Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 99 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА LOCS

Locs e известен американски производител на слънчеви очила, ненадминат в рокерския си дизайн. Спомняте ли си как изглеждаше Арнолд Шварценегер в първия „Терминатор“ - той всъщност беше откраднал очилата си от рокер. Повечето ни модели са с подчертано мъжки дизайн, но имаме и няколко унисекс.

лв.
лв.
3 артикула

МЪЖКИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА LOCS

От традиционния байкърски до бунтарския гангстерски стил, очилата Locs са се превърнали в неизменен символ на мъжествен стил!

ОСТАНЕТЕ ФОКУСИРАНИ

Това, което прави моделите LOCS уникални, са плътните дръжки. Те не само осигуряват достатъчно място за класическото лого на марката, но и предпазват очите от идващата отстрани светлина. Така се фокусирате върху това, което е точно напред, а периферното... е, то си е периферно.

Тези емблематични качествени слънчеви очила Ви придават визия в леко уличен стил. Всички могат да ги носят - от рибари и колоездачи до мотористи и пилоти, но след като веднъж ги сложите, вече се асоциирате с LOCS. Може да напуснете улиците, но те са точно пред очите Ви.

Разгледайте всички слънчеви очила тук