Връщане до 365 дни по всякаква причина
БЕЗПЛАТНА доставка над 69 лв.
i
0886 22 44 30 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Всички аксесоари
Аксесоари за костюм
Бижута
Чанти и портфейли
Резултати от търсенето на ""
БЕЗПЛАТНА доставка над 69 лв.
i
Trendhim
×
Език:
Всички категории
Вратовръзки
Гривни
Грижа за брадата
Игли за ревер
Колани
Колиета
Копчета за ръкавели
Кърпички за сако
Обици
Папийонки
Портфейли
Продукти за бръснене
Пръстени
Ризи
Ръкавици
Слънчеви очила/ Очила
Тиранти
Чанти
Часовници
Шалове
Шапки
Щипки за вратовръзка
0886 22 44 30
В работни дни от 9:00 до 17:00 ч.
Вижте нашите 5 най-популярни гривни

Разгледайте нашите 5 най-популярни модела и научете как да ги носите и съчетавате! Това е всичко, което Ви трябва за начало на Вашата колекция от гривни.

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.
Благодарим Ви!

Благодарим Ви, че се присъединихте към нас! Очакват Ви още много интересни неща.

Затвори
Вижте нашите най-продавани гривни сега!

Как да носим гривни с мярка и стил

Научете как да носите гривни, без да изглеждате така, сякаш сте се престарали.

През годините мъжките гривни са придобивали различни форми - от моделите от мидени черупки, носени след морска почивка, до слап гривните, забранени в училищата през 90-те. Да не забравяме и модата на неоновите пластмасови гривни от 2004…и техните копия, които се носеха по цял свят.

Ако се абстрахираме от тенденциите, ще забележим, че едно нещо не се променя - желанието да се слага украшение на ръката.

Гривната е един от най-лесните за носене аксесоари. Малка връв от кожа или с мъниста придава атрактивност на тоалета и ни помага без думи да разкрием част от своя характер. Тя може да е загатване за живота ни извън офиса или споделяне на общи интереси с околните.

Ключът към носенето на гривна е да изглеждате естествено.

Ако запомните това, няма да станете жертва на нито едно модно течение (помните ли гривните WWJD) или да приличате на човек, който се е откъснал от света за едномесечна медитация в Бали.

Как да изберем точната гривна

Естественост се постига, когато усвоим няколко основни принципа:

  • Пропорции и подходящ размер
  • Цялостен стил
  • Повод

Пропорции и подходящ размер

Гривната трябва да съответства на Вашето телосложение и да Ви е по мярка.

По-големите гривни са подходящи за по-дебели китки, а по-малките - за по-тънки ръце.

Освен това, аксесоарът трябва да е достатъчно тесен, за да стои удобно, без да се впива или измъква. Някои модели, например от нанизани на ластик мъниста, се предлагат само в един размер и не дават възможност за избор на големина.

Една голяма метална гривна, която се движи нагоре-надолу по ръката Ви, ще се износи бързо. Масивните аксесоари трябва да стоят по-плътно, а по-фините могат да са по-свободни.

Как да открием подходящия размер

Гривната стои добре, ако има малко разстояние между нея и китката, но не и такова, което ѝ позволява да се плъзга към лакътя или дланта.

Трябва да можете да промушите един или два пръста между аксесоара и ръката.

Добре е да гледате на гривната като на часовника - нужно е да се побира под ръкава. Съобразете се с това особено когато избирате масивна гривна, за да не се окаже, че подува маншета или не влиза под ръкава.

Цялостен стил и визия

Към какъв външен вид се стремите? Това е основният въпрос. Гривните, а и аксесоарите като цяло, се използват за придаване на индивидуалност. Помислете за посланията, които се опитвате да внушите със стила си.

Не сте забравили естествеността, нали? Именно нея искаме да постигнем.

Натуралните материали са добър избор.

Кожата, дървото и камъните са дълготрайни и издръжливи, а цветовете им обикновено се съчетават лесно и отиват на почти всяко облекло.

Ако се окичите с лъскави метални аксесоари, ще напомняте на участник в хип хоп клип...в лошия смисъл на думата. Избягвайте това, като комбинирате метал с натурален елемент. Кожата например запазва мъжествеността на метала, но смекчава яркото му излъчване.

