Връщане до 365 дни - без да задаваме въпроси!
Доставка 5 лв. - Възможност за безплатна доставка над 119 лв.-
Свържете се с нас
Желани
Количка

Аксесоари за мъже

Вашият подробен наръчник

От зората на цивилизацията мъжете са носили аксесоари - от викингските брошки през египетските пръстени печат до полинезийските перлени гривни. Дрехите са необходимост, но аксесоарите винаги са били начин на себеизразяване.

Те са и най-дълго оцелелите останки от древните хора. Когато археолозите попаднат на руините на някой град, какво друго откриват освен грънчарски съдове и основи? Телата и дрехите на хората, живели там, отдавна са се слели със земята и ако нищо не е останало, как разбираме кои са те?

От техните аксесоари. Дали за носили злато или сребро? Колко детайлни са били бижутата им и с какви символи са гравирани? Отговорите на тези въпроси дават информация не само за самите хора, но и за това колко далеч е достигала сферата им на влияние и с кого са търгували. Аксесоарите разказват история, дори и през вековете.

1 Аксесоари за мъже1.1 Какво представляват аксесоарите за мъже?1.2 Какви видове мъжки аксесоари предлагаме?1.3 Типове аксесоари1.4 Често задавани въпроси1.5 Топ 5 на тенденциите при мъжките аксесоари през 20221.6 Луксозни мъжки аксесоари1.7 Уникални мъжки аксесоари1.8 Впечатляващи аксесоари1.9 Достъпни мъжки аксесоари1.10 Цветни аксесоари1.11 Аксесоари за по-зрели мъже1.12 Мъжки аксесоари за пътуване1.13 Персонализирани аксесоари1.14 Сватбени аксесоари за младоженец1.15 Най-добрите мъжки аксесоари1.16 Аксесоари за костюм1.17 Аксесоари за ваканция1.18 Аксесоари за плаж1.19 Вие питате - ние отговаряме

Какво представляват аксесоарите за мъже?

Мъжките аксесоари имат интересна история. Украшенията, които сега се смятат за „дамски“, в много случаи са били измислени и развити от мъже. Високите токчета са служели на персийските кавалеристи през 15-ти век, за да захващат краката си по-здраво в стремената. По-късно европейските аристократи ги използвали, за да изглеждат по-стройни и величествени. Гримът, ружът и обемните бели перуки се носели предимно от мъжете на Стария континент. Модните тенденции се колебаят между считаните за традиционни мъжки и женски характеристики и тъй като социалните норми стават все по-гъвкави и размити, стилът следва техния пример.

Модата е естествен процес и като при всяко масово движение, никой сам не може да промени посоката ѝ само със силата на волята си. Тя се ръководи от колективното желание и интерес. Отделни хора биха могли да опитат да дадат определена насока на модните вкусове, но накрая групата с мистериозната сила на своята споделена култура решава дали са пионери с революционни идеи или обикновени ексцентрици.

Какви видове мъжки аксесоари предлагаме?

Ние създаваме и продаваме всичко необходимо на един мъж, за да изглежда добре, освен дрехи и тоалетни принадлежности.

При нас ще намерите следните категории аксесоари: чанти, продукти за брада, колани, папийонки, гривни, тиранти, очила с прозрачни стъкла, копчета за ръкавели, обици, ръкавици, шапки, игли за ревер, колиета, вратовръзки, кърпички за сако, пръстени, шалове, пособия за бръснене, слънчеви очила, щипки за вратовръзка, портфейли и часовници.

С асортимент от над 6500 налични продукта, несъмнено ще откриете нещо по вкуса си.

Типове аксесоари

Чанти

Чантите са удобен начин да носите няколко по-малки вещи със себе си. Някои от тях, например тези за лаптоп или тоалетни принадлежности, имат едно основно предназначение, докато други, като раниците и саковете, са многофункционални.

Чантите се изработват от различни материали, всеки от които има своите предимства и недостатъци. Кожата излъчва лукс, брезентът - здравина, памукът - устойчивост, а полиестерът - авантюризъм. Каква е Вашата?

Разгледайте всички чанти

Бръснене и грижа за брадата

Разликата между момчетата и мъжете е в доброто бръснене. А дали гладко избръснатите мъже не изглеждат като момчета? Отговорът зависи от това колко косми мъжът оставя на лицето си. Продуктите за бръснене и грижа за брадата са изключително важни за съвременните мъже. Няма „по-професионален“ начин да поддържате лицето си гладко от следния: с бръснач, наточен с кожен каиш, обирате от кожата си традиционен сапун за бръснене, който сте разпенили в купичка и сте нанесли с четка с абаносова дръжка и косми от язовец.

Ако използвате самобръсначка, класическите модели са по-икономични и вероятността от порязване и зачервяване е по-малка в сравнение с тези със сменяеми глави. Ако пък си пускате брада, нашите четки и гребени, балсами, масла, шампоани и вакси ще Ви помогнат да изглеждате отлично. Разликата между добре поддържаната брада и непривлекателното валмо косми е в грижата.

Вижте нашите продукти за брада и бръснене

Колани

Коланите са каиши от кожа или брезент, които промушвате през гайките на дънките или панталоните си, за да не се смъкват. Но далеч не правят само това. Цветът на колана подчертава акценти в дрехите и аксесоарите Ви, а металната катарама може да допълва Вашите пръстени, колиета и часовник.

Ако моделът е от кожа, трябва да е в тон с другите кожени аксесоари, например обувки и чанта, а когато е направен от брезент, е препоръчително да подхожда на цвета на дрехите.

Разгледайте колекцията от колани

Папийонки

Папийонката е ивица плат, която поставяте под яката на ризата и връзвате на панделка отпред, покривайки горното копче. Знаете ли, че има папийонки от дърво? Те са забавни и определено ще Ви отличат на следващото официално събитие.

