Trendhim EU shipping Ние изпращаме всички поръчки от Дания в рамките на ЕС. Всички мита и такси до X_VALUE са включени.Вижте възможностите за доставка.
Все още обработваме поръчки както обикновено!
Връщане до 365 дни по всякаква причина
Доставка 4 лв. - Безплатна доставка над 69 лв.
i
0886 22 44 30 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Всички аксесоари
Аксесоари за костюм
Бижута
Чанти и портфейли
Trendhim EU shipping Ние изпращаме всички поръчки от Дания в рамките на ЕС. Всички мита и такси до X_VALUE са включени.Вижте възможностите за доставка.
Все още обработваме поръчки както обикновено!
Trendhim EU shipping Ние изпращаме всички поръчки от Дания в рамките на ЕС. Всички мита и такси до X_VALUE са включени.Вижте възможностите за доставка.
Все още обработваме поръчки както обикновено!
Доставка 4 лв. - Безплатна доставка над 69 лв.
i
Trendhim
×
Trendhim
Език:
Вратовръзки
Гривни
Грижа за брадата
Игли за ревер
Колани
Колиета
Копчета за ръкавели
Кърпички за сако
Обици
Папийонки
Портфейли
Продукти за бръснене
Пръстени
Ръкавици
Слънчеви очила/ Очила
Тиранти
Чанти
Часовници
Шалове
Шапки
Щипки за вратовръзка
0886 22 44 30
В работни дни от 9:00 до 17:00 ч.
Вижте всичко

101 четки за бръснене: Вашият пълен наръчник за четките за бръснене

Косми от язовец, глиган, кон или синтетика - с толкова богат избор днес нямате извинение да не си подарите възможно най-гладкото бръснене. В нашето изчерпателно ръководство ще откриете отговори на редица въпроси - от избора на правилната четка до това как да я използвате за максимално добри резултати.

Питали ли сте се някога за какво Ви е четка за бръснене , след като имате две ръце, с които лесно можете да разнесете крема по лицето си? Е, не сте единствените. Подходящата четка в комбинация с други отлични аксесоари (и обилна пяна) ще промени живота Ви.

Може би не целия Ви живот, но определено ще подобри ритуала на бръснене и ще усъвършенства и без това стилния Ви вид.

Какво е четка за бръснене?

Това е малка четка, с която нанасяте сапун или крем на лицето си, преди да се избръснете. Състои се от дръжка, обикновено направена от метал, дърво, рог или изкуствен материал, и естествени или синтетични косми.

Тези аксесоари се предлагат в разнообразни форми, размери и материали и са съществена част от мъжките пособия за бръснене.

Устройство на четката за бръснене

Ще срещнете понятия, свързани с четките и аксесоарите за бръснене, които може би никога преди не сте чували. Когато ги разберете, ще знаете какво представлява четката и как да изберете най-добрата.

 1. Косми
  Космите или влакната, от които е направена четката. Те могат да са синтетични или от животни - глигани, коне и язовци. Всеки вид има своите предимства и недостатъци.
 2. Височина на главата
  Това е дължината на космите от върха (короната) до горната част на дръжката. Средната височина при повечето модели е 55 мм.
 3. Пълна височина
  Тя включва дължината на дръжката плюс тази на космите.
 4. Основа
  Основата е в противоположния на космите край. Тя обикновено е плоска, за да може да стои изправена върху равна повърхност. Има и заоблени варианти, които се слагат на поставка и се съхраняват лесно с главата надолу.
 5. Възел
  Това е мястото в основата на дръжката, където се събират и са залепени космите. Колкото по-голям е възелът, толкова по-твърда е четката при допира ѝ с лицето и толкова повече вода задържа.
 • Пяна
  Тя е най-важният фактор при определяне качеството на едно бръснене. Получава се при разпенването на крем или сапун за бръснене. С нея покривате лицето, за да овлажните и предпазите кожата и да осигурите смазка при движението на острието по нея.
 • Триене
  Степента на триене на четката се определя от това как космите се търкат в кожата. Четките със силно триене обикновено имат твърда конструкция и стегнат възел. Те ексфолират кожата по-ефективно от по-меките четки с по-хлабава основа на снопа косми.
 • Задържане на водата
  Задържането на водата е важно, защото Ви позволява да постигнете по-богата и обилна пяна. Ако космите не задържат достатъчно вода, никога няма да успеете да направите и запазите хубава пяна, а нанасянето ѝ ще се превърне в дълъг и сложен процес.
 • Конструкция
  Свързана е с плътността на възела. По-здрава конструкция има при по-гъсти косми. Това увеличава триенето им и осигурява по-добро ексфолиране.
 • Купичка за бръснене
  Класическата купичка е съд, в който стои кремът или сапунът за бръснене. В наши дни се използва като паничка, в която се прави пяна.
 • Уред за топла пяна за бръснене
  Разбира се, ще познаете какво е това - уред, който затопля Вашия крем или сапун. Топлата пяна отваря порите и улеснява бръсненето.

