Trendhim EU shipping Ние изпращаме всички поръчки от Дания в рамките на ЕС. Всички мита и такси до X_VALUE са включени.Вижте възможностите за доставка.
Все още обработваме поръчки както обикновено!
Връщане до 365 дни по всякаква причина
Доставка 4 лв. - Безплатна доставка над 69 лв.
0886 22 44 30 - (в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.)
Всички аксесоари
Аксесоари за костюм
Бижута
Чанти и портфейли
Trendhim EU shipping Ние изпращаме всички поръчки от Дания в рамките на ЕС. Всички мита и такси до X_VALUE са включени.Вижте възможностите за доставка.
Все още обработваме поръчки както обикновено!
Trendhim EU shipping Ние изпращаме всички поръчки от Дания в рамките на ЕС. Всички мита и такси до X_VALUE са включени.Вижте възможностите за доставка.
Все още обработваме поръчки както обикновено!
Доставка 4 лв. - Безплатна доставка над 69 лв.
Trendhim
×
Trendhim
Език:
Вратовръзки
Гривни
Грижа за брадата
Игли за ревер
Колани
Колиета
Копчета за ръкавели
Кърпички за сако
Обици
Папийонки
Портфейли
Продукти за бръснене
Пръстени
Ръкавици
Слънчеви очила/ Очила
Тиранти
Чанти
Часовници
Шалове
Шапки
Щипки за вратовръзка
0886 22 44 30
В работни дни от 9:00 до 17:00 ч.
Вижте всичко

Аксесоари за младоженец - най-добрият наръчник

Изберете аксесоарите, съчетайте ги, носете ги, кажете „да“ - придайте идеалния завършек на сватбената си визия с нашето изчерпателно ръководство за аксесоари за младоженец.

Сватбените аксесоари могат да притеснят и най-изисканите господа. Да се обличаш за офиса не е същото като това да се подготвяш за първия ден от брачния си живот.

Ние в Trendhim обичаме хубавите сватби! За нас е важно да помогнем на младоженеца и неговите шафери да се подготвят за един от най-специалните им дни. Съставяйки този наръчник за задължителни сватбени аксесоари, се допитахме до Емили Бъртън от Emily Burton Designs . Емили е успешен организатор на сватбени събития и с радост се доверяваме на нейните познания, опит и стил.

Когато започнахме списъка с допълнителни елементи в облеклото на младоженеца и шаферите, възникна въпросът „Могат ли аксесоарите за бъдещия съпруг да станат твърде много?“. Емили не се забави с отговора: „Да, понякога. Моето основно правило е да има един основен акцент. С него тоалетът е елегантен и завършен, докато многото аксесоари отвличат вниманието един от друг и развалят цялостния Ви външен вид.

Съобразете се с официалността на събитието и винаги обсъждайте идеите с партньорката си. Тя няма да се изненада приятно, ако очаква да носите бяла роза, а в ритуалната зала Ви види с игла за ревер от видео игра . Това едва ли ще е най-добрата прелюдия към брачните клетви.“

От ключово значение е да изберете един основен елемент. За да Ви помогнем, по-долу подредихме любимите си мъжки аксесоари за сватба. С кой от тях ще впечатлите гостите? Или ще се придържате към традиционен, дискретен костюм и ще оставите булката в светлината на прожекторите?

Лице

Е, добре, знаем че „лице“ не е първото нещо, което очаквате да видите в списък с аксесоари, но нека сме честни - то е важно. „Сватбата не е моментът за експерименти или за занемарен външен вид. Целта е да изглеждате като подобрена своя версия.

За да сте в идеална форма, отделете време да се погрижите за кожата си. След оформяне на брадата или гладко бръснене не само ще изглеждате, но и ще се чувствате по-добре.“

Какво да направите

Независимо дали сте с гъста брада, елегантен мустак или гладко избръснат, основното е да имате план. „Не бива да използвате машинка за пръв път сутринта преди сватбата или да пробвате нови варианти, видени в интернет. Ако възнамерявате сам да се погрижите за брадата си, уверете се, че имате опит и годеницата Ви харесва резултата! Последното нещо, което искате, е булката да не разпознае мъжа пред олтара.“

Същото се отнася за доброто бръснене . Макар че не е нужно да се упражнявате предварително (да се надяваме, че това не е първото Ви бръснене), трябва правилно да подготвите кожата си с топъл душ и да разполагате с подходящите принадлежности .