Ако не искате да привличате прекалено внимание, разполагате с огромен избор от модели от плат, най-често памук, коприна и полиестер, в разнообразни цветове. Остава да решите дали да е класическа или предварително завързана и дали Ви е нужен подходящ за нея пояс?

Разгледайте нашите папийонки

Гривни

Гривните са бижута, с които украсявате китките си и показвате своята индивидуалност. Те най-често представляват метални верижки, низ от мъниста, гладки или плетени кожени каишки. За издържан външен вид трябва да допълват и да подхождат на другите аксесоари, особено на часовника.

Докато говорят, повечето хора жестикулират, превръщайки ръцете си в част от общуването. Нека Вашите китки са толкова красноречиви, колкото са и думите.

Разгледайте всички гривни

Тиранти

Тирантите са плоски еластични ленти, които преминават през раменете и се закопчават отпред и отзад на панталона, за да не му позволяват да се смъква. Те са алтернатива на колана и не бива да се носят заедно с него, защото иначе ще изглеждате така, сякаш не знаете за какво служи едно от двете.

Тирантите се прикрепват за панталоните с помощта на щипки или се закопчават за копчета, пришити от вътрешната страна. В случай че купувате от втория тип, се уверете, че панталонът има такива копчета или познавате някой, който може да ги зашие. А ако ще се справите сами - браво!

Тук ще откриете всички налични тиранти

Очила с прозрачни стъкла

Очилата с прозрачни стъкла са рамки със стъкла без оцветяване или диоптър. Носят се единствено с естетична цел или, ако Ви трябва извинение, че искат да изглеждате добре - за „сигурност“. Такъв аксесоар определено прави някои мъже по-привлекателни. Има такива, които, макар и с перфектно зрение, се стремят към по-начетена визия и я постигат най-добре с очила.

Безспорно очилата променят впечатлението, което оставяте у хората, и от Вас зависи какво ще е излъчването Ви. Те определено са по-добър вариант от диплома, лепната на челото.

Разгледайте нашите очила с прозрачни стъкла

Копчета за ръкавели

Cufflinks are made to pass through the buttonholes on dress shirts and secure the fold around your wrist, preventing the cuff from sliding over your hand.

Бутонелите се промушват през илиците на официална риза, държат ръкавите затворени около китките и не им позволяват да се смъкват надолу. Ще ги откриете в най-различни форми и размери. Когато носите щипка за вратовръзка, пръстени и други аксесоари, комбинирайте ги с тях. Ако обаче отивате на празника на приятел, който работи като строител, може да помислите за бутонели нивелир. Креативността, която можете да демонстрирате с този тип аксесоари, е безкрайна.

Копчета за ръкавели

Обици

Халките и обиците с щифт се промушват през малка дупка на ухото (или друга част от тялото). При халките щифтът се закопчава в дупка на другия край на ринга и затваря кръга, а традиционните модели стоят стабилно на ухото благодарение на малка закопчалка, която се плъзга върху щифта. Магнитните обици и тези с клипс се прикрепват за ухото съответно чрез магнит и прищипване. Те са чудесна алтернатива на пиърсинга, ако не си падате по игли.

От другата страна на спектъра са разширителите и плъговете, с които дупката се разширява, за да побере по-големи обици. Ако искате да пробвате тази визия, но без да уголемявате пиърсинга си, можете да изберете от моделите имитация на флеш.

Вижте цялата селекция обици

Ръкавици

Ръкавиците са тънък слой плат или кожа, който слагаме на ръцете си, за да ги пазим от студа. Обикновено направени от памук, вълна или естествена кожа, те се предлагат в различни варианти - от плътни и топли модели от рециклирани материи, подходящи за работа с тъчскрийн, до шофьорски ръкавици от висококачествена агнешка кожа.

Всички се нуждаем от този аксесоар в зимните месеци. Без него кожата се изсушава, започва да се нацепва и разранява.

Разгледайте нашата селекция ръкавици

Шапки

Шапките са аксесоар, слаган на главата, за да ни пази от студа през зимата, от вредните слънчеви лъчи през лятото, а и за да прикрие косата, когато прическата ни не е идеална. Според някои хора губим 80% от телесната топлина чрез главата. Макар че това твърдение е чудесен маркетингов трик за продавачите на шапки, то очевидно е грешно.

Когато е студено, топлина се отделя от всяка непокрита част на тялото, което често включва и главата. Шапките обичайно се изработват от памук, вълна, филц или кожа и изглеждат най-стилно в съчетание с подходящи ръкавици и шал.

Разгледайте всички шапки

Игли за ревер

Иглите за ревер са остри метални игли, с които украсявате ревера на официално или спортно сако. Повечето блейзъри и сака имат илик в горната част на левия ревер. Той е служил при хладно време да се загърне дрехата върху гърдите и да се закопчае за скрито вътрешно копче от дясната страна.

През годините това копче е изчезнало и дупката на левия ревер е останала само за закрепване на аксесоар. Иглите за ревер се промушват през илика (или ако няма такъв, през плата) и добавят цветен или атрактивен, бляскав детайл в тоалета Ви.

Разгледайте нашите игли за ревер

Колиета

Колиетата са бижута, които се поставят на врата и стоят на гърдите. Изработват се най-често от метал, кожа или памук. Някои от тях са украсени с висулки, които леко опъват верижката надолу и оформят V-образен ъгъл в средата на гърдите. Висулките могат да бъдат с всякаква форма и размер - от естествени камъни и метални плочки, наречени кучешки медальони, до работещи часовници.

Колието стои в центъра на тялото Ви, което му служи като рамка, и може да се счита за ярък израз на индивидуалността Ви. Уверете се, че носи правилното послание.

Разгледайте целия асортимент от колиета

Кърпички за сако

Кърпичките са декоративни квадратни парчета плат, които се поставят в джоба на гърдите на сако или блейзър. Обикновено са направени от полиестер, коприна или памук в разнообразни цветове и шарки, като могат да се сгънат по десетки различни начини.

