Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 7 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка

9-те най-популярни вида мъжки колиета и верижки за врат

От деликатни сребърни верижки до тежки златни колиета; синджирите са задължителни мъжки бижута. Но стандартната curb верига може да не е подходяща за всеки. Ние навлизаме в разнообразния свят на колиетата и до края на това ръководство ще знаете наизуст разликата между Figaro и въжена верижка и ще имате по-добра представа кой стил Ви подхожда най-добре.

1 9-те най-популярни вида мъжки колиета и верижки за врат1.1 Видове колиета за врат1.2 Какъв размер и дължина на колието са ми необходими?

Видове колиета за врат

1. Кабелна верижка

Известна също като котвена верига, тя се състои от поредица от идентични овални връзки, свързани в еднакъв мотив. Идеална за висулки, кабелната верига е като бяла риза – всеки има нужда от една такава в арсенала си.

2. Верижка Панцер (Curb chain)

Със своите взаимосвързани, идентични, плоски и усукани връзки, които прилягат гладко върху кожата Ви, тази така-наречена curb верижка е синоним на мъжествен чар. Това е коженото яке с вериги – дръзко и винаги бунтарско.

3. Верижка Фигаро

Тази италианска красота е вариант на Панцер веригата, с ритмичен модел на редуващи се малки и големи звена. Това е оперният певец на вериги – мелодичен и завладяващ.

4. Верижка с топчета

Съставена от серия метални топки, това е странният братовчед в семейството. Верижката с топчета е вратовръзката на точки на верижните колиета – забавна, игрива и отличителна.

5. Верижки Следа

Верижката Следа е по-тънка версия на кабелната верижка – деликатен низ от еднакви звена, идеална за тези, които предпочитат финес. Това е тихият, минималистичен детайл – сдържан и елегантен.

6. Верижка тип рибена кост

Веригата тип рибена кост със своите плоски, успоредни звена имитира скелета на риба. Известна е със своята елегантна, гладка текстура и шикозен външен вид. Доста твърди, веригите тип рибена кост рядко се усукват или заплитат.

7. Верижка тип въже

Както подсказва името, въжената верига изглежда като класическо конопено въже. С блестящата си метална форма обаче тя е въплъщение на сила и изтънченост. Въжената верижка е костюм по мярка – винаги елегантен и зашеметяващ.

8. Верижка тип кутийка

Състои се от квадратни връзки, свързани, за да образуват непрекъсната гладка верига, веригата с кутийки е модерното, геометрично попълнение във вашата колекция от вериги. Това са елегантните слънчеви очила с черни рамки от Вашия гардероб – елегантни и модерни.

9. Верижка със змийска плетка

С плътно свързани вълнообразни елементи змийската верига изглежда като тяло на змия – гладка, гъвкава и удобна за кожата ви. Отдалече изглежда като една свързана форма. Змийската верижка е като копринено джобче – луксозно и екзотично.

Какъв размер и дължина на колието са ми необходими?

Синджир, който е твърде стегнат, може да Ви накара да се почувствате като в битка с боа констриктор, докато твърде дългаят може да Ви накара да се почувствате, сякаш носите тежестта на света върху раменете си. За подробно ръководство относно избора на правилното колие вижте нашето „ Ръководство за размер и дължина на колието “.

УЧАСТВАЙТЕ В ИГРАТА ЗА ГИФТ КАРТА С 800 ЛВ.

Абонирайте се за нашия бюлетин с модни съвети, специални оферти и информация за нови продукти. Автоматично ще се включите в ежемесечната томбола за гифт карта на стойност 800 лв.

Запознат съм с политиката за поверителност на Trendhim. Можете да се отпишете по всяко време.