Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

МЪЖКИ ОЧИЛА ЗА КОМПЮТЪР

Изложени сте на вредна синя светлина, която би могла да измори зрението Ви и да наруши нощния Ви сън. Вместо да се откажете от дигиталните устройства, вземете си чифт очила, които блокират синята светлина и спомагат за намаляване на дигиталното напрежение в очите. Разгледайте нашите модели за компютър, създадени специално за мъже.

0 артикула
0 артикула
FILTER_ZERO_RESULTS_MESSAGE_TITLEFILTER_ZERO_RESULTS_MESSAGE_TEXT

УЧАСТВАЙТЕ В ИГРАТА ЗА ГИФТ КАРТА С 800 ЛВ.

Абонирайте се за нашия бюлетин с модни съвети, специални оферти и информация за нови продукти. Автоматично ще се включите в ежемесечната томбола за гифт карта на стойност 800 лв.

Запознат съм с политиката за поверителност на Trendhim. Можете да се отпишете по всяко време.

ДАЙТЕ ПОЧИВКА НА ОЧИТЕ СИ С ОЧИЛА ЗА КОМПЮТЪР

Точно в този момент се взирате в синята светлина, излъчвана от екрана. Ако прекалите, очите Ви ще се изморят. Добавете към това и факта, че мнозина от нас не премигват достатъчно често, когато са пред електронно устройство, и имате сериозен проблем. Сега мигнете.

Не можете да избегнете синята светлина, но бихте могли да щадите зрението си с очила, които я блокират. Този вид компютърни очила намаляват напрежението за очите и ги предпазват по време на дългите часове, прекарани пред лаптопа или в игри на телефона. Нашата селекция от мъжки защитни очила намаляват отблясъците и филтрират синята светлина.

Най-добрите модели срещу синя светлина осигуряват и 100% ултравиолетова защита. Знаете, че не всички слънчеви очила са тъмни - по-важно е да имат UV филтър. Датската марка Waykins Ви предлага очила за компютър със защита от синята и от вредната слънчева светлина.

Здравето е на първо място, но нека не пренебрегваме и привлекателния външен вид. От авиаторски до browline модели, нашите компютърни очила Ви осигуряват нужната защита и стила, който заслужавате.

КОЕ ПРАВИ ОЧИЛАТА ЗА КОМПЮТЪР ЕФЕКТИВНИ?

Те имат стъкла, които абсорбират синята/виолетовата светлина от устройствата и заобикалящата Ви среда. Компютърните очила за синя светлина обикновено са прозрачни и се предлагат в разнообразие от стилове. Технологията им потенциално допринася за намаляване умората на очите, главоболията, както и за регулиране на биологичния часовник и качеството на сън. Трябва да се имат предвид и редица други фактори, които влияят на дигиталното напрежението в очите. Очилата срещу синя светлина не са панацея, но са малка стъпка към по-добро зрение.

Разгледайте всички очила с прозрачни стъкла тук