Когато комбинирате кърпичката за сако със своята вратовръзка, папийонка или фишу и се уверите, че по цвят подхождат на целия тоалет, издигате стила си на следващо ниво. А ако усвоите и сложни варианти на сгъване, вече сте истински експерт.

Кърпички за сако

Вратовръзки

Вратовръзките са тънки ивици плат (обикновено коприна, полиестер или памук), които се поставят под яката на ризата, връзват се отпред и закриват копчетата. Вратовръзката трябва да допълва костюма и да е текстурирана само ако ризата Ви е гладка.

Винаги е добре да я комбинирате с кърпичката за сако. За повече съвети при избора на правилния модел, прочетете този изчерпателен наръчник за вратовръзките, а как да постигнете любимия си възел ще научите от нашата статия 30 различни начина за връзване на вратовръзка.

Вижте всички вратовръзки

Пръстени

Това са кръгли халки от различни метали или друг материал, които носите на пръстите си с декоративна или символична цел. Изработват се предимно от неръждаема стомана, титан, злато или сребро, но моделите от алтернативни материали като керамика или силикон стават все по-популярни.

Силиконовите и керамичните пръстени са особено практични за хора, работещи с или близо до електричество, защото не провеждат ток. Силиконът е достатъчно здрав и еластичен, за да се използва и по време на спорт.

Разгледайте наличните пръстени

Шалове

Шаловете са дълги парчета плат, които увиваме около шията си, за да се топлим. Има и цилиндрични модели, които само се промушват през главата. Какъвто и да изберете, определено е по-добре, отколкото да свивате рамене до ушите в опит да се постоплите.

Слънчеви очила

Слънчевите очила се състоят от цветни стъкла с метална или пластмасова рамка, които предпазват очите ни в слънчевите дни. С тях виждаме по-ясно при силна светлина, а и несъмнено изглеждаме по-стилно. Освен това не позволяват на околните да забележат в какво сме се втренчили.

Щипки за вратовръзка

Това са метални аксесоари, които се грижат вратовръзката да стои в средата на ризата и придържат тясната ѝ част скрита зад обърнатия напред широк край. Ако някога Ви се прииска да носите вратовръзка около главата, сложете щипката на горната си устна, за да си напомните, че това не е добра идея.

Вижте наличните щипки за вратовръзка

Портфейли и картодържатели

Портфейлите съхраняват Вашите карти, лични документи, банкноти и монети на едно удобно място. Картодържателите са предназначени само за карти и някои от тях имат RFID защита, за да предотвратят евентуално нежелано сканиране на данните Ви.

Въпреки че плащането с телефона е практично, да отворите един златист картодържател безспорно излъчва класа.

Разгледайте нашите портфейли и картодържатели

Часовници

Часовникът е стандартен аксесоар за един мъж. Освен че украсява ръката, той ярко отразява Вашия характер, амбиции и самопреценка. Може би най-маловажната му функция е да показва часа - всеки един го може, но изборът точно на този аксесоар говори много за Вас.

Всяка част от тялото Ви е платно, на което рисувате себе си. Запълнете го със своята същност.

Вижте всички часовници

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Кои са десетте най-важни мъжки аксесоара?

Не всички обичаме всекидневно да носим изискан костюм или блестящи аксесоари, но определени събития изискват да положим поне минимални усилия за външния си вид. Независимо дали поводът е хубав или не, етикетът налага да разполагаме с тези 10 най-основни аксесоара за случаите, когато са ни нужни.

Вратовръзка

Да сте единственият мъж без вратовръзка на сватбата на свой роднина е проява на неуважение точно толкова, колкото и изобщо да не се появите. Затова трябва да разполагате поне с една вратовръзка, отиваща на костюма Ви, за спешни случаи. Разбира се, по-добре е да имате модели в различни цветове и шарки, за да изберете най-удачната за повода. Яркорозова вратовръзка например определено е неподходяща за погребение.

Щипка за вратовръзка

Вратовръзките са прочути с това, че имат свое собствено мнение и стоят навсякъде другаде, но не и където трябва - по средата и плътно до ризата. Една щипка обаче решава проблема. Тя би могла да е с авангарден и сложен дизайн или пък семпла и изчистена, гравирана или не - изборът е Ваш.

Колие

Колието може би е най-силният чисто експресивен елемент сред аксесоарите. Гърдите са като платно и какъвто и детайл да поставите там, цялото Ви тяло е като негова рамка. Нека той разказва Вашата история.

Колието не просто привлича погледите към гръдния Ви кош, но може да допълва лицето и деколтето на дрехата Ви. Обикновената верижка заема U-образна форма, докато колието с висулка образува V. Колкото по-дълга е верижката, толкова по-остър става ъгълът. Когато слагате няколко колиета едновременно, стремете се към допълващи се цветове и различни дължини и текстури, за да не стоят едно върху друго и да се заплитат.

Колан

Ако не всички, то повечето от нас понякога носят панталони. Когато те не са специално ушити по мярка, обикновено са нужни тиранти или колан, за да ги придържат на мястото им. Днес тирантите са по-скоро моден аксесоар, но коланът е задължителна част от гардероба, ако искате да избегнете неудобни ситуации заради смъкващ се панталон.

Гривна

Гривната разкрива характера Ви. Китката е една от най-изразителните части на тялото (почти всички жестикулираме, докато говорим) и е доста показателно, ако я оставим гола. Уверете се, че гривната допълва часовника и другите Ви аксесоари и че излъчва точното послание.

Куриерска чанта

Малко чанти са многофункционални и удобни като куриерските. На много от нас се налага през деня да носят лаптоп, телефон, портфейл и др. За повечето мъже идеалното място за съхранение на вещи е една куриерска чанта. Раницата е по-голяма и разпределя тежестта по-равномерно, но се слага по-бавно и предметите обикновено са в едно общо голямо отделение, а това усложнява намирането им. За повечето ежедневни дейности решението е една практична куриерска чанта.