Защо е важно да използваме качествена четка

Първокласните четки правят бръсненето по-бързо и гладко. Те достигат и омекотяват всеки косъм. С качествен аксесоар ще премахнете мъртвите кожни клетки и ще ексфолирате кожата - нещо, което не може да постигнете само с пръсти.

С него правите обилна пяна, вкарвайки въздух в крема или сапуна . Пяната предпазва и смазва кожата, подготвяйки я за бръсненето. Когато се получи правилната консистенция, бръсначът се плъзга безпрепятствено, оставя зоната гладка и намалява дразненето.

Без подходящата четка няма да получите хубава пяна и резултатът ще е крайно незадоволителен.

Видове четки за бръснене

Безкрайното разнообразие от четки може да завърти необръснатата Ви глава. Тук ще се спрем на най-често срещаните видове и техните предимства. Когато знаете силните и слабите им страни, ще можете да направите по-удачен избор за себе си.

Четка с косми от глиган

Четката с косъм от глиган е по-твърда и повдига добре брадата от повърхността на кожата. Така пяната достига в основата на всеки косъм и спомага за по-гладко и лесно бръснене.

Глиганските косми обикновено са подходящи като за начало, ако никога преди не сте купували или използвали четка.

Предимства

 • С времето омеква
 • По-евтина от моделите с косми от язовец
 • Ефективно повдига космите от кожата

Недостатъци

 • Може да е некомфортно твърда при първите няколко бръснения
 • Задържа по-малко вода от космите от язовец
 • Космите от глиган са чупливи и падат по-бързо в сравнение с тези на другите четки

Четка с конски косми

Четките с конски косъм тепърва се завръщат на мода. Макар че не задържат толкова вода, колкото изкуствените или язовските косми, те са напълно подходящи, ако се стремите към бръснене на едно средно добро ниво.

Предимства

 • По-меки от глиганските косми

Недостатъци

 • Задържат по-малко вода от космите от язовец и някои синтетични модели
 • В началото могат да имат силна миризма (с шампоан за домашни любимци бихте могли да премахнете неприятния мирис)
 • Конските косми изискват повече грижи от язовските. Трябва да се почистват и съхраняват правилно, за да не започнат да се скубят преждевременно

Четка с изкуствени косми

Този вид четки със средно до ниско качество често са смятани или за твърде стегнати, или за прекалено отпуснати. Хубавото е, че с напредването на технологиите се произвеждат все по-добри синтетични материали. Това означава, че не след дълго могат да се появят изкуствени косми, които да не отстъпват и на най-луксозните четки от язовец.

Предимства

 • Идеални за хората, които не желаят или заради алергии не могат да използват животински продукти
 • Има широка гама синтетични четки - от по-евтини варианти до конкурентни на космите от язовец
 • Сравнително дълготрайни са

Недостатъци

 • Дори и след продължителна употреба могат да останат твърди
 • По-евтините четки задържат много малко вода, което възпрепятства получаването на хубава пяна
 • Все още се смята, че и най-добрите синтетични четки са на по-ниско ниво от моделите с косми на язовец силвъртип

Четка с косми от язовец

Несъмнено това е най-висококачественият вид четки. Меки и издръжливи, космите от язовец са считани от бръснарите по целия свят за възможно най-добрите, що се отнася до ефикасност и външен вид.

Ако ги поддържате правилно, могат да Ви служат с години.

