Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 99 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

ВЕРИЖКИ ЗА ВРАТОВРЪЗКА

Верижката придава изтънчен завършек на Вашия тоалет и придържа вратовръзката на мястото ѝ. Просто я закрепете за копче на ризата и промушете вратовръзката през нея. Аксесоарът е идеален подарък за различни поводи, като сватба или Деня на бащата. Всички модели са в наличност.

лв.
лв.
4 артикула

КАКВО Е ВЕРИЖКА ЗА ВРАТОВРЪЗКА?

Верижката е стилен начин да не позволявате на вратовръзките си да се развяват от вятъра или да се потапят в мивката, докато се миете. Не се смейте, случва се. Аксесоарът придава професионален вид на тоалета Ви, като придържа вратовръзката към ризата. Нашите модели са превъзходен подарък за годишнина, Деня на бащата, рожден или имен ден. Състоят се от две част. Горната е фиксирана и се закача за копче на ризата. Вратовръзката се промушва през дупката и закрива копчето. Отпред остава верижката, която държи вратовръзката почти неподвижна и не ѝ позволява да Ви пречи в ежедневните дейности.

КАК СЕ ПОСТАВЯ ВЕРИЖКА ЗА ВРАТОВРЪЗКА

Здраво закрепете кукичката за избраното копче на ризата.

Промушете вратовръзката през верижката.

Нагласете плата така, че вратовръзката и верижката да стоят изпънати и в средата.

ВЕРИЖКА, ЩИПКА ИЛИ ИГЛИЧКА ЗА ВРАТОВРЪЗКА

Верижките са идеални за мъжете, които не харесват други аксесоари за вратовръзка. Щипките наистина изглеждат прекрасно, но често е трудно да запазят хоризонталното си положение. Игличките тип кабърче оставят дупки върху скъпата материя. Когато сте с верижка, не е необходимо постоянно да проверявате дали се е изкривила. Освен това сте сигурни, че вратовръзката е на мястото си и по нея няма ненужни дупки.

КАК СЕ НОСИ ВЕРИЖКА ЗА ВРАТОВРЪЗКА

Преценете дали е подходяща за повода. Тъй като верижката е сравнително хлабава, имайте предвид, че може да се закача за близките предмети. Препоръчваме Ви да сложите аксесоара, когато искате да изглеждате изискано и впечатляващо.

Изберете верижка според облеклото си. Предлагаме модели в сребрист и златист цвят. Съобразете Вашата с нюанса на другите метални аксесоари. Ако носите сребристи копчета за ръкавели, верижката също трябва да е сребриста.

Верижките обикновено се поставят по-ниско на вратовръзката, но това зависи от Вашия личен вкус и стил.

Вижте наличните щипки за вратовръзка тук