Пръстени

Повечето мъже носят през живота си само един пръстен - сватбения, но остават още девет пръста, чрез които могат да изразят себе си. Дали ще е с пръстен печат с любим камък, уникален пръстен от дамаска стомана или семпла гравирана халка - възможностите са много.

Часовник

Всеки часовник може да Ви покаже часа, но само с този, към който имате специално отношение, може да демонстрирате кой сте. Това е аксесоар, говорещ много за притежателя си - как той вижда себе си и как иска да го възприемат околните. Функционалният водолазен часовник издава приключенски дух, а финият официален модел нашепва за изисканост. Часовникът с открит механизъм е избор на любопитния, любознателен мъж, а този с лунна фаза - на човека с по-широки възприятия. Аксесоарът на ръката Ви трябва да показва кой сте.

Портфейл

Налага ли Ви се да използвате карти, а също хартии или малки метални дискове с парична стойност? Ако отговорът и на трите е „да“ и понякога носите по повече от един брой от всяко, ще Ви трябва портфейл. Разбира се, може да си служите и с калъф за телефон със слотове, но колко карти побира той? А и наистина ли искате, взимайки картата си, неволно да покажете съобщенията на телефона на сладкото момиче на касата? Така си и мислехме. Вземете си портфейл.

Слънчеви очила

При присвиването на очи се образуват бръчки. Всъщност всяка директна слънчева светлина води до бръчки, но стават по-видими около очите, когато примижате много от силното слънце. През лятото всеки трябва да предпазва зрението си с чифт слънчеви очила. Изборът зависи както от подходящите за лицето Ви рамки, така и от редица други фактори - дали да имат поляризация, защита от синята светлина, фотохромни стъкла.

Топ 5 на тенденциите при мъжките аксесоари през 2022

Обици с висулка

Описват тези аксесоари като абсолютно безполезни и затова брилянтни. Позволете ни да не се съгласим, защото всяка форма на себеизразяване е значима. На халките можете да окачвате ефектни висулки и да ги сменяте според настроението си. Комбинирайте цветове и форми - с комплект висулки можете да кажете безброй неща.

  • Сребриста стоманена обица халка
    Lucleon
    26 лв.
    Сребриста стоманена обица халка
    Популярен подарък
  • Черна халка с кръст
    Lucleon
    27 лв.
    Черна халка с кръст
    Популярен подарък
  • Черна титанова обица халка
    Lucleon
    36 лв.
    Черна титанова обица халка
  • Сребриста стоманена халка с меч
    Lucleon
    27 лв.
    Сребриста стоманена халка с меч
  • Златиста халка с ключ Floyd
    Otsu
    27 лв.
    Златиста халка с ключ Floyd
    Гравирайте
  • Златиста халка с катинар Floyd
    Otsu
    27 лв.
    Златиста халка с катинар Floyd
    Гравирайте
  • Черна стоманена халка с череп и верижка
    Lucleon
    23 лв.
    Черна стоманена халка с череп и верижка
  • Sentio | Сребриста стоманена обица халка с кръст
    Lucleon
    26 лв.
    Sentio | Сребриста стоманена обица халка с кръст
  • Черна стоманена халка с меч
    Lucleon
    27 лв.
    Черна стоманена халка с меч
  • Сребриста халка с кръст
    Lucleon
    27 лв.
    Сребриста халка с кръст
  • Черна стоманена халка с перо и верижка
    Lucleon
    31 лв.
    Черна стоманена халка с перо и верижка
  • Сребриста стоманена халка с кръст и верижка
    Lucleon
    31 лв.
    Сребриста стоманена халка с кръст и верижка
  • Златиста титанова висулка кръст анкх
    Lucleon
    31 лв.
    Златиста титанова висулка кръст анкх
  • Черна халка с безопасна игла и верижка Floyd
    Otsu
    27 лв.
    Черна халка с безопасна игла и верижка Floyd
  • Сребриста халка с безопасна игла и верижка Floyd
    Otsu
    27 лв.
    Сребриста халка с безопасна игла и верижка Floyd
  • Черна халка с долар Floyd
    Otsu
    27 лв.
    Черна халка с долар Floyd
    Гравирайте
  • Златиста халка с крило Floyd
    Otsu
    27 лв.
    Златиста халка с крило Floyd
    Гравирайте
  • Черна халка с островръх кръст Vasilios
    Lucleon
    31 лв.
    Черна халка с островръх кръст Vasilios
  • Сребриста стоманена висулка меч
    Lucleon
    21 лв.
    Сребриста стоманена висулка меч
  • Черна стоманена висулка кръст
    Lucleon
    21 лв.
    Черна стоманена висулка кръст
  • Очила със защита от синя светлина

    Напоследък всички ние прекарваме все повече време пред компютъра и няма изгледи това скоро да се промени. Ако сте забелязали, че очите Ви се уморяват след няколко часа пред екрана, вероятно ги излагате на прекалено много синя светлина. Очилата за компютър са чудесен начин да ги предпазите и да останете продуктивни в дигиталната епоха. Освен това с тях ще изглеждате супер начетени в Zoom.

    Пръстени от дамаска стомана

    Дамаската стомана се изработва, като два вида стомана се поставят един върху друг, огъват се и при рязането им се получават отличителни, наподобяващи дървесина шарки. Пръстените от дамаска стомана са уникални, защото по подразбиране шарката на всеки от тях е различна. Всеки модел от дамаска стомана и с естествен камък е единствен по рода си и 100% Ваш.

    Бижута с перли

    В края на 19-ти век перлите са прекомерно скъпи. Носят ги само най-заможните благородници като горда демонстрация на богатство. През Бурните 20 Западът започва да ги приема като „дамски бижута“. През последните години обаче все повече стилни мъже ги включват в аксесоарите си. Ще бъдете ли един от тях?

