Връщане до 365 дни
Доставка 5 лв. - Възможност за безплатна доставка над 79 лв.
02 491 7708 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Всички аксесоари
Аксесоари за костюм
Бижута
Чанти и портфейли
Доставка 5 лв. - Възможност за безплатна доставка над 79 лв. -
Trendhim
×
Trendhim
Език:
Вратовръзки
Гривни
Грижа за брадата
Игли за ревер
Колани
Колиета
Копчета за ръкавели
Кърпички за сако
Обици
Очила с прозрачни стъкла
Папийонки
Портфейли
Продукти за бръснене
Пръстени
Ръкавици
Слънчеви очила
Тиранти
Чанти
Часовници
Шалове
Шапки
Щипки за вратовръзка
02 491 7708
В работни дни от 9:00 до 17:00 ч.
Вижте всичко
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Вдъхновете се

Очила с прозрачни стъкла

29 артикула на склад

Някои хора се харесват с очила, въпреки че имат отлично зрение. В тази секция всички очила са с прозрачни неутрални стъкла.

Филтри
Подреди по
Цвят
кремав
черен
кафяв
стоманен
златист
многоцветен
Затвори
Материал
Затвори
Вид
Затвори
Марка
Затвори
Цена
лв.
-
лв.
Прилагане
Изчистване на филтрите
Подреждане по:
артикула
×
Подреди по
Най-продавани
Най-нови
Най-ниска цена
Най-висока цена
×
Филтри
Цвят
кремав()
черен()
кафяв()
стоманен()
златист()
многоцветен()
Материал
Вид
Марка
Цена
лв.
-
лв.
Прилагане
Изчистване на филтрите
Paul RileyЗлатисти очила Executive
39 лв.
Paul RileyСребристи очила Executive
39 лв.
EverShadeЧерни ретро очила с прозрачни стъкла
25 лв.
Paul RileyМатовочерни очила Classroom
39 лв.
WaykinsАвиаторски очила с прозрачни стъкла Wile
79 лв.
Paul RileyЧерни очила Executive
39 лв.
EverShadeМалки черни ретро очила с прозрачни стъкла
25 лв.
Paul RileyЧерни очила Faculty
39 лв.
Paul RileyОчила със златисти рамки The Brainiac
39 лв.
Paul RileyОчила с костенуркови рамки Classroom
39 лв.
Paul RileyСребристи очила Atrium
39 лв.
Paul RileyЛъскави черни очила Classroom
39 лв.
Paul RileyЗлатисти очила Atrium
39 лв.
WaykinsBrowline очила с прозрачни стъкла Will
79 лв.
Paul RileyЧерни очила Atrium
39 лв.
FawlerКомпютърни browline очила
129 лв.
WaykinsОчила с прозрачни стъкла Westley
79 лв.
LucleonСребристо-черни компютърни авиаторски очила с правоъгълни стъкла
129 лв.
FawlerСребристи очила с компютърни и поляризирани стъкла
159 лв.
FawlerЧерни очила с компютърни и поляризирани стъкла
159 лв.
Paul RileyОчила с костенуркови рамки Faculty
39 лв.
WaykinsЧерни компютърни ретро очила
99 лв.
WaykinsРетро черни компютърни очила
129 лв.
SidegrenКласически компютърни очила с черни рамки
129 лв.
SidegrenКръгли компютърни очила с костенуркови рамки
129 лв.
Paul RileyОчила с прозрачни стъкла и абаносова рамка
99 лв.
WaykinsПоляризирани компютърни очила с костенуркови рамки Warrick Thea
129 лв.
Paul RileyОчила с прозрачни стъкла и дървени дръжки с костенуркови шарки
99 лв.
WaykinsПоляризирани компютърни очила с костенуркови рамки Walford Thea
99 лв.

Не са открити артикули

Моля настройте избраните филтри

Зануляване на филтрите
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!Фалшивите очила

Въпреки че думата „фалшиви“ най-често извиква негативни асоциации, фалшивите очила са всичко друго, но не и негативни. Като се замислите колко често времето не е достатъчно слънчево, за да оправдае носенето на слънчеви очила, да не говорим, че на закрито това е напълно недопустимо. В същото време предписаните очила просто не са нужни на хората с перфектно зрение.
Всеизвестен факт е, че очилата са един от най-ефективните начини да промените пропорциите на лицето си, като прикриете или подсилите определени черти, в зависимост от конкретната му форма. И точно тук на помощ идват фалшивите очила, които по отличен начин ще рамкират Вашето лице в случаите, в които е еднакво неудачно да носите и предписани, и слънчеви очила. Терминът „фалшивите очила“ обединява всички онези видове очила, които не са Ви необходими, за да виждате по-добре, а просто за да изглеждате по-добре.