Предимства

 • Предлагат се в няколко разновидности - pure, best, fine (super) или silvertip badger, като последният вид е най-добър
 • Абсорбират водата по-добре от всеки друг тип животински или синтетични косми
 • По-щадящи към кожата
 • Изключително фини са, което означава, че космите са гъсти и правят по-обилна пяна

Недостатъци

 • Може да е трудно да намерите четка с истински косми от язовец сред морето от евтини имитации на пазара
 • Тези модели са на висока цена, което вероятно ги прави неподходящи за начинаещи

Кой вид косми от язовец е най-добър?

Косми Pure Badger

От всички видове косми от язовец Pure Badger са най-разпространени и на най-ниска цена. Те покриват от около 60% от тялото на животното, което включва шията, раменете, задните части, корема и т.н.

Едно от предимствата на четките Pure Badger е тяхната способност да изтъркват добре и да ексфолират кожата, отчасти благодарение на по-голямата твърдост на използваните косми

 • Цветът им варира от кафяв до тъмночерен
 • Използват се косми от врата, раменете, задните части и корема на язовеца
 • Обикновено се считат за подходящи за начинаещи

Косми Best Badger

Космите Best Badger са по-висок клас от Pure Badger. Те се селектират от корема на животното, където козината е по-дълга, гъвкава и фина. Задържат водата по-ефективно, което на свой ред означава по-лесно получаване на обилна пяна.

 • Цветът им е от светлокафяв до сив
 • Космите се добиват от корема и други широки зони от тялото на язовеца
 • Добро съотношение цена-качество

Косми (Fine) Super Badger

Космите Super Badger се събират от гърба на животното и са много по-редки от видовете Pure и Best Badger. Те са по-меки в сравнение с Best Badger, но не така пухкави (както и скъпи) като силвъртип. Super Badger често се бъркат или просто се смесват със силвъртип, защото разликата между тях е малка.

Единственият недостатък на този тип четки е поддръжката, нужна за деликатните косми. Ето защо, за да сте доволни от инвестицията си, трябва да полагате необходимите грижи.

 • Космите са от горната част на тялото
 • Цветът преминава от пъстробяло през светлосиво в средата и завършва с бели краища
 • Скъпи, рядко срещани и почти еднакви като ефикасност с космите силвъртип

Косми силвъртип (Silvertip Badger)

Взети от врата на животното, тези косми се използват за изработката на най-висококачествените четки в света - четките с косми от язовец силвъртип . Смятани са за най-високия клас косми, защото задържат повече вода от останалите видове и осигуряват най-гладкото бръснене. Високата им цена е свързана с факта, че при правилна поддръжка издържат с години.

Бръсненето с четка силвъртип е само по себе си прекрасно изживяване. Тя масажира лицето и подпомага нежното и същевременно ефективно нанасяне на пяната, която деликатно разнасяте по кожата. Много хора биха казали, че опитате ли веднъж такава четка, повече не бихте се задоволили с нещо по-малко.

 • Смятани за най-качествения тип косми
 • Вземат се от врата на животното
 • Окраската им започва с кремаво-бяла основа, има черна ивица и сребристи краища, откъдето идва и името им

Дръжка на четката

Дръжката трябва да приляга плътно в ръката Ви и да се хваща удобно, докато правите и нанасяте пяната. Но нека сме честни - кой не би харесал четка с дръжка, изработена от полирано дърво или бизонова кост? А какво ще кажете за такава от хром, месинг, никел, алуминий или синтетичен материал?

Когато търсите перфектния модел, обърнете внимание на тежестта и формата. Ако е твърде тежка, ще я чувствате в ръката си като кръгла дръжка на врата. Ако пък е лека, ще Ви се изплъзва. Трябва Ви аксесоар, който дава максимален контрол при достигане до труднодостъпните зони на лицето и врата.

Най-добре ще прецените дали дадена четка Ви харесва просто като я вдигнете и я подържите в ръка. Каквото и да решите, не забравяйте, че качеството ѝ зависи най-вече от космите.

Как да знаем дали сме избрали правилната четка за бръснене

Как да разберете коя четка е добра, ако никога преди не сте използвали такъв аксесоар? Когато я пробвате за първи път, обърнете внимание на следните фактори:

Има ли подходящата конструкция?
Тя зависи от това доколко стегнат е така нареченият възел - основата на снопа косми. Колкото по-стегнат е той, толкова по-стабилна и ефикасна е четката при правенето на пяна. При по-плътна основа на космите, триенето с кожата е по-голямо и обратно, допирът с лицето не е така плътен при по-мек възел.

