Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 5 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка

Как създаваме часовник, готов за приключения

Заповядайте в нашето дизайнерско студио и вижте как клиентските отзиви се превръщат в часовник, готов за приключения, с марка Seizmont.

1 Как създаваме часовник, готов за приключения1.1 Глава 1: всичко започна с вас1.2 Глава 2: скици1.3 Глава 3: точният размер1.4 Глава 4: 3d принтиране и още промени

Глава 1: Всичко започна с Вас

Глава 2: Скици

Глава 3: Точният размер

Глава 4: 3D принтиране и още промени

Глава 5: Поемаме риск

Първите мостри пристигнаха! Чудесно е да видим компаса в действие - работи добре и придава на часовника излъчването, което търсихме. Мъжете, с които разговаряхме, искаха аксесоар, който ще привлече вниманието на приятелите им. Смятаме, че този модел ще го направи.

На дадения етап все още внасяме промени. Покритието на корпуса не отговори на стандартите ни, затова ще предложим различни модели от матирана и полирана стомана. Освен това закопчалките се оказаха твърде големи и трябваше да се сменят. Макар че всички верижки ще имат лесен закрепващ механизъм и ще могат да се персонализират, все пак поемаме риск с тази в сиво.

Глава 6: Какво следва?

След като приключихме и с последните подобрения, започнахме производството! Очакваме часовниците с компас да са готови за продажба до края на лятото.

Нямаме търпение да ги видим. А Вие?

Глава 7: Часовниците с компас са тук!

От самото начало искахме да чуем Вашето мнение и да създаден мъжки часовник с компас, за който приятелите Ви биха завидели.

Най-накрая чакането приключи! С гордост Ви представяме последните попълнения в нашата колекция мъжки часовници - модели с издръжлив корпус от неръждаема стомана, каишки от естествена кожа и надежден кварцов механизъм Miyota 2035.

Къде ще отидете оттук нататък, решавате сами.

Разгледайте нашите нови часовници, готови за приключения.