  • Колие от сребриста curb верижка и перли Charlie Amager
    Lucleon
    94 лв.
    Колие от сребриста curb верижка и перли Charlie Amager
    Гравирайте
  • Колие от златиста curb верижка и перли Charlie Amager
    Lucleon
    94 лв.
    Колие от златиста curb верижка и перли Charlie Amager
    Гравирайте
  • Ocata | Перлено колие
    Lucleon
    171 лв.
    Ocata | Перлено колие
  • Ocata | Колие от сребриста верижка с перла
    Lucleon
    105 лв.
    Ocata | Колие от сребриста верижка с перла
  • Ocata | Колие от сребриста верижка с таитянска перла
    Lucleon
    105 лв.
    Ocata | Колие от сребриста верижка с таитянска перла
  • Ocata | Колие от златиста curb верижка и перли
    Lucleon
    131 лв.
    Ocata | Колие от златиста curb верижка и перли
  • Ocata | Колие от златиста curb верижка и таитянски перли
    Lucleon
    131 лв.
    Ocata | Колие от златиста curb верижка и таитянски перли
  • Ocata | Колие от сребриста curb верижка и перли
    Lucleon
    131 лв.
    Ocata | Колие от сребриста curb верижка и перли
  • Ocata | Колие от сребриста curb верижка и таитянски перли
    Lucleon
    131 лв.
    Ocata | Колие от сребриста curb верижка и таитянски перли
  • Ocata | Колие със златист кучешки медальон и перла
    Lucleon
    79 лв.
    Ocata | Колие със златист кучешки медальон и перла
  • Ocata | Колие със златист кучешки медальон и таитянска перла
    Lucleon
    79 лв.
    Ocata | Колие със златист кучешки медальон и таитянска перла
  • Ocata | Колие с черен кучешки медальон и перла
    Lucleon
    79 лв.
    Ocata | Колие с черен кучешки медальон и перла
  • Ocata | Колие с черен кучешки медальон и таитянска перла
    Lucleon
    79 лв.
    Ocata | Колие с черен кучешки медальон и таитянска перла
  • Ocata | Колие със сребрист кучешки медальон и перла
    Lucleon
    79 лв.
    Ocata | Колие със сребрист кучешки медальон и перла
  • Ocata | Колие със сребрист кучешки медальон и таитянска перла
    Lucleon
    79 лв.
    Ocata | Колие със сребрист кучешки медальон и таитянска перла
  • Колие от тъмносива curb верижка и перли Charlie Amager
    Lucleon
    94 лв.
    Колие от тъмносива curb верижка и перли Charlie Amager
    Гравирайте
  • Гривна от сребриста curb верижка и перли Chad Amager
    Lucleon
    82 лв.
    Гривна от сребриста curb верижка и перли Chad Amager
    Гравирайте
  • Ocata | Гривна от златиста верижка тип котва и перли
    Lucleon
    87 лв.
    Ocata | Гривна от златиста верижка тип котва и перли
  • Ocata | Гривна от златиста верижка тип котва и таитянски перли
    Lucleon
    87 лв.
    Ocata | Гривна от златиста верижка тип котва и таитянски перли
  • Ocata | Гривна от сребриста верижка тип котва и перли
    Lucleon
    87 лв.
    Ocata | Гривна от сребриста верижка тип котва и перли
  • Ocata | Гривна от сребриста верижка тип котва и таитянски перли
    Lucleon
    87 лв.
    Ocata | Гривна от сребриста верижка тип котва и таитянски перли
  • Ocata | Гривна от черна стомана и таитянски перли
    Lucleon
    118 лв.
    Ocata | Гривна от черна стомана и таитянски перли
  • Ocata | Гривна от златиста стомана и перли
    Lucleon
    118 лв.
    Ocata | Гривна от златиста стомана и перли
  • Ocata | Гривна от златиста стомана и таитянски перли
    Lucleon
    118 лв.
    Ocata | Гривна от златиста стомана и таитянски перли
  • Ocata | Гривна от сребриста стомана и перли
    Lucleon
    95 лв.
    Ocata | Гривна от сребриста стомана и перли
  • Ocata | Гривна от сребриста стомана и таитянски перли
    Lucleon
    95 лв.
    Ocata | Гривна от сребриста стомана и таитянски перли
  • Ocata | Гривна от златиста cuban верижка и перла
    Lucleon
    71 лв.
    Ocata | Гривна от златиста cuban верижка и перла
  • Ocata | Гривна от златиста cuban верижка и таитянска перла
    Lucleon
    79 лв.
    Ocata | Гривна от златиста cuban верижка и таитянска перла
  • Ocata | Гривна от сребриста cuban верижка и перла
    Lucleon
    79 лв.
    Ocata | Гривна от сребриста cuban верижка и перла
  • Ocata | Гривна от сребриста cuban верижка и таитянска перла
    Lucleon
    79 лв.
    Ocata | Гривна от сребриста cuban верижка и таитянска перла
  • Гривна от тъмносива curb верижка и перли Chad Amager
    Lucleon
    74 лв.
    Гривна от тъмносива curb верижка и перли Chad Amager
    Гравирайте
  • Гривна от златиста curb верижка и перли Chad Amager
    Lucleon
    82 лв.
    Гривна от златиста curb верижка и перли Chad Amager
    Гравирайте
  • Комбинация от колиета

    Съчетанието на няколко колиета с допълващи се цветове и различни дължини създава визуален спектакъл на гърдите Ви. Внимавайте обаче спектакълът да не се превърне в хаос. Комбинирането на висулки и верижки може да разказва Вашата история по-ярко от едно самостоятелно колие, но прекалено многото противоречиви послания е рецепта за бъркотия.