Падат ли косми при всяко ползване?
Няколко косми, останали по лицето или мивката за около месец, не бива да Ви притесняват, когато използвате по-нисък клас четка от глигански или изкуствени косми. Очаквайте тепърва да се скубят. Ако имате обаче качествен аксесоар с конски, синтетични или язовски косми, главата трябва да остане гъвкава и да запази формата си с години.

Етично изработена ли е?
Друг въпрос, над който да се замислите, е дали четката е етично произведена. Може бащите и дядовците ни да не са се тревожили за това, но в днешните модерни времена няма извинение за продукти, изработени в разрез с установените практики.

Как я чувствате в ръката си?
Има ли тежестта, характерна за качествените четки, или стои евтина и космите се разпръскват и бодат при допира с кожата? Понякога единственият начин да разберете дали сте направили правилния избор е да вдигнете четката и да я изпробвате.

Помага ли Ви четката за по-чисто, гладко и удобно бръснене?
Не на последно място, как се чувствате, докато се бръснете, и усещате ли разликата между сапунисването с четка и с ръце? При втория вариант брадата може да полепне по лицето, докато четката я повдига за по-ефикасен резултат и същевременно ексфолира кожата. Трябва да задържа влагата и добре да покрива цялата зона, която ще бръснете.

Как се използва четка за бръснене

Време е да откриете скрития във Вас боец като във филма „Карате кид“ , с тази разлика, че няма да търкате наляво и надясно кола, а ще нанасяте пяна за бръснене. Преди да започнете процедурата, Ви препоръчваме да поставите на лицето си топла кърпа, за да се отворят порите. Друг вариант е да се избръснете веднага след душ, което като цяло е доста по-лесно, защото топлата пара по естествен начин отпуска кожата.

Вземете своята четка и купичка и вижте нашите указания стъпка по стъпка как да ги употребявате.

Първо си подготвите паничка или канче, в което с четката ще направите пяна.

 1. Хванете четката за дръжката и я намокрете с топла вода. След това внимателно изтръскайте излишната течност. Може и да я накиснете в купичката с топла вода. Използвайте умерена, а не висока температура.
 2. Потопете върха на четката в крема или сапуна за бръснене и с кръгообразни движения направете обилна, пухкава пяна..
 3. Уверете се, че пяната е с правилната консистенция. Добрата пяна е ключова за гладкото бръснене.
 4. Докоснете четката до лицето си и започнете да правите кръгове, покривайки всяка част на брадата.
 5. След като се избръснете, изплакнете четката с топла вода, за да премахнете пяната.
 6. Изцедете и леко изтърсете излишната вода, преди да оставите четката да съхне на поставка с космите надолу.

Поддръжка на четката за бръснене

 1. Когато приключите с бръсненето, изплакнете четката с топла (никога вряла) вода, за да премахнете напълно пяната.
 2. Оставете я на поставка с космите надолу. Така влагата няма да се задържа в основата и ще изсъхне по-бързо.
 3. Съхранявайте стойката на сухо място, а не в шкаф или торбичка, където може да мухляса.
 4. Измийте идеално купичката за бръснене от пяната.
 5. Никога не издърпвайте космите и не се опитвайте да сушите четката и паничката пред печка или сешоар.
 6. Сложете четката на поставката, за да се проветрява.

„Пролетно почистване“ на четката за бръснене

Без значение колко старателно почиствате, сушите и съхранявате четката си, остава вероятността тя да не изглежда много добре след няколко месеца ежедневна употреба. Вместо да се задоволявате с непривлекателен и неефективен аксесоар или да го смените с нов, може да опитате няколко неща, които биха помогнали да върнете предишния му блясък.

Шампоан
Сложете малко мек или животински шампоан в съда, в който обикновено правите пяна. Намокрете четката с топла вода и го разпенете.

После втрийте с ръка шампоана в главата на четката, като внимавате да не пречупвате космите. Изплакнете добре със студена вода. След това сложете още шампоан на четката и повторете процедурата, като накрая идеално отмиете пяната.

Изтръскайте четката и внимателно разрешете космите, изправяйки тези, които са се прегънали. Като допълнителна част от процеса може да сложите и балсам.

Вие питате - ние отговаряме

Защо трябва да използвам четка за бръснене?