Вратовръзки

С правилния избор на шарки, материя и начин на връзване ще имате идеална вратовръзка за всеки тип сватба - от традиционна до по-непринудена.

Начинът ѝ на връзване в деня, в който „затягате възела“ трябва да съответства на официалността на събитието. „Класически вариант е Уиндзор. Разбира се, може да проявите творчество и да опитате възел като Truelove, но неслучайно Уиндзор е актуален от десетилетия. Той винаги изглежда фантастично.“

Как да изберете правилната вратовръзка

„Сватбата отразява индивидуалността на двамата партньори. Тя трябва без думи да разказва Вашата история чрез облеклото, декора, храната, напитките и дори начина на забавление. Отвореният характер обаче не означава крещящи цветове.

Въпросът е не всички да сте абсолютно еднакви, а да подберете цветове и шарки, съответстващи на церемонията. Предварително се спрете на вратовръзки за Вас и шаферите и съгласувайте цвета им с идеите на бъдещата си съпруга.

Това, че булката и шаферките ще са в бледорозово, не означава, че Ви трябва едноцветна светлорозова вратовръзка . Вместо това сложете аксесоар в по-тъмен нюанс на същия цвят. А ако искате да изглеждате по-непринудено, изберете пъстра вратовръзка с розови елементи, с която ще сте в тон с облеклото на дамите.“

 1. Никога няма да сгрешите с черна вратовръзка и черен костюм.
 2. Друга възможност, с която не рискувате, е сива или сребриста вратовръзка .
 3. За по-неофициални сватби се допускат вълнени или плетени вратовръзки . Коприната е най-сигурният избор за почти всяка ситуация.
 4. Вратовръзките се мачкат лесно. Постарайте се да ги съхранявате правилно преди големия ден.

Щипки за вратовръзка

С щипка за вратовръзка ще придадете още повече изисканост на вече елегантната си визия. В съчетание с другите метални аксесоари, тя прави тоалета Ви последователен и стилен и не на последно място, не позволява на вратовръзката да Ви пречи по време на церемонията.

Как да изберете щипка за вратовръзка

Основното правило при щипката за вратовръзка е цветът ѝ да съответства на другите метални аксесоари, в това число и на брачните халки или пръстени . „Когато детайлите от метал - катарамата на колана, часовникът, копчетата за ръкавели и т.н. - са в един цвят, визията Ви винаги ще е изчистена, модерна и стилна.“

 1. Максималната дължина на щипката трябва да е около 70-80% от ширината на вратовръзката.
 2. Щипката се слага между третото и четвъртото копче на ризата или на височината на кърпичката за сако.
 3. Размерът на щипката зависи от ширината на вратовръзката.

Папийонки

Папийонките се носят по-рядко от вратовръзките и ще Ви отличават от останалите. „Една закачлива папийонка в сходни, но не еднакви нюанси като роклите на булката и шаферките е уникален начин да бъдете още по-изтънчени и същевременно в тон.“

Има и моменти, в които папийонката е задължителна. „Ако сте с риза с плисета, сложете папийонка. Този тип ризи са предназначени за официални поводи и се носят с допълнителни копчета, които вратовръзката би скрила, а така се разваля ефекта на ризата.“

Друг случай е вечерното сако. С него имате известен избор, но то обикновено се носи на строго официални събития, които дори предвиждат дрескод. За тях се изисква черна папийонка . „Ако пренебрегнете традицията и комбинирате вечерния костюм с вратовръзка, изберете модел от черна коприна.“

Как да подберете папийонката

С вратовръзка ли сте всеки ден на работа? Вероятно една папийонка ще Ви даде допълнителна увереност и стил в сватбения ден.

 • Колкото по-непринудена е сватбата, толкова по-креативна може да е папийонката.
 • „Популярна тенденция е шаферите да носят папийонки, отразяващи тяхната индивидуалност. Разбира се, преди да ги купят, трябва да се допитат до младоженците. Избирате шаферите си заради техния характер - защо да не им позволите да покажат онова, което ги прави специални?“
 • „Не забравяйте и за дървените папийонки . Текстурата и естественият цвят на дървото придават оригиналност на тоалета и са подходящи за по-неофициални събития.“
 • Дължината на вързаната папийонка трябва да е не по-голяма от разстоянието между ушите и не по-малка от това между външния край на очите.
 • Предварително завързана папийонка или модел за връзване - Вие решавате. Само ако изберете второто, не забравяйте да упражните връзването предварително.

