото нещо е евтино, значи задължително трябва да е и с ниско качество. Очилата, които предлагаме в нашия електронен магазин, са с отлично качество по всички критерии.

РЕТРО ОЧИЛАТА - КЛАСИЧЕСКИЯТ АКСЕСОАР

Ретрото се завръща с жажда за мъст и това важи не само при слънчевите очила, но и при тези с прозрачни стъкла. Ако сте човек, който обича да привлича повече внимание, значи очилата с прозрачни стъкла са задължителен аксесоар за Вас! Дизайнът, наричан често „зубрашки“, присъства в нашата колекция с няколко модела в различни цветове. Ако тази визия не е точно Вашата, тогава можете да разгледате нашите мъжки слънчеви очила. Всички очила, които закупите при нас, ще Ви бъдат доставени в торбичка от микрофибър, опаковани в добре защитен пакет. Препоръчваме Ви да разгледате и останалите ни продуктови линии, може би ще намерите и други аксесоари, които да паснат на Вашия уникален стил!