Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 5 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка

7 СЪВЕТА | КАК ДА ПРЕМАХНЕТЕ МИРИЗМАТА ОТ КОЖЕНАТА СИ ЧАНТА

С правилния подход можете да накарате кожата си да мирише свежо като маргаритки, без да нарушите нейната цялост. Ето едно просто ръководство, което ще ви помогне да прогоните тези нежелани миризми:

1. Започнете с чистa площ за работа

Започнете с внимателно избърсване на външната и вътрешната част на чантата си с мека, влажна кърпа. Това ще премахне повърхностната мръсотия и натрупвания, които могат да допринесат за лоши миризми.

Вижте как да направите кожата си издръжлива.

2. Проветрете я

Понякога кожата се нуждае от малко чист въздух. Оставете чантата си отворена на добре проветриво място и далеч от пряка слънчева светлина за няколко часа. Това може да помогне за разсейването на повърхностните миризми, без да се прибягва до агресивни химикали.

3. Магията на содата за хляб

Содата за хляб е естествен абсорбатор на миризми. Ето как да я използвате:

  1. Напълнете малка торбичка от плат или стар чорап със сода за хляб.
  2. Поставете го в кожената си чанта и го закопчайте с ципа или го затворете добре.
  3. Оставете го за една нощ или за няколко дни, като проверявате периодично.
  4. Содата за хляб трябва да абсорбира неприятните миризми, оставяйки чантата ви да мирише по-чисто.

4. Помислете за почистващ препарат, безопасен за кожа

Ако миризмата продължава, обмислете използването на почистващ препарат за кожа, предназначен да се справи с миризмите. Винаги първо тествайте върху малка, незабележима област, за да се уверите, че не оцветява кожата.

5. Нанесете балсам за кожа внимателно

След почистване нанесете балсам за кожа. Помага при изсъхването, причинено от процеса на почистване, и оставя чантата ви свежа и еластична.

6. Предотвратете бъдещи миризми

За да избегнете бъдещи миризми, оставете пакетчета силикагел в чантата си, за да абсорбирате влагата. Съхранявайте чантата си на хладно и сухо място и помислете дали да я напълните с хартия, за да запазите формата си и да предотвратите натрупването на влага.

7. Когато се съмнявате, потърсете професионална помощ

Ако миризмата е упорита или се притеснявате да не повредите скъпоценната си чанта, консултирайте се с професионалист в сферата за кожи, който може да се справи с проблема, без да компрометира качеството на кожата.

Кожата е естествен материал, който изисква нежно третиране – особено при работа с миризми. Като следвате тези стъпки, можете да гарантирате, че Вашата кожена чанта ще остане без миризми и с добър външен вид за години напред. Открийте нашата селекция от качествени кожени чанти тук, и разберете какви 7 мъжки чанти трябва да има всеки мъж тук.

НОВИ СТАТИИ

1 7 съвета | как да премахнете миризмата от кожената си чанта