Очилата с прозрачни неутрални стъкла са универсален аксесоар за рамкиране на лицето

Като член на голямото семейство на фалшивите очила, очилата с прозрачни стъкла без диоптър постигат същия рамкиращ ефект на лицето, но са уникални с това, че винаги имат прозрачни стъкла, а не решетка, например. Този тип очила са не само стилни, но и отличен инструмент за постигане на търсена корекция във формата на лицето Ви. Освен това те могат да бъдат и много функционални - например да защитават очите Ви от вредни явления като силен вятър, сняг и други. Някои очила с прозрачни стъкла може да имат добавена UV защита, тъй като ултравиолетовите лъчи проникват през очите дори и когато времето не е слънчево.
Очилата с прозрачни стъкла стоят отлично в съчетание с всеки тип облекло.

Видове рамки при очилата с прозрачни стъкла

При рамките на фалшивите очила съществува огромно разнообразие от форми, размери и цветове. Те варират от улегнали и професионални до младежки и вълнуващи. Без значение какъв е поводът, Вие можете да съчетаете фалшивите си очила с любимо облекло и да получите отлична комбинация.

Рамките се различават основно по дизайна и вида на материала, от който са направени. Черното се смята за най-универсалния цвят за рамка на очилата с традиционна форма, като например кръгли, авиаторски, в ретро стил с половин рамка и други.

Очила с прозрачна рамка

Както подсказва наименованието, това са очила с безцветна, прозрачна рамка. Те внасят модерна нотка в класическите стилове и форми. С новата вълна от прогресивна музика, като cloud rap и vaporwave, те стават все по-популярно, свежо допълнение към партита в този стил.

В наши дни става все по-важно да притежавате добре подбран и разнообразен гардероб, подготвен за всякакви стилове. В него стейтмънт аксесоари като тези заемат все по-челно място. Те осигуряват контрастния акцент във Вашето иначе класическо облекло, изпъкват и правят впечатление. Способни са да превърнат един изискано сдържан тоалет в дързък израз на характер, без да се налага невъзпитано да крещят „Вижте ме, имам нужда от внимание!“.

Очила за компютърни маниаци

Такива очила е носил Бил Гейтс, когато е бил тийнейджър. Този стил очила някога беше символ на пристрастения, неотлепящ поглед от екрана компютърен маниак. В момента те търпят огромна имиджова трансформация, превръщайки се в емблематични за новото поколение фенове на комиксите, видео игрите, книгите и други интровертни занимания. Този стил очила е за интровертите, които възприемат себе си позитивно и се харесват такива, каквито са. Те представляват отлична демонстрация на самовъзприемане.

Зубрашки очила

Това са очилата със стъклени рамки, които някога се носеха от, хмм... зубрачите. Но като се има предвид, че „зубрач“ от доста време вече не обидна дума, тези очила олицетворяват възприемането и отвореността на модерното общество. Чрез носенето на рамки, които някога са били отъждествявани с негативни мнения и отхвърляне, Вие демонстрирате пред света, че не сте съгласни с догмите, че Ви пука за останалите и ги възприемате като равни, независимо какви са те. Изключително стилни и с множество приложения.

Модерни прозрачни очила - по следите на модата

Модерните очила с прозрачни стъкла винаги следват модните тенденции. Няма значение какъв е тренди стилът в момента, те ще се съобразят с него. В момента модата се променя концепуално - тя вече не е съгласна да жертва функционалността за сметка на формата. И въпреки че фалшивите очила не допринасят много за функционалната страна, те все пак не я изключват напълно. Те Ви предлагат евтин и лесен начин да оформите и подчертаете чертите на лицето си. Очилата с прозрачни стъкла без диоптър са нов начин да гледате на нещата.

Очила с неутрални стъкла

Очилата със стъкла без диоптър не трябва да се бъркат със стандартните очила. Те могат да се носят от всеки, без да имат вреден ефект за очите, но и без да подпомагат по някакъв начин зрението.
При тях стъклата са не просто прозрачни, но и напълно неутрални - можете да гледате на тях като на висококачествени прозорци за Вашите очи.


Прозрачни рамки без стъкла

За разлика от очилата с прозрачни рамки, самостоятелните прозрачни рамки се предлагат без стъкла. Те са просто рамки и нищо в тях, която да стои пред очите Ви.
Те са особено подходящи за хора, които искат да оставят на очите си пространство да дишат, без прегради пред тях. В зависимост от контекста, с този термин може да се обозначат и рамки, които нямат стъкла и са направени от акрил или пластмаса.