Четката е най-ефективният начин да повдигнете космите на брадата от кожата и да нанесете крем или сапун навсякъде, където ще минете с бръснача.

С нея не само се бръснете по-гладко. Тя ексфолира, овлажнява и осигурява смазка между острието и кожата. Освен това не хаби толкова крем или сапун, отколкото ако го разпенвате с ръце.


Как да разбера дали четката за бръснене е подходяща за мен?

Най-добрият начин да кажете дали сте избрали правилната четка е да оцените ефикасността ѝ след месец употреба. Дотогава космите ще са омекнали, но е нужно да запазват формата си, когато поставите аксесоара изправен върху равна повърхност.

Допирът до лицето трябва да е мек и приятен, а избръсната кожа - гладка и спокойна.


Колко обикновено трае една четка за бръснене?

Повечето по-евтини четки, като моделите от конски, глигански или нисък клас изкуствени косми, ще Ви служат от няколко месеца до година-две, ако се почистват, изсъхват и се съхраняват правилно. С подходящите грижи тези от първокласни косми от язовец или синтетични влакна ще могат да се използват от 3 до 10 години или дори повече.

Грижата за четката Ви е ключов фактор за нейната дълготрайност. За да я използвате по-дълго, правете и нанасяйте пяна без силен натиск и когато е необходимо, я почиствайте с мек шампоан.


Нормално ли е от четката да падат косми?

Ако четката Ви се скубе с притеснително бързо темпо или Ви трябва много пяна и повече движения, за да я разнесете навсякъде, опитайте да я смените с модел от друг тип косми.

Малко паднали косми през първите две седмици не са нищо страшно, но ако се отделят цели снопове, има проблем. Помнете, че правилната грижа за четката е изключително важна, за да се предотврати загубата на необичайно количество косми. Никога не я усуквайте или мийте твърде енергично и винаги след изплакване я оставяйте да изсъхне. Ако изпадат дълги косми с лепило в края, това е явен знак, че скоро ще Ви трябва нова.


С пяна или сапун да използвам четката?

Дали да употребявате пяна или сапун зависи от личните Ви предпочитания. Предлагаме Ви да опитате и двете, за да видите как се отразяват на кожата Ви. По-важно е да се уверите, че с дадения продукт правите хубава, обилна пяна. Ако след многобройни опити не успявате да постигнете достатъчно гъста, кремообразна пяна, пробвайте другата алтернатива.


Как най-дълго да използвам четката си за бръснене?

За да имате хубава четка възможно най-дълго, я почиствайте, сушете и съхранявайте правилно.

След бръснене я изплаквайте само с топла (не вряла) вода, след което я оставяйте да изсъхне на поставка с космите надолу. Никога не я прибирайте на влажни места, като шкаф или чантичка за тоалетни принадлежности.


Кой е най-добрият вид четка за бръснене за стилния, модерен мъж?

Най-добрата четка за стилния, модерен мъж зависи от едно нещо - колко точно стилен сте! Ако търсите възможно най-високото качество, това безспорно е силвъртип. В случай че се стремите към разумно съотношение цена-качество, изберете четка от конски косъм.


Каква е разликата между четките с форма на крушка и на ветрило?

Теоретично разликата е в големината на покриваната зона.

Моделите с форма на крушка обикновено са по-малки, но тъй като към периферията на короната космите постепенно се скъсяват, разнасянето на пяната е по-прецизно. Четките във форма на ветрило са по-разперени и покриват по-голяма повърхност.


Съществуват ли четки за бръснене специално за пътуване?

Да! Предназначените за пътуване четки са доста по-малки от стандартните, като някои от тях имат проветриви калъфи и дупки на върха или основата за по-бързо съхнене. Има разглобяеми аксесоари, при които частта с космите се изважда, обръща се и се прибира в дръжката.

Какъв размер четка за бръснене да избера?

Големината зависи главно от личния Ви вкус. Ако предпочитате да покривате по-голяма зона от кожата, изберете по-голяма четка, но и по-малка ще Ви свърши същата работа.


Мога ли да използвам четка с пяна за бръснене?

Да, можете. Ако обаче се стремите към качествено мокро бръснене, ще е добре да изберете друг вариант.

Ако е възможно, избягвайте гела и пяната за бръснене, заради множеството вредни химикали и минерални масла във флаконите.

