Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 99 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка
Станете част от Trendhim Tribe

Присъединете се към Trendhim Tribe за специални отстъпки, модно вдъхновение и още!

Въвеждайки своя имейл, Вие приемате нашата политика за поверителност и се съгласявате да получавате имейли с предложения и новини за продуктите ни. Можете да се отпишете и да напуснете Trendhim Tribe по всяко време.

БОЛО ВРАТОВРЪЗКИ

Създадени специално за мъже, нашите боло вратовръзки са украсени с индиански мотиви, камъни, бикове, вълци и дори келтски възли. Ако сте готови да замените ежедневната вратовръзка с авантюристичен и нестандартен аксесоар, разгледайте селекцията от боло модели, еднакво подходящи за каубои и за мъжете от забързания град.

лв.
лв.
13 артикула

БОЛО ВРАТОВРЪЗКИТЕ ВЕЧЕ НЕ СА САМО ЗА ЗВЕЗДИТЕ В УЕСТЪРН ФИЛМИТЕ

Вратовръзката тип боло (позната още като бола или вратовръзка от връзки за обувки) е емблема на каубоите, но тази неизменна част от модата на американския Див запад отдавна не е запазена единствено за въртящите ласо ездачи. Тя вече е популярно украшение за врата на всеки мъж.

Името „боло/бола“ произлиза от думата „boleadoras“ - пособия, с които аржентинските гаучоси ловели животни. Някои от първите такива вратовръзки представлявали връзки, с които коренните жители на Америка закрепвали кърпи около вратовете си. Украсени с черупки и други елементи, тези вратовръзки от връзки за обувки поставили началото на съвсем нов вид аксесоари.

Днес боло вратовръзките обикновено се изработват от плетена кожа или връв с декорирани метални краища и закопчалка. Катарамата често е украсена с тюркоазени камъни, емблеми или метал с интересен дизайн. Ако сте готови да замените обичайните вратовръзки с нещо неочаквано, вижте нашата колекция от боло вратовръзки, създадени специално за мъже.

КАК СЕ НОСИ БОЛО ВРАТОВРЪЗКА?

БОЛО ВРАТОВРЪЗКА С ОФИЦИАЛНА РИЗА

Това е традиционният начин. Закопчайте ризата догоре и сложете аксесоара точно както бихте поставили стандартна вратовръзка. Нагласете закопчалката непосредствено под брадичката.

БОЛО ВРАТОВРЪЗКА С ЕЖЕДНЕВНА РИЗА

За по-небрежен стил, носете боло вратовръзката свободно около врата си и не закопчавайте най-горното копче на ризата. Можете да я комбинирате и с тениска. Просто я сложете хлабаво, без да затягате закопчалката до шията си. Така боло вратовръзката ще играе ролята на колие.

Разгледайте всички вратовръзки тук