Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

МЪЖКИ КЪРПИ

Мъжките кърпи вече не са запазени само за моряците. Благодарение на меката, луксозна коприна и разнообразните шарки, банданите са все по-популярни сред мъжете. Когато искате да изразите стила си или да поставите начало на нова модна тенденция, кърпата е най-добрият завършващ акцент. Изберете любимия си модел от нашата селекция.

16 артикула
16 артикула

УЧАСТВАЙТЕ В ИГРАТА ЗА ГИФТ КАРТА С 800 ЛВ.

Абонирайте се за нашия бюлетин с модни съвети, специални оферти и информация за нови продукти. Автоматично ще се включите в ежемесечната томбола за гифт карта на стойност 800 лв.

Запознат съм с политиката за поверителност на Trendhim. Можете да се отпишете по всяко време.

ПОДЧЕРТАЙТЕ ВИЗИЯТА СИ С КОПРИНЕНА МЪЖКА КЪРПА

Преди да поговорим как да направите тоалета си по-стилен с копринена мъжка кърпа, нека уточним какво представлява тя. Кърпите, познати още като бандани или шалчета, са квадратни парчета плат, които се увиват около шията или главата като аксесоар. Виждали сте такива навсякъде - от яхтите в Сен Тропе до скаутските лагери.

Нашите мъжки кърпи са далеч от тези, които момчетата носят на къмпинг в гората. Ние предлагаме модели от фина коприна, които не само изглеждат прекрасно, но и са изключително приятни и удобни. Ако искате да изглеждате изчистено и семпло, съчетайте бандана с пейсли мотиви с класическа бяла тениска или дънкова риза. В случай че тоалетът Ви е по-официален, всяка от нашите копринени кърпи за мъже добавя гладка текстура и изглежда зашеметяващо с костюм.

КАК СЕ НОСИ МЪЖКА КЪРПА

Банданата се слага около врата, китката или дори като кърпичка за сако. Най-популярният начин е свободно и непринудено на шията.

КАК СЕ ВРЪЗВА КЪРПА

1. Изпънете плата върху равна повърхност и го сгънете по диагонал.

2. Получения триъгълник навийте хлабаво от най-дългата страна във форма на руло.

3. Сложете навитата бандана около врата си и завържете краищата в обикновен възел, без да затягате твърде много.

4. Извъртете възела леко встрани, за да не е точно под брадичката.

Вижте всички мъжки шалове тук