Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

ШАПКИ ТРИЛБИ

Без значение дали излизате вечер в града или търсите аксесоар с хипстър привкус, завършете тоалета си с шапка трилби от нашата селекция. Препоръчваме Ви ръчно изработени в Италия модели от вълна, с които ще Ви е топло през зимата и хладно през лятото.

4 артикула
4 артикула

УЧАСТВАЙТЕ В ИГРАТА ЗА ГИФТ КАРТА С 800 ЛВ.

Абонирайте се за нашия бюлетин с модни съвети, специални оферти и информация за нови продукти. Автоматично ще се включите в ежемесечната томбола за гифт карта на стойност 800 лв.

Запознат съм с политиката за поверителност на Trendhim. Можете да се отпишете по всяко време.

ЗАВЪРШЕТЕ ВИЗИЯТА СИ С МЪЖКА ШАПКА ТРИЛБИ

Името „трилби" произлиза от пиеса по романа „Трилби" на Жорж дю Морие. Шапката, която за първи път се появява там, бързо става популярна със същото име. Преди време тези аксесоари се изработвали от заешка козина, но повечето от нашите модели с датски дизайн се правят от вълна.

Независимо дали отивате на театър или в любимото си кафене, елегантният Ви тоалет заслужава стилен завършек, като шапка трилби от нашата селекция. Предлагаме Ви вълнени шапки, ръчно изработени в Италия, с които ще Ви бъде топло през зимата и хладно през лятото. Те са еднакво подходящи за официални и по-ежедневни поводи.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТРИЛБИ И ФЕДОРА?

Двата типа шапки нерядко се бъркат. Основната разлика между тях е в размера на козирката и начина, по който се носят. Трилби се слага по-назад. Тъй като не пази от слънцето така, както федора, при нея стилът е по-важен от функционалността.

Най-характерната ѝ особеност е късата периферия. Приемете я повече като аксесоар, отколкото като ефективна защита от слънчевите лъчи, каквито са шапките федора или каскетите. Горната ѝ част (короната) също е къса. По подобие на федора, моделът трилби има вдлъбнатина в средата със заострени ръбове от всяка страна.

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ТРИЛБИ?

1. Когато купувате такава шапка, търсете естествени материали, осигуряващи по-добра изолация и проветривост. Придържайте се към вълна, памук или лен.

2. Препоръчваме Ви едноцветни модели пред такива с пъстри, крещящи шарки.

3. Носете аксесоара правилно - леко килнат назад. В противен случай рискувате да изглеждате така, сякаш сте си купили прекалено малка федора.

4. Помнете, че трилби залага по-скоро на стил, отколкото на ефективност. Ако търсите шапка, която да Ви пази от слънцето или да Ви топли, по-скоро се насочете към друг модел.

5. Уверете се, че купувате трилби с вътрешна лента. Тя абсорбира потта и е по-лесно да почистите само нея, а не цялата шапка.

КАК ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЙ РАЗМЕР ТРИЛБИ НОСЯ

1. Първо, решете колко назад на главата ще слагате шапката.

2. След това с шивашки метър или конец измерете главата си там, където ще стои аксесоара.

3. Според обиколката на главата си изберете правилния размер.

Разгледайте всички шапки за мъже тук