Сватбени вратовръзки

Търсите нещо различно? Сватбената вратовръзка е стилен акцент за по-официални поводи, но ако я подпъхнете в деколтето на ризата (като фишу), ще изглеждате по-лежерно и непринудено.

От стилистична гледна точка, младоженецът трябва да се отличава от шаферите и останалите гости. „Със сватбена вратовръзка или фишу той ще изпъква сред шаферите, носещи вратовръзки в същия или близък нюанс. Тоалетът му ще подхожда на костюмите на останалите, но и ще го разграничава като по-специален...защото наистина е.“

Предлагаме Ви два начина за връзване на сватбена вратовръзка, като и двата се носят с официална риза с т.нар. яка wingtip (с подгънати триъгълни краища).

Сватбена вратовръзка с традиционен възел

 1. Сложете аксесоара на врата си и прехвърлете дългия край върху късия.
 2. Промушете дългия край под късия.
 3. Отново прехвърлете дългия върху късия край.
 4. Прекарайте дългия край нагоре през примката на врата.
 5. Придържайки късия край, внимателно плъзнете възела към яката.
 6. Финално оформете вратовръзката.

Сватбена вратовръзка с намачкан възел

 1. Сложете вратовръзката на врата си и прехвърлете дългия край върху късия.
 2. Промушете дългия край под късия.
 3. Отново прехвърлете дългия върху късия край.
 4. Прекарайте дългия край нагоре през примката на врата и го спуснете надолу през нея.
 5. Придържайки късия край, внимателно издърпайте възела към яката.
 6. Ако е необходимо, допълнително нагласете аксесоара.

Кърпички за сако

Кърпичката за сако е чудесен начин да внесете индивидуалност и цвят в сватбеното си облекло. „Една свежа кърпичка, която разкрива част от характера Ви, е забавно, напълно приемливо допълнение и вероятно повод за разговор!“

„Кърпичката, която изберете, ще бъде забелязана. За нея ще се говори през деня - всички обичат да обсъждат дрехите на младоженците - и ще бъде запечатана завинаги на снимките. Имайки предвид средствата и времето, отделени за тоалета на булката, и Вие заслужавате малко внимание, не мислите ли?“

Как да изберете кърпичка за сако

„Нека кърпичката за сако и вратовръзката не са напълно еднакви, освен ако не искате да изглеждате по-координирано и официално. Важно е да се съобразите с цветовете на церемонията - има ли такъв, който булката е избрала за цветята или роклите на шаферките? Ако да, подберете негов по-тъмен или светъл нюанс. Можете също да се спрете на два допълващи се цвята или противоположни в цветното колело. Така ще постигнете изключително ефектна и изтънчена визия, вместо да сте еднакви.“

 • Кърпичката е най-впечатляваща, когато е изработена от материя, различна от тази на сакото. Коприната винаги е сигурен избор и изглежда красиво и елегантно.
 • Препоръчваме Ви ръчно подвитите краища , защото те придават очарование и уникалност на аксесоара и улесняват сгъването.
 • Начинът на сгъване е толкова индивидуален, колкото и Вие самите. Той е възможност да експериментирате и да изразите личния си стил. Не забравяйте да го упражните преди деня на сватбата.

„Последно ще кажем, че ако добавите бутониера или ефектна игла за ревер, тогава за кърпичката изберете неутрален цвят, например бяло, и консервативен начин на сгъване като президентското сгъване . Бутониерата или иглата за ревер ще изпъкват със своя цвят и разположение, затова, ако останалите аксесоари са семпли, ще придадат елегантен завършек на тоалета Ви.“

Копчета за ръкавели

Младоженецът не се нуждае от много бижута, защото в центъра на вниманието е как изглежда булката. Това обаче не означава, че трябва да сте напълно лишени от блясък или характер.

„Помнете, че искате видът Ви да бъде подобрена версия на Вас самите. Можете да го постигнете с правилния чифт копчета за ръкавели - те ще Ви дадат изисканост и стил, които ще направят деня специален.

Тези малки аксесоари са идеални и за шаферите. Имате ли общо хоби или любим филм? Покажете го чрез бутонелите.“

Как да изберете копчета за ръкавели

Изборът на копчета за ръкавели започва с маншетите на ризата - тя трябва да бъде с френски маншети. „Бутонелите са почти задължителни за вечерно сако, но ако сте облечени в костюм, правилата са по-гъвкави. Само се уверете, че цветът им съответства на другите метални елементи във Вашия тоалет и този на булката.“

Когато носите копчета за ръкавели и костюм , аксесоарът на врата е задължителен. „Френските маншети са твърде изтънчени, за да оставите ризата с отворена яка.“

Какъвто и чифт да изберете, „с гравирана датата на сватбата ще се превърнат в мил спомен от големия ден. А на дамите ще кажа, че гравираните бутонели са прекрасен подарък за бъдещия Ви съпруг!“ Абсолютно съгласни сме.