Гривната ще изпраща послание и някой може да Ви попита дали носи определен смисъл. Изберете аксесоар, който отговаря на Вашата същност и е свързан с момент от живота Ви. Или пък си измислете, че сте пътували до някой остров и сте участвали в клип на 50 Cent.

Повод

Помнете: Гривните се свалят.

Ще имате една или две любими, но не е нужно да сте с тях постоянно. Не всяка гривна е подходяща за всеки повод.

За повечето официални събития препоръчваме тънък, дискретен, единичен модел в тъмен нюанс. Можете да сложите и сребриста или златиста верижка, съответстваща на цвета на копчетата за ръкавели.

А ако искате да изпъкнете?

Определени случаи, като нощни клубове, концерти и спортни събития, са идеални за по-ярко и атрактивно облекло. Бъдете смели и се отличавайте от останалите с неподражаем стил.

Как се носи гривна

В Instagram всичко изглежда лесно. Проблемът с имитацията на видяното в социалните мрежи е, че бързо можем да се превърнем в карикатура на стилен мъж, който привлича вниманието не с елегантния си вид, а с броя гривни на едната си ръка.

Колкото по-семпло, толкова по-добре.

Стилът и доброто облекло зависят от баланса, или по-скоро от лекия дисбаланс. Представете си, че китките Ви са от двете страни на везна - едната трябва да е малко по-тежка от другата. Това понятие се нарича визуално тегло.

Не е добре да носите няколко гривни на едната ръка, а другата да е гола. Не слагайте и по равен брой, освен ако не искате да изглеждате като с белезници.

Застанете пред огледалото и се огледайте. Ако се колебаете, свалете аксесоара. Винаги може да го носите на следващия ден.

Как се носи една гривна

Това е най-лесният начин да се носи гривна. Започнете с една или две и ги сложете на едната ръка. Готово.

Ако носите часовник, поставете гривната на другата ръка или я сложете вместо часовника. Уверете се, че двата аксесоара не са с твърде сходна ширина (визуална тежест) - по-дебелият часовник изисква по-тънка гривна.

Гривната може да послужи за завършек на визията Ви, ако я съчетаете с деликатен нюанс от облеклото си, например с основния тон на ризата Ви или цвета на копчетата. А ако искате аксесоарът да отива на всичко, изберете модел от дърво или кожа в естествени цветове.

Как се носят няколко гривни

Това е така привлекателната визия, която много от нас тайничко искат да имитират - няколко гривни, носени на едната ръка, с които придобиваме отличителния безгрижен вид на опитен пътешественик.

Виждате Гривна Harmony

Петнадесет гривни, плъзгащи се нагоре-надолу по ръката, изглеждат страхотно на снимка, но в ежедневието са прекалено. Ако седите на компютър по цял ден, е възможно да Ви пречат да работите с клавиатурата или мишката. Да не говорим, че може да изглеждате като второразряден танцьор от боливудски филм.

Започнете с 3 до 4 сходни гривни, които обаче не е задължително да си пасват идеално. Нека не са в абсолютно еднакъв цвят или от един и същ метал.

Най-добрата комбинация включва различни тонове и материали. Съчетайте две гривни с мъниста (от лава перли или тигрово око) и една кожена в естествен цвят. Ако изглежда добре и се чувствате уверени, добавете още една гривна от кожа с различна ширина.

Часовникът Ви също се брои, ето защо, за да постигнете пълен ефект, може да не са Ви нужни повече от две гривни.

Няколко варианта, които да пробвате:

  • Съчетание от различни по вид/размер мъниста
  • Гривни от светлокафява кожа и стомана
  • Комбинация на гривни от кожа и мъниста за бохемско излъчване
  • Различни по стил верижки и гравирани гривни за повече мъжественост

Съвети за съчетаването на гривни

Избягвайте твърде многото цветове, като носите една неутрална гривна на всеки две пъстри.

Не слагайте едновременно няколко дебели метални гривни.

Помнете, че комбинацията от гривни се слага само на едната ръка. Ако окичите и двете си китки, ще изглеждате претрупано и едва ли ще Ви е удобно...освен ако не сте пират.