    Луксозни мъжки аксесоари

    Какво прави един аксесоар луксозен? Ако световноизвестна френска модна къща пусне на пазара „евтина“ гривна от обикновени материали, тя луксозна ли е? Или обратния случай - когато компания за масово производство след години изследвания създаде удобен и първокласен аксесоар от висококачествени материали, дело на професионални дизайнери? Дали той ще е повече или по-малко луксозен от първия? А ако са на една цена? И има ли значение това?

    Целта ни е да се погрижим за всеки тип мъж. Повечето ни аксесоари така или иначе са достъпни, но продължаваме да се стремим към оптимално съотношение цена-качество. По-долу ще видите някои от нашите класни артикули, при които не сме се пестили, за да Ви предоставим най-доброто от най-доброто.

  • Черен практичен кожен портфейл California
    Lucleon
    94 лв.
    Черен практичен кожен портфейл California
    Персонализация
  • Стоманен часовник с две часови зони Laurens Ternion
    Lucleon
    209 лв.
    Стоманен часовник с две часови зони Laurens Ternion
    Популярен подарък
    Гравирайте
  • Dante II | Черен часовник със златист видим механизъм
    Seizmont
    349 лв.
    Dante II | Черен часовник със златист видим механизъм
    Популярен подарък
    Гравирайте
  • Светлокафява кожена бизнес чанта с два ципа Montreal
    Lucleon
    399 лв.
    Светлокафява кожена бизнес чанта с два ципа Montreal
    Персонализация
  • Класически позлатени сребърни копчета за ръкавели
    Northern Jewelry
    249 лв.
    Класически позлатени сребърни копчета за ръкавели
    Гравирайте
  • Fortis | Пръстен в сиво, сребристо и цвят розово злато от дамаска стомана и титан с две вдлъбнатини 7 мм
    Lucleon
    129 лв.
    Fortis | Пръстен в сиво, сребристо и цвят розово злато от дамаска стомана и титан с две вдлъбнатини 7 мм
    Гравирайте
  • Светлокафяв кожен картодържател с RFID защита Montreal
    Lucleon
    52 лв.
    Светлокафяв кожен картодържател с RFID защита Montreal
  • Луксозно черешовочервено цвете за ревер
    Warren Asher
    21 лв.
    Луксозно черешовочервено цвете за ревер
    Популярен подарък
    Гравирайте
  • Луксозен сапун за бръснене в тъмна дървена купичка
    Kent Brushes
    62 лв.
    Луксозен сапун за бръснене в тъмна дървена купичка
  • Argentia | Сребърна гривна от верижка тип рибена кост с родиево покритие 4 мм
    Seizmont
    99 лв.
    Argentia | Сребърна гривна от верижка тип рибена кост с родиево покритие 4 мм
    Гравирайте
  • Argentia | Сребърно колие от верижка тип рибена кост с родиево покритие 4 мм
    Seizmont
    184 лв.
    Argentia | Сребърно колие от верижка тип рибена кост с родиево покритие 4 мм
    Гравирайте
  • Fortis | Сребристо-син пръстен от дамаска стомана и титан с две вдлъбнатини 7 мм
    Lucleon
    129 лв.
    Fortis | Сребристо-син пръстен от дамаска стомана и титан с две вдлъбнатини 7 мм
    Гравирайте
  • Луксозен комплект за бръснене силвъртип
    Обща стойност - 344 лв.
    Trendhim
    279 лв.
    Луксозен комплект за бръснене силвъртип
    Комплект
  • Луксозна светлокафява кожена чанта Montreal
    Lucleon
    479 лв.
    Луксозна светлокафява кожена чанта Montreal
    Персонализация
  • Луксозен кафяв кожен портфейл с RFID защита Montreal
    Lucleon
    74 лв.
    Луксозен кафяв кожен портфейл с RFID защита Montreal
  • Уникални мъжки аксесоари

    Никой не обича думата „нормален“, както обаче и думата „странен“. Но това, към което почти всеки се стреми, е „уникален“ - видимо различен от останалите в положителен смисъл. Да се отличава и забелязва, но не и да изглежда не на място.

    Ето някои бижута, които създадохме точно с тази цел: да бъдете интересни, различни и зашеметяващи или накратко - уникални.

    Впечатляващи аксесоари

    Някои аксесоари са създадени, за да Ви придадат очарователен стил - да добавят бляскав детайл на шията, цветен акцент около кръста или текстура на китката Ви. Те не просто загатват Вашия характер на света, но го разтръбяват като с рог от планински връх с надеждата да предизвикат лавина от реакции.

    По-долу ще откриете някои от най-забележителните ни продукти, с които изразявате себе си по възможно най-яркия начин.

    Достъпни мъжки аксесоари

    По-малкото често е повече. Понякога просто искате да украсите тялото си с нещо, което не е безбожно скъпо. Качество на разумна цена е това, към което се стремим при всички наши артикули, но по-долу ще откриете някои отлични, семпли и най-вече достъпни модели.

    Ако търсите високо качество на ниска цена, вижте нашата секция Разпродажба.

    Цветни аксесоари

    Аксесоарите, допълващи тоалета Ви, подсилват неговото послание, но дръзките цветове, които ярко контрастират с него, привличат погледите и грабват вниманието, носейки своя собствена история.

    Ето аксесоари, с които ще оставите ярко впечатление.

    Аксесоари за по-зрели мъже

    Няма стари мъже, а само зрели господа. С годините вкусът ни се развива. Повечето мъже в зряла възраст се ориентират към по-минималистичния дизайн, по-високото качество и удобство, но други правят точно обратното. С напредването на годините се случва и друго - все по-малко се интересуваме от чуждото мнение и изграждаме индивидуален стил - ставаме повече себе си.

    Предлагаме аксесоари за всички възрасти, но моделите по-долу са изчистени, висококачествени и комфортни - подходящи за мъжете, които споменахме.