Игли за ревер

„Иглата за ревер е идеалният естетичен завършек.“ Днес се предлага огромен избор - от семпли и изчистени до екстравагантни, заковаващи погледите модели. Най-предпочитана за сватби е бутониерата - свежо цвете с история, датираща още от 16-ти век.

Думата идва от френски език и означава „цвете на ревера“. Първоначалното предназначение на бутониерата било да пази от лош късмет и да прикрива неприятните миризми, защото вземането на душ е било рядкост по онова време. Сигурни сме, че Вие ще я носите за красота, а не защото сте забравили да се изкъпете.

Как се носят игла за ревер и бутониера

Има едно златно правило за иглата за ревер - поставя се приблизително там, където е или би бил иликът на ревера, тоест в горната част на левия ревер.

Самата игличка не се слага напречно или право надолу, а успоредно на ревера. Това е особено важно за модели с по-дълга игла, при които неправилният ъгъл разваля ефекта.

Що се отнася до бутониерата, носенето ѝ не е сложно, но трябва да се спазват определени принципи, за да изглежда възможно най-добре :

 • Както иглата за ревер, така и цветето се поставя близо до мястото, на което е или би бил иликът.
 • Много официални сака имат конец от задната страна на ревера, където закрепвате и прикривате стъблото.
 • Цветето трябва да сочи напред.
 • За да не се виждат, листата се скриват зад цветчетата.
 • Ако сакото Ви няма илик, прикрепете цялото цвете на ревера с помощта на безопасна игла.

„Уверете се, че човекът, от когото купувате бутониерата, разполага с подходящата игла за нея - черна за тъмен костюм или бяла за светъл. Не всички цветари могат или знаят как да поставят бутониера така, че иглата да не се вижда. Проверете това предварително.“

Колани и тиранти

Нека започнем с коланите , защото въпросът с тях е по-сложен. Дали да носите колан или не зависи от това колко официално е събитието и как Ви стои костюмът. „Ако Ви е по мярка, не Ви е нужен колан, но ако панталоните са Ви малко широки, го сложете, за да не се озоват смъкнати до глезените. Обърнете внимание, че с вечерно сако не се носи колан.“

„Тирантите, от друга страна, се слагат или с практична цел, или като ретро акцент.“ Съчетанието на тиранти и папийонка без сако придава визия от старата школа, подходяща за по-малко официални сватби.

„Обърнете внимание на следното: каквото и да прочетете в интернет, не е препоръчително да носите колан и тиранти едновременно. Те изпълняват една и съща функция, затова е излишно да сте с двете. Решете кой аксесоар предпочитате и носете само него.“

Как да носите колан или тиранти

Помолихме Емили за лесни насоки:

 • Не носете и двете - бъдете или с колан, или с тиранти.
 • Тирантите трябва да стоят право надолу от раменете към талията.
 • Не слагайте тиранти с жилетка.
 • Ако сте с колан, кожените елементи в облеклото трябва да са в еднакъв цвят за напълно издържан външен вид. Ако обувките и коланът не са напълно еднакви, а в сходни нюанси, изглеждат по-неофициално, но напълно допустимо.
 • Предлагат се тиранти с най-разнообразни десени. Изберете модела според цветовете на сватбата.

Джобни и ръчни часовници

Ако церемонията се проточи, няма как да извадите телефона си и да проверите часа или да поиграете на някоя игра. Същото се отнася и за шаферите. В случай че все още не носите часовник , сватбата е идеалното време да инвестирате в такъв аксесоар.

„Мъжкият часовник е практичен и прекрасно допълва визията на младоженеца.“ Още по-изискан е джобният часовник . „Джобните часовници са друг хубав начин да придадете на сватбеното тържество индивидуалност, стил и малко ретро очарование. Да Ви послужат за подарък на шаферите също не е лоша идея.“

Как да откриете правилния часовник

„Важно е всички Ваши аксесоари да съответстват на тези на булката. Приемете го като първата стъпка към сътрудничеството и компромисите Ви като семейна двойка. А и ще сте доволни от резултата, щом видите сватбените снимки.“

Ако дамата носи сребро или бяло злато, сложете сребрист часовник и изберете златист, ако е с жълто злато. „Съобразете се и със стила на нейните бижута. Ако тя се придържа към изчистена визия със семпли перли например, уверете се, че часовникът Ви е също толкова деликатен.“

Пояси

Поясът се носи с вечерно сако. Сложете го с костюм и ще изглеждате нелепо.