Как се носи гривна с часовник

Идеята е да сложите 1-2 гривни на ръката, на която носите часовника. За целта са подходящи тънки гривни, които трябва да стоят под часовника (по-близо до дланта), а не над него (по посока лакътя).

Този вариант изглежда добре, ако часовникът и гривните си подхождат. Уверете се, че часовникът, коланът, щипката за вратовръзка и гривните си съответстват по вид и цвят на метала.

Ако звездата на шоуто е часовникът Ви, не бихте желали останалите аксесоари да го засенчат. С голям часовник може да сложите по-масивни гривни, а ако е по-малък, съчетайте го с по-фини. И в двата случая аксесоарите трябва да предават еднакво послание.

Подходящата гривна изпълнява функцията на всички добри аксесоари - придава завършеност на външния Ви вид.

Когато избирате, помнете важността на визуалната тежест и не се бойте да експериментирате.

Винаги можете да свалите гривната, ако не се одобрите. Това се отнася за всички аксесоари - свободни сте да промените мнението си и да ги махнете. Пробвайте и решете.

Готови ли сте да дадете на часовника си най-добър приятел? Имате знанията и две китки. Какво още чакате?

Вие питате - ние отговаряме

На коя ръка се носи мъжка гривна?

Можете да съчетаете гривната с часовника и да ги носите на една и съща китка. Свободни сте да сложите гривната и на другата ръка.

Няма правила, а само предпочитания. Внимавайте гривната да не Ви пречи по време на работа. Тогава може да се наложи да я носите на недоминиращата ръка.

От коя страна носите аксесоара няма нищо общо със сексуалността. Няма права или обратна ръка.


Каква гривна мога да нося във фитнеса?

Препоръчваме Ви гривна от мъниста, която стои плътно до кожата, защото ластикът не абсорбира потта и не рискувате да Ви се изхлузи при активно движение.

Изберете мъжествена черна верижка, ако търсите аксесоар, който изглежда добре с Вашия фитнес тракер. С неръждаемата стомана можете и да се къпете.


Мога ли да нося часовник и гривна едновременно?

Да, разбира се! Спокойно можете да съчетаете една или две гривни с часовника си. Съобразете се с вида на гривната и с материала, от който е направена, за да не издраска часовника Ви.


Мога ли да нося гривни на двете ръце?

А защо иначе са Ви две китки?

Когато слагате аксесоари на двете ръце, трябва само да се съобразите с визуалното тегло - едната страна трябва да е визуално по-тежка от другата, т.е. гривните не бива да са по равно.


Опасно ли е тигровото око?

Купили сте гривна с тигрово око и съдържанието на азбест Ви притеснява? Или пък не сте и предполагали, че трябва да се тревожите за това?

Спокойно - тигровото око е безопасно. И само за протокола...азбестът не е.


Мога ли да се къпя с гривната си? Водоустойчива ли е?

Изцяло зависи от материала, от който е изработена. Гривните от восъчен памук, както и някои модели от неръждаема стомана, са водоустойчиви и спокойно могат да се мокрят.

Повечето гривни се разкопчават много лесно. Отделете 15 секунди, за да ги свалите, преди да скочите в морето - така е по-сигурно.


Лечебни ли са медните гривни?

Попитайте някой от 20-те години на миналия век и той ще ви каже "да". Предполагаше се, че медните гривни помагат при артрит, но това твърдение беше опровергано. Еми...жалко.


Как да определя точния размер?

За да откриете кой е подходящият за Вас размер на гривната, измерете китката си точно над кокалчетата с шивашки метър или връвчица и добавете 2 см.


Как да почистя гривната си?

Надяваме се, че сладоледът не тече по ръката Ви...или грешим? И в двата случая, с времето гривните се замърсяват.

Гривни от метал: Първо определете какъв е металът. Ако аксесоарът е от неръждаема стомана и е водоустойчив, измийте го с топла вода и капка препарат за съдове, след което го подсушете добре. Консултирайте се с бижутер дали материалът е истинско злато или сребро.