    Мъжки аксесоари за пътуване

    Нашето национално богатство Ханс Кристиан Андерсен е казал, че „да пътуваш е да живееш“. По негово време е отнемало много време да се стигне където и да било и единствените подходящи вещи за път са били дрехи за всеки климат и голям дървен куфар. Днес можем да посетим редица градове само с дрехите на гърба си и раница.

    Имаме аксесоари за различни пътувания - от еднодневни разходки до далечни пътешествия, в града или сред природата. Разгледайте ги по-долу.

    Персонализирани аксесоари

    Ние силно вярваме в силата на аксесоарите да разказват истории, но нищо не е така лично като персонализираното бижу. Дали ще е името на любим човек или индивидуалната Ви философия, гравирането прави аксесоара Ваш и само Ваш.

    Тук ще откриете някои от най-продаваните, подходящи за гравиране артикули, които очакват Вашия личен акцент.

    Сватбени аксесоари за младоженец

    Много мъже се затрудняват при въпроса какви аксесоари трябва да носят на сватбата си. Основното правило е да допълвате тоалета на половинката си, без да го засенчвате. Трябва да се откроявате, но не и да изглеждате нелепо. Повече насоки за аксесоарите, които да може да сложите в сватбения си ден, ще откриете в нашия наръчник за аксесоарите за младоженец.

    Някой друг ще се жени и Ви е поканил на тържеството? Не избирайте облеклото си, без да сте прочели нашето подробно ръководство Какво да облечете като гост на сватба.

  • Семпли кръгли копчета за ръкавели в черно
    Warren Asher
    31 лв.
    Семпли кръгли копчета за ръкавели в черно
    Популярен подарък
    Гравирайте
  • Бяла едноцветна кърпичка за сако
    Trendhim
    10 лв.
    Бяла едноцветна кърпичка за сако
  •  Полирана къса щипка за вратовръзка в сребрист цвят
    Warren Asher
    31 лв.
    Полирана къса щипка за вратовръзка в сребрист цвят
    Популярен подарък
    Гравирайте
  • Класически семпли копчета за ръкавели
    Warren Asher
    31 лв.
    Класически семпли копчета за ръкавели
    Популярен подарък
  • Текстуриран черен кожен колан
    BSWK
    62 лв.
    Текстуриран черен кожен колан
    Персонализация
  • Тъмносиня едноцветна папийонка за връзване
    Trendhim
    29 лв.
    Тъмносиня едноцветна папийонка за връзване
  • Едноцветна кърпичка за сако в бордо
    Trendhim
    10 лв.
    Едноцветна кърпичка за сако в бордо
  • Ръчно изработена вратовръзка Raw в тъмен цвят бордо
    Tailor Toki
    58 лв.
    Ръчно изработена вратовръзка Raw в тъмен цвят бордо
    Популярен подарък
  • Стоманена щипка за вратовръзка с детайли
    Warren Asher
    31 лв.
    Стоманена щипка за вратовръзка с детайли
  • Щипка за вратовръзка в черно и сребристо
    Warren Asher
    34 лв.
    Щипка за вратовръзка в черно и сребристо
    Гравирайте
  • Стилни лилави вълнообразни копчета за ръкавели
    Warren Asher
    48 лв.
    Стилни лилави вълнообразни копчета за ръкавели
    Гравирайте
  • Dante II | Сребристо-син стоманен часовник с видим механизъм и кожена каишка
    Seizmont
    319 лв.
    Dante II | Сребристо-син стоманен часовник с видим механизъм и кожена каишка
    Гравирайте
  • Сив автоматичен часовник със седеф Timon
    Fawler
    349 лв.
    Сив автоматичен часовник със седеф Timon
    Гравирайте
  • Тъмносиня едноцветна вратовръзка 6 см
    Trendhim
    29 лв.
    Тъмносиня едноцветна вратовръзка 6 см
  • Най-добрите мъжки аксесоари

    Кои са най-добрите аксесоари за мъже? Отговорът на този въпрос зависи изцяло от Вас. Някои неща са просто стандартни - например, че всеки мъж трябва да има часовник. Но кой е най-подходящият за Вас се определя от Вашия стил на обличане, цвят на кожата, начин на живот и много други фактори. Никой не знае историята Ви по-добре от Вас (с изключение вероятно на майка Ви), затова никой не може да казва кое е най-доброто за Вас.

    Не Ви съветваме да започвате с мисълта кое е „готино“. Представата за „готино“ се променя всеки сезон. Единственото постоянно е, че отразява масовото отношение, но готините неща се менят непрекъснато. Ние можем само да Ви кажем кои от аксесоарите ни са най-търсени, но сами решавате как да използвате тази информация.

    Аксесоари за костюм

    Повечето мъже в даден момент от живота се обличат официално и без значение какъв е костюмът, някои аксесоари се смятат за стандартно допълнение към него. За важен повод е обичайно да се сложи вратовръзка или папийонка, а ако изберете първото, е добре да поставите и щипка, която да придържа вратовръзката на мястото ѝ. Копчетата за ръкавели и кърпичките за сако спадат към категорията на задължителните аксесоари, но джобните часовници, иглите за яка и поясите са пособия, които само най-изисканите сред нас познават и използват. Разгледайте селекцията ни от аксесоари, които ще направят костюма Ви още по-стилен.