Този аксесоар възниква по времето, когато Индия е част от Британската империя. Главната му цел е да прикрива талията. Резултатът е, че изглеждате по-високи и стройни, а ризата не се нагъва толкова - никак не е малко, нали? Според традиционните правила за официално облекло всички функционални части на тоалета трябва да са прикрити. Ето защо и бутонелите заместват копчетата на ризата.

Как се носи пояс

„Първото правило за поясите е, че те се носят на кръста с гънките нагоре. Това означава, че панталоните трябва да достигат приблизително до пъпа, като половината пояс покрива тях, а другата половина - ризата. Ако го сложите твърде високо или ниско, рискувате да развалите вталяващия ефект и да изглеждате глупаво.“

Ето още някои насоки:

 • Поясите са предназначени за вечерен костюм и папийонка, а не вратовръзка. Вратовръзката ще закрива част от пояса и ще изглежда неестетично.
 • Поясът не се носи под тирантите. Ако сте с тиранти, сложете го над тях за спретнат и стилен външен вид.

Слънчеви очила

Слънчевите очила не са особено уместни на повечето сватби, освен ако не сключвате брак в слънчев следобед на хавайски плаж.

Някои мъже биха се радвали да се снимат с шаферите си с еднакви очила. Решението е на Вас и бъдещата Ви съпруга. „Напълно съгласна съм. Да, искате да се забавлявате на сватбата, но не забравяйте да попитате годеницата си дали одобрява Вие и приятелите Ви да сте със слънчеви очила. Тя може да има съвсем различна идея...и това да е един от редицата компромиси, които ще правите като двойка.“

Какви слънчеви очила да изберете

Ако ще бъдете със слънчеви очила, „купете красив модел, който с удоволствие ще гледате на сватбените снимки години наред.“ Поляризираните стъкла намаляват отблясъците от вода и са чудесни, ако наистина се жените на морския бряг...или край езеро, пълно с танцуващи лебеди. Не забравяйте и за ултравиолетовата защита.

„Чифт browline очила с рамки, съответстващи на обувките и металните Ви аксесоари, е класическа, стилна алтернатива на масовите пластмасови модели в супермаркета.“ Ако носите черни обувки и златисти копчета за ръкавели, изберете златисто-черни очила, а сребристо-кафяв чифт комбинирайте със сребрист часовник и кафяви обувки.

Без значение дали заставате до олтара сам или с шафери, не забравяйте правилата за перфектен външен вид. Приятелите Ви също трябва да изглеждат чудесно като Вас...или най-малкото почти толкова добре.

„Винаги е по-практично, когато младоженецът и шаферите купуват костюмите си от едно място. Така ще Ви е по-лесно да ги съчетаете и да сте в тон. Същото се отнася и за допълнителните аксесоари - намерете компания, която харесвате, и изберете от нейния асортимент.“

И накрая, „Годеницата Ви е доста заета, затова я облекчете, като сам изберете тоалета си.“ Вече имате знанията и увереността да го направите.

Вие питате - ние отговаряме

Колко по-рано трябва да започна подготовката на сватбения си костюм?

„Най-добре е да започнете 3-4 месеца преди сватбата. Така ще имате достатъчно време да ушиете костюма, да поръчате допълнителните аксесоари, да се упражните с неща като възел Уиндзор или да намерите най-подходящите бутонели за щипката за вратовръзка.“


Трябва ли младоженецът и шаферите да са с еднакви костюми?

„Зависи колко официална е сватбата. Идентичното облекло изглежда стилно, но не е задължително. Ако сте с еднакви дрехи, помислете за отличаващи Ви аксесоари.“


Трябва ли младоженецът да се облече различно от шаферите?

„Това отново зависи от цялостната визия, която искате да постигнете. Добре е младоженецът винаги да носи нещо, с което да се отличава и изпъква сред останалите мъже, например различна вратовръзка, бутониера или дори кърпичка за сако.“


Как ризата ми да не се измъква от панталона по време на сватбата?

Имаме решение за това и то е... жартиери за риза . Те ще държат ризата Ви прилежна и спретната, без значение колко тоста вдигате или как се вихрите на дансинга.