Гривни от кожа или мъниста: Забършете гривната с влажна кърпа. Избягвайте да използвате напоен с вода парцал или да я потапяте. Избършете я внимателно с влажна и след това със суха кърпа.


Каква гривна мога да нося на официално събитие?

Сребърна или златна верижка ще подхожда на официалното събитие и ще изглежда добре с Вашия костюм или вечерно сако. Съчетавайте металните елементи - сребриста гривна със сребристи копчета за ръкавели.


Какво е отворена гривна?

Отворените гривни не образуват пълен кръг около китката. Те обикновено са изработени от метал и се поставят и свалят лесно. Стоят красиво както с ежедневен, така и с изискан тоалет и често с времето изглеждат все по-добре благодарение на образувалата се патина.

Не ги бъркайте с белезниците. Дори и когато са отворени, те са нещо съвсем различно и не подхождат на нито едно облекло.


Колко дълго мога да нося гривна от фестивал?

Свалете я на паркинга, когато си тръгвате. Фестивалът е свършил, така че не Ви е нужна повече.


Нови колекции

Колекция Lincoln

Изработени от мека кожа в разнообразие от цветове, портфейлите и чантите комбинират функционален дизайн с дълготрайно ка...

Колекция Moda

Колекцията Moda се гордее с италианската изработка и датския дизайн на шапки и каскети, създадени за настоящето и за мом...

Колекция слънчеви очила Vista

Колекцията Vista, със своите поляризирани стъкла и 100% UV защита, е създадена, за да се радвате на живота с широко отво...

Колекция часовници Aviator

Колекцията Aviator гарантира това, което пилотите и любителите на Fawler очакват от един часовник - функционалност, точн...

Колекция бижута Gravel

Изящна колекция от пръстени, колиета и гривни, които съчетават издръжливи материали и датски дизайн и ще устоят на прили...

Колекция Lane

Създаден, за да се носи често и по различни поводи, всеки хронограф от колекцията Lane съчетава ефикасност и красив, изч...

Колекция New Age

Сътрудничеството между Bohemian Revolt и талантливи артисти проправи пътя на забележителния дизайн, смелите мотиви, ръчн...

Колекция Unclouded

Колекцията Unclouded на Waykins е вдъхновена от сърфа и създадена за Вашите приключения на сушата.

Колекция Boho

Класически аксесоари за костюм, които, за разлика от едноцветните модели, оживяват със своя закачливо детайлен датски ди...

Вижте всички колекции

Нови статии

Каскетът - привлекателен и модерен аксесоар

Не сте сигурни, че ще изглеждате добре с каскет? Ние ще разсеем съмненията Ви и ще Ви покажем много повече от това как д...

Как се носи папийонка (и то правилно)

Как се връзва папийонка: подробно указание за перфектен възел всеки път. Плюс всичко нужно, за да я носите с финес - от...

30 различни начина за връзване на вратовръзка

Научете 30 различни начина за връзване на вратовръзка с подробни указания стъпка по стъпка - от традиционни до най-неста...

Какво да облечете като гост на сватба

Мъже, канени сте на сватба и се колебаете какво да облечете? Ще Ви разкрием подробностите за различните стилове сватбено...

Аксесоари за младоженец - най-добрият наръчник

Сватбата е повод да обърнете повече внимание на аксесоарите си от обикновено. Копчета за ръкавели, папийонки, пояси, тир...

Наръчник за пиърсинг на ухото

Всичко, което мъжете трябва да знаят за пробиването на уши - от видовете пиърсинг до грижата за тях и предпазването от и...

Първи стъпки в света на мъжките обици

Готови сте за обица, но не сте сигурни откъде да започнете? Ще обсъдим най-важното по темата, като стилове, видове закоп...

Седемте чанти, които не носите, а трябва

Подарете си модерен и практичен аксесоар. Дали ще Ви служи за ваканцията или фитнеса, подходящата мъжка чанта е нещо, бе...

За нас

Да разказваме истории чрез мъжките аксесоари стои в основата на това, което сме. Всеки си има история. Каква е Вашата?

Вижте всички статии
Назад
Смяна на паролата

Ура! Изпратихме Ви имейл. Скоро ще можете да влезете!

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.