Авиаторски очила с прозрачни неутрални стъкла

Авиаторските очилата са непреходна класика. Този тип очила не са налични във вариант рамка без стъкла, тъй като дизайнът им е с много тънка рамка, а основният фокус пада именно върху стъклата.
По принцип този тип дизайн е най-подходящ за слънчеви очила, именно заради дискретния стил на рамките им (при очилата с неутрални стъкла, напротив, акцентът е върху изразената рамка). Ако искате да имате чифт авиаторски слънчеви очила, в Trendhim можем да Ви предложим и такива.

Модерни очила без предписание

Очилата с прозрачни неутрални стъкла са моден аксесоар. Те могат да бъдат закупени без лекарско предписание. Не забравяйте обаче, че те нямат ефект върху очите и няма да подобрят зрението Ви.
Ако имате нужда от очила, които да подобрят зрението Ви, препоръчително е да се консултирате с професионалист. За да сте сигурни, че очите Ви няма да се изморяват, докато ги носите, винаги проверявайте дали стъклата са почистени (естествено, ако имате стъкла) и нямат драскотини - подобни замърсявания могат да доведат до проблеми с фокусирането дори и за здрави очи. Най-лесният начин да избегнете усложнения е да ги забърсвате с мека кърпичка винаги когато забележите петна.

Старомодни очила с неутрални стъкла

Те имат визията на очилата, които ползват по-възрастните хора. Предназначението им е същото като на конвенционалните очила с прозрачни стъкла, само стилът е доста по-винтидж. Очилата от този тип са се използвали по предназначение в продължение на десетки години, но напоследък те се превръщат все повече в моден аксесоар и все по-малко в необходимост, също като шапките, пръстените и гривните. Този тип очила имат отличната способност да подчертават отделни черти на лицето и така видимо да моделират формата му.

Мъжки очила с прозрачни неутрални стъкла

Ако случайно се притеснявате, че неутралните очила са подходящи само за жени, няма причина да го правите - те не са предопределени за конкретен пол. Мъжете са не по-малко подходящи за тях, а често са дори и по-склонни да ги носят. Истината е, че те са изключително популярни както сред дамите, така и сред господата, които през последните няколко години все по-усърдно навлизат в дълбоките води на модната стилистика при очилата.

Ретро очила с прозрачни неутрални стъкла

Кръглите ретро очила или тези с половин рамка имат непреходен стил, който не можете да сбъркате, също като авиаторските очила. Това безспорно е най-популярният дизайн при фалшивите очила, а също и при стандартните и слънчевите очила. Ретро очилата се предлагат в множество размери, като класическият вариант е най-големият и най-изразителен, а модерните версии са по-малки и издължени в унисон с актуалните тенденции. Ретро очилата със сигурност са най-универсалният стил очила и тези с прозрачни стъкла не правят изключение.
Носете ги с каквото решите, в комбинация с някои от класическите цветове.

Евтини очила с прозрачни стъкла

Очилата с прозрачни стъкла имат по-достъпни цени от тези на предписаните и слънчевите си събратя. Причината за това е, че при тях процесът на производство не е толкова сложен, колкото при другите два типа - те няма нужда да се поляризират, нямат извити или кристални лещи и пр.
Казват, че простотата е ключът към всичко. Това важи с пълна сила и когато става въпрос за стил, а очилата с прозрачни стъкла са основно това - стил. Не се залъгвайте обаче, че само защото нещо е евтино, значи задължително трябва да е и с ниско качество. Очилата, които предлагаме в нашия електронен магазин, са с отлично качество по всички критерии.

Ретро очилата - класическият аксесоар

Ретрото се завръща с жажда за мъст и това важи не само при слънчевите очила, но и при тези с прозрачни стъкла. Ако сте човек, който обича да привлича повече внимание, значи очилата с прозрачни стъкла са задължителен аксесоар за Вас! Дизайнът, наричан често „зубрашки“, присъства в нашата колекция с няколко модела в различни цветове. Ако тази визия не е точно Вашата, тогава можете да разгледате нашите мъжки слънчеви очила. Всички очила, които закупите при нас, ще Ви бъдат доставени в торбичка от микрофибър, опаковани в добре защитен пакет. Препоръчваме Ви да разгледате и останалите ни продуктови линии, може би ще намерите и други аксесоари, които да паснат на Вашия уникален стил!

Назад
Смяна на паролата

Благодарим Ви! Ако имате профил, ще получите имейл от нас. Ако не Ви изпратим писмо, причината е, че нямате потребителски профил. Можете да го създадете, като щракнете върху СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ в менюто "Влезте"

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.