Има ли облекло, което не е било популярно преди години, а днес е приемливо?

„Различно е и зависи от страната и региона. Имам опит със сватби с изцяло бели костюми и дори чехли. Сватбата отразява стила Ви като двойка, затова направете деня наистина Ваш!“

Запознайте се с организатора на сватби Емили Бъртън

Емили Бъртън е собственик, главен дизайнер и визионер на Emily Burton Designs . Тя черпи вдъхновение от природата, модата и своите клиенти. Щастлива е да играе специална роля в живота на двойките и разбира, че именно малките детайли правят деня идеален.

Опитът ѝ като старши дизайнер я мотивира да създаде собствена компания през 2008 г. Оттогава Емили и екипът ѝ са присъствали в предавания по националната телевизия, на страниците на много списания и са израснали до една от най-търсените сватбени агенции в югоизточна Америка. Emily Burton Designs се намира в Брунсуик, щата Джорджия, САЩ и организира събития по целия свят.

Запознайте се с младоженците

Изказваме специална благодарност на прекрасните Орели и Пиер за това, че ни предоставиха снимки от своята разкошна сватба във Франция. Талантливият фотограф Brian улови тези вълшебни моменти и за нас е чест да ги споделим в тази статия. Вижте още от техния сватбен ден тук .

Нови колекции

Сгъваеми слънчеви очила + 31 нови модела Waykins

От сгъваеми рамки до устойчиви на надраскване стъкла, нашите най-нови слънчеви очила ще Ви помогнат да виждате по-ясно в...

Меки, приятни на допир шалове и шапки

Със своята дишаща, топла материя, шаловете и шапките от колекция Montagna са идеални и за най-студените дни.

Часовници с видим механизъм

Часовниците Dante се захранват от Вашето движение. Докато се движите Вие, ще го правят и те. Затова не спирайте.

Сгъваеми, удобни за пътуване чанти за градския изследовател

Всеки водоустойчив, лек модел с датски дизайн от колекцията сгъваеми чанти на Lazy Bear се прибира лесно в багажа и ще В...

Колекция италиански кожени колани

Всеки кожен колан съчетава италианска изработка с датски дизайн, издръжливост и практичност с модерен стил.

Колекция Kite

Колекцията Kite включва разнообразие от тънки шапки от 100% органичен, дишащ памук, който Ви осигурява удобство през про...

Колекция Lincoln

Изработени от мека кожа в разнообразие от цветове, портфейлите и чантите комбинират функционален дизайн с дълготрайно ка...

Колекция Moda

Колекцията Moda се гордее с италианската изработка и датския дизайн на шапки и каскети, създадени за настоящето и за мом...

Колекция слънчеви очила Vista

Колекцията Vista, със своите поляризирани стъкла и 100% UV защита, е създадена, за да се радвате на живота с широко отво...

Вижте всички колекции

Нови статии

Как се създава смел дизайн?

Вижте как внасяме дързък викингски дух в нашата най-нова колекция бижута Moody Mason.

Поглед отвътре: детайли, които имат значение

От първите модели и дигитални скици до завършения продукт – ето как създаваме сложните детайли на всяко колие и гривна A...

Как създаваме часовник, готов за приключения

Вижте как клиентските отзиви се превръщат в часовник Seizmont, готов за приключения.

Персонализирани аксесоари за Вашия сватбен костюм

Научете как да добавите финалните акценти на своя костюм с професионални съвети за персонализираните аксесоари.

Как създаваме колекция часовници Mateo

От идеята до Вашата китка, вижте как създаваме нашата следваща колекция часовници.

Слънчевите очила - предпазвайте очите си от слънцето

Как да защитите очите си от вредните UV лъчи и заслепяващите отблясъци с подходящите за Вас очила.

Какво да носим на музикален фестивал - моден наръчник за летните фестивали

Когато говорим за фестивали, най-важни са аксесоарите (и забавлението, разбира се). Ето най-важните съвети, за да отидет...

Какво да подарим за Деня на бащата

Покажете на баща си, че го обичате, с нашите специално подбрани подаръци и идеи за неговия празник.

4 съвета за носенето на мъжки пръстени

Научете как да носите мъжки пръстен със стил и черпете вдъхновение от нашите най-продавани модели.

Вижте всички статии
Назад
Смяна на паролата

Ура! Изпратихме Ви имейл. Скоро ще можете да влезете!

Опа! Ще ни трябва Вашият имейл.Вашият имейл е невалиден.