Кремът несъмнено е най-добрият начин за постигане на хомогенна пяна. Освен това той овлажнява кожата и я оставя копринено мека след бръснене. Можете да използвате и сапун, но е възможно да се объркате при разнородните видове на пазара. От тройно смлян до твърд, полутвърд и дори крем-сапун, идеалният за Вас се определя от цената и личния Ви избор.


Какво да направя в началото с четката за бръснене?

Всяка нова четка излъчва характерна и често неприятна миризма. За да я премахнете и да подготвите аксесоара за максимално ефективна употреба, са нужни определени действия. Започнете с бързо измиване с препарат за съдове.

След това я накиснете в разтвор от веро и вода за около 10-15 минути, като дръжката е нагоре и не се мокри. После разпенете разтвора с четката и я извадете, без да отмивате пяната от космите. Оставете я така за една нощ. На другия ден я изплакнете с топла вода и я оставете да изсъхне.

Целта е влагата от водата и пяната да омекоти космите и да ги подготви за бъдеща употреба. Имайте предвид, че могат да минат няколко седмици, преди да усетите, че четката Ви служи както трябва, затова бъдете търпеливи. Описаните по-горе стъпки са само начин да ускорите процеса.


Нови колекции

Меки, приятни на допир шалове и шапки

Със своята дишаща, топла материя, шаловете и шапките от колекция Montagna са идеални и за най-студените дни.

Часовници с видим механизъм

Часовниците Dante се захранват от Вашето движение. Докато се движите Вие, ще го правят и те. Затова не спирайте.

Сгъваеми, удобни за пътуване чанти за градския изследовател

Всеки водоустойчив, лек модел с датски дизайн от колекцията сгъваеми чанти на Lazy Bear се прибира лесно в багажа и ще В...

Колекция италиански кожени колани

Всеки кожен колан съчетава италианска изработка с датски дизайн, издръжливост и практичност с модерен стил.

Колекция Kite

Колекцията Kite включва разнообразие от тънки шапки от 100% органичен, дишащ памук, който Ви осигурява удобство през про...

Колекция Lincoln

Изработени от мека кожа в разнообразие от цветове, портфейлите и чантите комбинират функционален дизайн с дълготрайно ка...

Колекция Moda

Колекцията Moda се гордее с италианската изработка и датския дизайн на шапки и каскети, създадени за настоящето и за мом...

Колекция слънчеви очила Vista

Колекцията Vista, със своите поляризирани стъкла и 100% UV защита, е създадена, за да се радвате на живота с широко отво...

Колекция часовници Aviator

Колекцията Aviator гарантира това, което пилотите и любителите на Fawler очакват от един часовник - функционалност, точн...

Вижте всички колекции

Нови статии

Слънчевите очила - предпазвайте очите си от слънцето

Как да защитите очите си от вредните UV лъчи и заслепяващите отблясъци с подходящите за Вас очила.

Какво да носим на музикален фестивал - моден наръчник за летните фестивали

Когато говорим за фестивали, най-важни са аксесоарите (и забавлението, разбира се). Ето най-важните съвети, за да отидет...

Какво да подарим за Деня на бащата

Покажете на баща си, че го обичате, с нашите специално подбрани подаръци и идеи за неговия празник.

4 съвета за носенето на мъжки пръстени

Научете как да носите мъжки пръстен със стил и черпете вдъхновение от нашите най-продавани модели.

Как да опаковате багажа си за бизнес пътуване

Нашите експерти в бизнес пътуванията съветват какво и как да опаковаме за следващата си командировка.

Отличен резултат от първия път: съвети и идеи за гравиране

Наръчник за гравирани мъжки подаръци, за да сте доволни от първия опит.

Какво да облечем на интервю за работа - наръчник за мъже

Нашето пълно ръководство Ви помага да изглеждате изискано и стилно на всяко интервю.

Мокрото бръснене - най-добрият наръчник

Никой не заслужава раздразнена кожа. Научете стъпките към най-гладкото мокро бръснене в това изчерпателно ръководство.

5 съвета за поддържане на брадата - директно от бръснаря

Тези 5 съвета ще улеснят поддръжката на брадата Ви.

Вижте всички статии
Назад
Смяна на паролата

Ура! Изпратихме Ви имейл. Скоро ще можете да влезете!

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.