  • Синя кърпичка за сако с пейсли мотив
    Tailor Toki
    21 лв.
    Синя кърпичка за сако с пейсли мотив
  • Плетена вратовръзка в шоколадов цвят
    Tailor Toki
    31 лв.
    Плетена вратовръзка в шоколадов цвят
  • Игла за ревер с бяло цвете Luxurious
    Warren Asher
    21 лв.
    Игла за ревер с бяло цвете Luxurious
    Гравирайте
  • Широки тъмнокафяви тиранти с двойно закопчаване
    Trendhim
    52 лв.
    Широки тъмнокафяви тиранти с двойно закопчаване
    Популярен подарък
  • Едноцветна керемидена папийонка
    Trendhim
    27 лв.
    Едноцветна керемидена папийонка
    Популярен подарък
  • Копринена кърпичка за сако Bert
    Bohemian Revolt
    38 лв.
    Копринена кърпичка за сако Bert
  • Кожен автоматичен колан в цвят коняк
    BSWK
    83 лв.
    Кожен автоматичен колан в цвят коняк
    Персонализация
  • Златисти овални копчета за ръкавели
    Warren Asher
    31 лв.
    Златисти овални копчета за ръкавели
    Гравирайте
  • Копчета за ръкавели Blank Knot
    Warren Asher
    31 лв.
    Копчета за ръкавели Blank Knot
  • Кафяв кожен колан Distressed
    BSWK
    62 лв.
    Кафяв кожен колан Distressed
    Персонализация
  • Игла за ревер полирана роза
    Warren Asher
    21 лв.
    Игла за ревер полирана роза
    Популярен подарък
    Гравирайте
  • Копчета за ръкавели с един камък
    Warren Asher
    36 лв.
    Копчета за ръкавели с един камък
    Гравирайте
  • Златиста игла за ревер с кленово листо
    Trendhim
    34 лв.
    Златиста игла за ревер с кленово листо
    Гравирайте
  • Зелена копринена вратовръзка на точки 8 см
    Trendhim
    52 лв.
    Зелена копринена вратовръзка на точки 8 см
  • Едноцветна черна ретро вратовръзка
    Trendhim
    29 лв.
    Едноцветна черна ретро вратовръзка
  • Тъмнолилава едноцветна вратовръзка 8 см
    Trendhim
    29 лв.
    Тъмнолилава едноцветна вратовръзка 8 см
  • Едноцветна тъмнолилава папийонка
    Trendhim
    27 лв.
    Едноцветна тъмнолилава папийонка
  • Тъмносиня полиестерна папийонка за връзване с оранжев пейсли мотив
    Tailor Toki
    31 лв.
    Тъмносиня полиестерна папийонка за връзване с оранжев пейсли мотив
  • Аксесоари за ваканция

    Макар че изборът Ви на аксесоари в този случай до голяма степен се определя от вида на почивката, някои от тях са задължителни, без значение дали пътувате за кратко до някой град или се отдавате на дълга и спокойна морска ваканция.

    На първо място, независимо от дестинацията и дължината на панталона Ви, ще трябва да го държите на мястото му. Един брезентов колан е идеален по време на отпуска, най-малкото защото може да се коригира, в случай че обиколката на талията Ви се промени от мързелуване и прекаляване с вкусната местна храна.

    Задължително е да си носите и раница. По време на екскурзията ще Ви е нужно сигурно и стилно място за съхранение на телефон, карта на града или всички накупени сувенири. Каквито и да са мястото и заниманията Ви по време на пътуването, една качествена тоалетна чантичка също е добра идея.

    Разгледайте някои от любимите ни аксесоари за ваканция по-долу.

    Аксесоари за плаж

    Плажът е песъчлив, слънчев и горещ. Някои хора биха покрили тялото си от главата до петите, но ако искате тен, трябва да предпазите поне очите си.

    Слънчевите очила са задължителни за всеки човек, който отива на плаж. Те не само защитават зрението от вредните слънчеви лъчи, но намаляват и риска от бръчки. Ако ушите Ви изгарят лесно, помислете за шапка с периферия.

    Определено ще Ви трябва раница или сак за всичките Ви вещи и тоалетна чантичка за слънцезащитен крем, лосион и балсам за след слънце. И разбира се, водоустойчив часовник. Вижте някои от нашите най-продавани аксесоари за плаж тук.

    Вие питате - ние отговаряме

    Кои са препоръчителните аксесоари за един мъж?

    Като много други неща в живота, това зависи от мъжа. Основното, което трябва да има, е часовник, портфейл и кожен колан. След това идват колиетата, пръстените, гривните и една куриерска чанта.

    Колко аксесоара трябва да носите?

    Толкова, с колкото се чувствате комфортно. Това е Вашата история.

    Как се избират аксесоарите за един мъж?

    Като отправна точка се вземат цвета на кожата и стила на обличане. Добре е аксесоарите да допълват тона на кожата (златисти за топъл цвят, сребристи - за студен, а черното отива на всичко). Формата и големината на бижутата трябва да подхождат на тоалета. Помнете, че контрастът е добър, но не и противоречието. Когато подберете основното, започнете да експериментирате. Различни цветове, много пръстени, съчетание на няколко гривни или колиета са все забавни неща, които можете да опитате, за да придадете на стила си повече индивидуалност и атрактивност.

    Защо мъжките аксесоари са важни?

    Когато археолозите разкопават останките от древни къщи и гробници, често аксесоарите са единственият знак за хората, живели там. Те са най-дълготрайният израз на нашата идентичност и разказват историята ни дълго след нас.

    Аксесоарите привличат вниманието към определени черти на тялото и стила Ви и помагат да насочвате погледа на околните. Така можете да подчертаете предимствата си и да отклоните фокуса от това, което приемате като недостатък. Вие сте режисьорът, който ръководи ръката на оператора. Аксесоарите са форма на себеизразяване. Те представят Вашата идентичност на света, карат Ви да се чувствате спокойни и себе си, знаейки, че показвате истинската си същност. Аксесоарите дават увереност.

    Как да подберете аксесоарите така, че да сте в синхрон с половинката си

    Нужно е първо да координирате цветовете. Безполезно е да опитвате да комбинирате аксесоарите, ако визията Ви няма нищо общо с тази на половинката Ви. Пробвайте да носите сходен брой и тип бижута. Ако човекът до Вас е с едно колие, часовник и обици, не е удачно да се появите накичени като коледна елха, дори и дрехите Ви да са в тон. За повече полезни съвети прочетете тези 7 правила за съчетаването на мъжки аксесоари.